Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוקוס 1.0 ecoboost - מתי כבר בישראל?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5108 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

באחת הכתבות על הפוקוס היה כתוב שרבע (רבע!!) ממכירות הפוקוס באירופה הן של הדגם הנ״ל.

אז למה ״דלק״ ישנים בעמידה ולא מביאים אותה?

למישהו כבר יצא לשאול נציגים של היבואן?

בשנה הקרובה הנסיעות שלי הולכות לשלש את עצמן... אז לא יזיק לי מנוע 1.0 חסכוני.

ImageUploadedByTapatalk1340456563.833303.jpg

V5

פורסם

רוצה חסכוני? קח דיזל. סיטרואן C3 עושה 1 ל28 לפי נתוני היצרן. אם בפועל זה יהיה 1 ל22 זו צריכה מדהימה שאני בטוח שום טורבו בנזין לא יעשה על רכב משפחתי.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אם תחכה לדלק מוטורס לא תגיע רחוק. להזכירך, זה היבואן ששלל יבוא של דגמים עם תיבת הילוכים רגילה ו/או מנועים מתקדמים.

פורסם

כמה זמן יש לך את הפוקוס הנוכחית שאתה כבר מתכוון להחליף אותה? זכור לי שרשור שפתחת לפני כמה חודשים?

TOYOTA RAV4 2.5 HYBRID LIMITED

פורסם

בערך חצי שנה ובינתיים אני לא מחליף אותה.

אבל לא הייתי פוסל טרייד אין בעוד חצי שנה - שנה. אותו רכב (שאני אוהב מאוד) אבל חזק וחסכוני יותר.

V5

פורסם

כרגע אין תוכניות ייבוא, בייחוד שהפוקוס גם עם ה-1600 הוא הדגם הכי נמכר בישראל בנתיים.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

פליטה של co2 לדיזל הרבה יותר נמוכה מבנזין, בערך כפליים באותו נפח. יש גם מסנני חלקיקים. לא סתם האירופאים מעדיפים דיזל. מבחינת צליל מנוע, זה לא משמעותי. הדיזלים של היום הרבה יותר שקטים.

מלבד רכבי ספורט חובבי סלד וסימפונייה של הרבה צילינדרים, אין היום כל סיבה להעדיף בנזין על פני דיזל. בנוסף לכך שדיזל חסכוני הרבה יותר, הוא גם מחזיק יותר זמן. הסיבה שאנשים עדיין קונים בנזין לא מהסיבות שמפורטות מעלה רק סטיגמות.

תוסיף לזה שלדיזל יש מומנט על סלד נמוך, זה נותן זמינות כוח מידית. אומנם לא 0 ל100, אבל עקיפות בטוחות ותמרונים בהחלט כן.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אנשים עוד לא הבינו שאם הם באמת רוצים חיסכון, רק דיזל!

המנועים החדשים (תלוי איזה כמובן) נשמעים בחלקם טוב יותר מבנזין.

אני עושה כ-15,000 ק"מ בשנה. אם הייתי נוסע באיזור ה-25,000 ק"מ ומעלה אז רק דיזל.

חזרנו בזמנו מטיול, אני וחבר עם פסאט 2.0TDI, אצלי הצריכה הייתה 1:7 והייתי מבסוט, אצלו 1:17 והוא בכה לי שזה הרבה.

פוקוס 1.6 טורבו-דיזל חדשה עושה 1 ל-24 צריכה משולבת (יצרן) בזמן שהאקו-בוסט הבנזינית עושה 1 ל-20 משולב (יצרן).

הדיזל גם הרבה יותר חזקה. לא יודע אם מייבאים לפה כזאת או שהייבוא המקביל ייבא אותה ומה יהיה המחיר.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

בשנה הקרובה הנסיעות שלי הולכות לשלש את עצמן... אז לא יזיק לי מנוע 1.0 חסכוני.

כמה כבר גמעת וכמה אתה עתיד לגמוע?

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

בחודש פברואר האחרון כתבתי במוטוקאר על מנוע זה בפוקוס החדשה, ובבירור עם דלק מוטורוס בעניין זה, נעניתי בזו הלשון:

"הדגם שאתה שואל לגביו עומד להיות משווק בחלק משווקי אירופה והוא מוצע עם תיבת הילוכים ידנית בלבד.

עפ"י התכנון, גרסה בעלת תיבה אוטומטית תוצג לקראת 2015. אין לנו כרגע תכניות לייבא את הפוקוס עם המנוע הספציפי".

כאמור, זה היה בפברואר. אם כי אני מאמין שהתוכניות לעת-עתה לא ישתנו מהותית.

חנן

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

• תוכן חדש...