Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5121 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רוכב האופנוע שתראו בסרטון, השתתף ברכיבה של קבוצה גדולה.

ידוע שאירועים כאלו לרוב מושכים תשומת לב, בעקבות נהיגה/רכיבה פורענית. אבל לפי הסרטון הפעם, לא נעשה שום דבר חריג (מלבד אולי סימון V לאחת הניידות)

הרוכב נעצר על ידי השוטר, שטען שהוא רוצה להחרים לו את מצלמת הקסדה על מנת להשתמש בסרטון כראיה לרכיבה פורענית של כל הקבוצה.

כאשר הרוכב טען שלא ביצע שום עבירה בעצמו, ושאין לשוטר זכות להחרים את רכושו הפרטי, השוטר החליט לעצור אותו, כן כן, לעצור אותו, בגלל שלוחית הרישוי שלו לא הייתה תקינה.

הרוכב שמר על קור רוח יחסי (עד כמה שניתן), אבל ננהג באלימות מצד השוטרים.

בסופו של דבר בילה 8 שעות לא פחות בכלא.

בית המשפט פתח בחקירה פנימית בעקבות הסרטון.

אני מניח, אחרי הכל מדובר בארה"ב, שתהיה גם תביעה כלשהי מצד הרוכב.

הסרטון: 3:20 - מורים לו לעצור בצד, 6:30 - המעצר.

eyYlRZAdPGk דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

וקישור לכתבה המלאה שהתפרסמה בג'לופניק.

http://jalopnik.com/5920653/frustrated-sheriff-arrests-motorcyclist-for-wearing-a-helmet-camera

!AWDSOME

פורסם

שני דברים מוזרים לי בכל המקרה הזה. הראשון הוא ששיירות מהסוג הזה הן דבר מאוד מקובל בארה"ב, וממש מפתיע אותי ששוטרים אמריקאים, שאמורים להיות מורגלים בדבר, נטפלים אל שיירה כזאת שאכן נראה שהנסיעה בה היא בסדר גמור. הדבר השני שמפתיע אותי, לא נעים להגיד, הוא שמתוך סיפור ההיטפלות הזה, ומתוך כך שאכן נראה שהנסיעה היא לא היתה פרועה, יש לסיפור הזה את המילה "שחור" written all over it. עד היום יש במקומות שונים בארה"ב סיפורים על היטפלות אנשי חוק לשחורים. מאוד הפתיע אותי לראות בחור לבנבן.

פורסם

איך אתם יכולים לדעת מה קרה לפני הסירטון? שימו לב שהוא לא מתחיל לצלם מתחילת המסע אלה מכמה דקות לפני שעוצרים אותו ככה שאי אפשר לדעת מה הלך לפני ...

How many of us ever know what it is to become the perfect version of ourselves

פורסם

יש סיפור הרבה יותר משוגע מזה.

http://www.popehat.com/2010/04/14/embarrass-a-cop-in-maryland-thatll-be-five-years-in-jail/

אופנוען שנסע לתומו עם מצלמת קסדה פועלת, נכלא משום שבמספר מדינות בארה"ב, עפ"י חוק האזנות, אסור לצלם שוטר במהלך פעילות. מדהים.

שמעון תמיד היה חזק בלחיצות, עוד כשהיתה לו המאה שש ראלי היה עושה רכבות מטבריה לת"א.
- רזמל על שמעון פרס :-D
פורסם

זה אכן מקובל בארה"ב אבל מקובל יותר בקבוצות הארלי.

אופנועי סופר ספורט בארה"ב הם כלי פורקן של מופרעים, חברי כנופיות למיניהם ולפורעי חוק.

כך זה נתפס מבחינת המשטרה. חבר קרוב שגר שם טוען ליד קשה של המשטרה כנגד רוכבי הסופר ספורט וכמו במקרה הנ"ל במיוחד נגד חמולות רכיבה שכאלו.

ותתפלאו שלפי שיקול דעת של השוטר האמריקאי הוא רשאי לעשות כמעט הכל בכל דבר עבירה שהוא.

חבר שלי נעצר ונאזק רק בגלל שישב ברכב עם חברו בפארק ציבורי ונחשד בעישון מריחואנה ששניהם בכלל לא מעשנים.

אין צורך בחתימה....

פורסם

וואוו, השימוש בכוח ב8:10 כל כך לא במקום.

גישה שמוכרת מאוד במחוזותינו.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

אל תמהרו לצאת נגד השוטר.

השיירות האלו רחוקות מלהיות תמימות.

זה מה שקורה שם בפועל :

http://www.youtube.com/watch?v=qFiOITXtRVM&feature=related דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

• תוכן חדש...