Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5120 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים, צריך עזרה בקשר לוודקה לחתונה.

מה הכי מומלץ לקנות? רוסקי סטנדרט, פינלנדיה, סמירנוף או אפסולוט?

איך אדע אם נותנים לי בקבוקים מזוייפים?

מה המחירים +-? איפה כדאי וזול לקנות?

מודה לכולם על העזרה.

פורסם

הכי טוב זה למנות את אחד החברים להיות אחראי על האלכוהול ושהוא יפתח שרשור כזה בפורום...

אם אתה זה החבר, אז... מממ... בעיה. אין לי מושג איך מבדילים בין אמיתי למזויף, אני סומך על מוכר שאני סומך עליו. אפשר לפתוח אחד ולטעום.

סוגים? מה שהחבר'ה אוהבים. אם אתה חלק מהחבר'ה ואתה לא יודע, כנראה שאף אחד בחבר'ה לא יודע, וכל מה שתביא - יהיה טוב.

יש חנויות למשקאות, בדרך כלל המחירים שם זולים פי שניים מבפיצוציות, ואם יש לך זמן, אתה יכול לעשות סקר שוק קטן.

יש הרבה חנויות למשקאות ברחוב סלמה בתל אביב.

מזל טוב

dirty old man

need love too

פורסם

אם תקנה מחנויות נורמליות, אין מה לדאוג בנוגע לזיופים.

יש ברחוב העלייה בת"א אוסף של חנויות סיטונאיות זו לצד זו,

ליד בלומפילד יש את "שר המשקאות" ו"נפתלי" (לשניהם יש גם אתרי אינטרנט), בקיצור,

כמו כל דבר בעולם, עושים סקר שוק ומקבלים הצעות מחיר.

כל ה-4 שמנית הן וודקות סבירות, זאת העדפה של טעם אישי (אם מישהו בכלל מסוגל להבדיל במבחן עיוור...)

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אישית אני מעדיף רוסקי סטנדרט, יצא לי להתקל בדיי הרבה זיופי אבסולוט וקצת פחות זיופי פינלנדיה.

רוסקי סטנדרט פחות נפוץ עד כדי כך שלא יצא לי להתקל בזיוף (אלא אם כן זה זיוף טוב)

בכל אופן, בין אם זיוף או לא- ברמה הזאת של וודקה זה לא באמת משנה. לא מדברים פה על וואן-גוך או גרייגוס ששם הכל מחליק טוב יותר ואם זה זיוף ההבדל משמעותי עד כדי מורגש בצורה מאכזבת.

יש עוד סוג של וודקה, אגב, חדשה בדוק הישראלי וממוצבת עם הסוגים שציינת. אם אני זוכר נכון- סובייסקי, זאת הוודקה שברוס וויליס מפרסם ובעיניי היא מעולה בעבור 50 ש"ח לבקבוק.

בהצלחה ומזל טוב

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

פורסם

שמתי לב לדבר מעניין, הסמירנוב שמוכרים בקנדה שונה בהרבה ממה שהיה בארץ, גם אני שמתי לב וגם חברים שהגיעו לביקור, פה הוא הולך הרבה יותר חלק, אין מצב לזיופים פה כי משקאות חריפים מוכרים ברשת אחת בלבד בבעלות המדינה, אין מקום אחר לקנות למעט דיו טי פרי

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

סוגים? מה שהחבר'ה אוהבים. אם אתה חלק מהחבר'ה ואתה לא יודע, כנראה שאף אחד בחבר'ה לא יודע, וכל מה שתביא - יהיה טוב.

אם זה המצב - מה שתביא יהיה מיותר, הרי מי שלא יבין כנראה גם לא אוהב אלכוהול.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

יש שיטה לבדוק זיופים:

אתה מחזיק את הבקבוק הפוך, ונותן מכה מהירה בתחתית. אם אתה רואה סוג של מים שומניים מתחילים להופיע (הבקבוק הפוך אל תשכח), אז זה מזויף. אתה תשים לב לזה אם תיפול על אחד, מבטיח.

בעקרון לחתונה עדיף להביא משהו שעושה מצב רוח, הייתי לאחרונה באילת עם כמה חברים וארגז סמירנוף, היה שמח :-P

רוסקי ופינלנדיה גם סבבה אם לא מזויף, אבל אבסולוט קשה למצוא לא מזויף, אם בכלל.

מזל טוב לחתן ולכלה :-P

פורסם

לקנות במקום אמין,בדרך כלל לכל אחד יש את המקום הקבוע שהוא קונה ממנו.

לדעתי רוסקיי הכי טוב מבין אלא ששאלת,לא מאמין שאפשר לרדת מ-60 שקל לבקבוק 700מ"ל.

וויסקי זה כבר יותר עניין של טעם,אז נגיד נלך על הסבבה(לדעתי):

גיימסון-140 שקל לבקבוק של ליטר

ג"ק-150 לבקבוק של 700.

בלאק לייבל-170 לבקבוק של 700.

בלנטיינס-110 לבקבוק של ליטר.

כל שאר המשקאות פיג" וכו אין לי מושג מה המחירים.

כל מחיר מתחת למחירים שרשמתי היה מעלה אצלי חשש.:roll:

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם
כל מחיר מתחת למחירים שרשמתי היה מעלה אצלי חשש.:roll:

הערה נכונה.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אני דאגתי לשתיה בבר מצוה של אחי.

בידיוק אתמול,קניתי ארגז של אבסולוט לפי 60 ש"ח לבקבוק 12 בקבוקים.

4 בקבוקי ערק 30 שקל כל אחד.

פיג' אבטיח ליטר עלה לי 65 ש"ח.

חיפשתי משהו שיהיה יותר לחברים הקרובים כמעט ולקחתי את הואן גוך דאבל אספרסו,הגיע אלי המוכר והמליץ על סארוס אספרסו. הייתי קצת סקפטי אבל אחרי שהוא נתן לי לטעם ממש ממש אהבתי ולקחתי 4 בקבוקים 70 כל אחד. אני באמת ממליץ לכולם לנסות הייתי מאד מופתע מהטעם ואנשים ממש אהבו את זה.

5 ארגזים של בלו לפי 50 ש"ח לארגז.

2 בקבוקים של ויסקי שחבר אחר הביא.

השתיה הספיקה ל220 אנשים ואפילו נשאר קצת. והאלכוהול זרם הרבה לא היה חסר והיו כמה שתיינים גדולים.

פורסם

אכן גם אני שמעתי רק שבחים על הסארוס,בקבוק שחור כזה,דומה לדאבל אספרסו אכן 70 שקל לאחד.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם
אני דאגתי לשתיה בבר מצוה של אחי.

בידיוק אתמול,קניתי ארגז של אבסולוט לפי 60 ש"ח לבקבוק 12 בקבוקים.

4 בקבוקי ערק 30 שקל כל אחד.

...

השתיה הספיקה ל220 אנשים ואפילו נשאר קצת. והאלכוהול זרם הרבה לא היה חסר והיו כמה שתיינים גדולים.

אני מבין שהיה שמייח בשכבה של אחיך.

פורסם

לקנות מראש באמת יותר משתלם?

בכל הארועים שהייתי בשנים האחרונות (בעיקר באיזור חיפה-קריות) היה בר אקטיבי(?) מטעם האולם.

לפעמים לא היה XL כי זה לא היה כלול, אבל מעבר לזה היה הכל.

פורסם

האמת שאין לי מושג כמה עולה בר אקטיבי וכמה זה משתלם.

האולם שאנחנו חגגנו בו לא נותן את השירות הזה ולהביא בר אקטיבי מבחוץ לדעתי מייקר את הענין הרבה יותר.

• תוכן חדש...