Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5121 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אז ככה, אם אתה רוצה ללכת על הוודקות העממיות כמו שציינת אז יש לך מספר אופציות: אבסולוט, רוסקי, פינלנדיה, סמירנוף, סובייסקי ולאגרוף.

לפי טעמי האישי הייתי מוריד את סמירנוף ואבסולוט, וגם הייתי מוריד את לאגרוף מפני שהיא וודקה די אנונימית ולא הייתי רוצה לשמוע תלונות. נשארנו עם רוסקי, פינלנדיה וסובייסקי.

מפה מתחיל שאלת ההשקעה. אם אתה מעוניין לקנות בבקבוקים של 750 מ"ל שים לב שפינלנדיה ורוסקי מגיעים ב750 מ"ל וסובייסקי ב700 מ"ל. המחירים של פינלנדיה ורוסקי נעים סביב ה60-65 פר בקבוק (מזומן). המחירים של סובייסקי 700 צריכים להיות סביב ה45 שקל פר בקבוק.

אם אתה/החתן בקטע של לחסוך, אתם יכולים ללכת על סובייסקי בראש שקט. אין הרבה הבדל בטעם, לא גורם לדברים קיצוניים כאלה ואחרים. ממליץ!

מקומות מומלצים: חינוואי (סניף יפו - רח' יפת), משקאות בנא (סניף פ"ת סגולה). אין סיכוי שתתקל בזיופים שם - שנים של ניסיון איתם ואף פעם לא הייתה אכזבה אחת. שירות מעולה בשני המקומות ומחירים מעולים לסיפור שלך.

כמה טיפים:

1. סקר שוק. לך לשלל מקומות, תוכל להשוות הצעות ולדעת מה כמה ולמה. אם הכמות שלך אינה גדולה (אינני חלילה מזלזל בכסף, אבל עד 100 ש"ח הבדל לקנייה לא משתווה לשקט נפשי).

2. משקאות אנרגיה - כמו מהפכת הXL, ככה מהפכת הBLU ושות' מתרחשת. אין טעם בהבדל, יש את BLU DAY שהוא בעל טעם נהדר. התחום הזה הוא נושא בפני עצמו, על קצה המזלג: לך תדע מאיפה יגיע לך הרכישה הכי זולה. גם X5 בעל טעם לא רע, אבל הייתי ממליץ ללכת על BLU - זול ובעל טעם דומה. אפשר למצוא ארגזים בשלל חנויות שישאירו לך עודף מ45 ש"ח.

3. אני מאמין שאתה יודע קצת חשבון פשוט ולפעמים עדיף לך לקחת בקבוקי 1.75 או ליטר. אם שמת לעצמך מטרה של 10L וודקה אז תשחק עם המשוואות ועם המחירים, אל תתבייש לשאול כמה יעלה לי X כמה Y. שם לב שהעצה הזאת תקפה במידה ויש לך ברמן. אם לא, בקבוקים של גג 1L צריכים להיות בשולחן. עדיפות ל750.

במידה ותרצה עוד המלצות אתה מוזמן לבקש.

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם

אני רוצה להמליץ על הוודקה BLAGOFF GREEN APPLE וודקה די זולה ואפילו טעימה, במיוחד עם XL. אצלי בקיוסק השכונתי היא נמכרת ב70 שקל+8 בלו או 7 XL ושקית קרח, לפעמים מקבלים גם שקית גרעינים בונוס :)

תן חיוך, עוד יבוא היום שגם על זה יטילו מס :)

פורסם

מנסיון של כמה שנים אחורה כשעוד הייתי בארץ הייתי לוקח וודקה בשם חורטיטסה, הייתה טובה הולכת טוב, אין תופעות בבוקר והייתה הרבה יותר זולה משאר המובילות

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

נתנו פה הרבה עצות נכונות , אבל לא הייתי ממליץ להתנסות בוודקות הפחות ממוסחרות מהסיבה הפשוטה שאנשים שותים גם עם העין .

גם אם סארוס טובה (לדעתי לא) , או חורטיצה (לדעתי כן) , בשורה התחתונה רוב האנשים מכירים פילנדיה\סמירנוף (לכל הפחות סטוליצ'ינה) - וזה מה שהם רוצים לשתות .

אני אומר את זה מניסיון של כמה שנים בתחום הברים , תאמין לי , המיתוג מוכר .

לא אומר לך להתאבד כלכלית על הבר , אבל כן , אם אתה כבר משלם את אותו הסכום - עדיף משהו שהתווית שלו תראה טוב לכל האורחים .

כנ"ל משקעות אנרגיה .

לגבי וויסקים , שם זו בכלל מלחמה בנושא הסוגים .

שוב , תקפיד על תווית , לא משנה אם תעדיף רדלייבל\בושמילס\ג'יימסון - העיקר שתהיה תווית מוכרת .

אם תרצה להשקיע , דאג לאיזה חבר טוב שלך שיסתובב בין האנשים החשובים לך ויגיש להם וואן גוך\גריי גוס\וויסקים יוקרתיים .

אה ולעצמך (ולכלה) , אם אתה מתכוון לשתות הרבה , תבחר משקה אחד ועדיף איכותי .

MX-5T 05>911 S 08>S2000 07>S2000 06>S2000 08>Mazda 6 05+Z800 14+Polo 98>Suzuki Splash 09 :cry:

פורסם
טוב אז ככה, אם אתה רוצה ללכת על הוודקות העממיות כמו שציינת אז יש לך מספר אופציות: אבסולוט, רוסקי, פינלנדיה, סמירנוף, סובייסקי ולאגרוף.

לפי טעמי האישי הייתי מוריד את סמירנוף ואבסולוט, וגם הייתי מוריד את לאגרוף מפני שהיא וודקה די אנונימית ולא הייתי רוצה לשמוע תלונות. נשארנו עם רוסקי, פינלנדיה וסובייסקי.

מפה מתחיל שאלת ההשקעה. אם אתה מעוניין לקנות בבקבוקים של 750 מ"ל שים לב שפינלנדיה ורוסקי מגיעים ב750 מ"ל וסובייסקי ב700 מ"ל. המחירים של פינלנדיה ורוסקי נעים סביב ה60-65 פר בקבוק (מזומן). המחירים של סובייסקי 700 צריכים להיות סביב ה45 שקל פר בקבוק.

אם אתה/החתן בקטע של לחסוך, אתם יכולים ללכת על סובייסקי בראש שקט. אין הרבה הבדל בטעם, לא גורם לדברים קיצוניים כאלה ואחרים. ממליץ!

במידה ותרצה עוד המלצות אתה מוזמן לבקש.

אם אני לא בקטע של לחסוך ואני מגדיל את התקציב לכ-100 ש"ח לבקבוק (לא משנה הגודל), מה מומלץ?

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
אם אני לא בקטע של לחסוך ואני מגדיל את התקציב לכ-100 ש"ח לבקבוק (לא משנה הגודל), מה מומלץ?

בתחום הוודקה מ70 עד 100 ש"ח לבקבוק יש כמה המלצות:

1. רוסקי פלטיניום - אני לא מתיימר, זאת לא וודקה סופר פרימיום אבל היא פשוט מעולה. לפי דעתי היחס מחיר-תמורה הגבוהה ביותר, היא מזוקקת ע"י פילטרים מכסף ולכן הטעם החלק של הוודקה. שים לב! את הוודקה הזאת שותים רק עם קרח או מצוננת (לא לשים במקפיא). המחיר הוא 100~ ש"ח לליטר.

2. פרבדה(=אמת ברוסית) - וודקה מעולה ומרשימה. בסיס נהדר לקוקטיילים. הבקבוק האמתי עושה הרבה, אך היא גם בעל טעם מעולה. גם אחרי כמעט חצי ליטר וודקה אין האנגאובר ולכן היא זכורה לי תמיד בראש לטובה.

מרשימה מדוע ?

history.jpg

Diamonds Are a Girl's Best Friend :wink:

כמובן אין צורך לציין שצריך שהאולם ידאג לשמפניירות עם קרח וICE BUCKETS עם מלקחיים לאורחים. גם כל הקטע שאורחים צריכים לעשות לעצמם כוסות וודקה רדבול בכוסות של יין מוציא אותי מדעתי, תמיד שאני בא לאירועים אני צריך לדאוג לכוס לונג דרינק וזה נראה לי קצת אבסורד.

יש הרבה מידע והרבה חשיבה מקיפה בדברים האלה, צריך לשים לב לדגשים.

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם

זיוף האלכוהול בארץ נהיה ממש מכת מדינה.

אני והחבר'ה שלי תמיד נמצאים במירוץ להספיק לקנות את האלכוהול שלנו בחנויות משקאות מוכרות ולא בקיוסקים.

כשאנחנו לא מספיקים לקנות בחנות משקאות וקונים בקיוסק אנחנו פשוט יודעים שאנחנו משלמים יותר כסף ועוד עבור אלכוהול מזוייף.

מה שקורה במועדונים זה בכלל מרתיח.

לפני שבועיים הייתי במועדון מסויים,שתיתי 4 כוסות וודקה רדבול, ממש בטווח הנורמה עבורי מבחינת כמות, סיימתי את הערב בסמטה צדדית מקיא את הנשמה, ונרדמתי באמבטיה למשך שעתיים(כן כן נרדמתי באמבטיה!!!).

לא הבנתי מה עבר עלי.

שבוע לאחר מכן, אחי היה באותו מקום והפלא ופלא סיים את הערב בסמטה צדדית מקיא ללא הרף.

ורק היום קיבלתי תמונות של חבר קרוב שלי שוכב בתוך הקיא של עצמו, אחרי שגם הוא ביקר באותו מקום.

אנחנו לא ילדים, לא שותים מעבר ליכולת, יודעים בדיוק מתי לעצור, שותים כבר שנים. וזה לא קרה לאף אחד מאיתנו ב 7-8 שנים אחרונות.

אין לי הסבר אחר לתופעה חוץ מכנראה צריכה של וודקה מזוייפת באותו מקום שביקרנו בו.

הוודקה שמוכרים שם היא לכאורה סמירנוף.

פורסם

אהלן,

אני עוסק באלכוהול כבר 3 שנים +, שתיתי טעמתי והחזקתי כמעט כל סוג של וויסקי או וודקה הקיימים בארץ או בחו"ל.

הבחירה הכי טובה שאני יכול להציע לך היא סטולוצ'ניה קריסטל / גולד (זה השם של הוודקה גולד/קריסטל זה אותו הדבר רק שינוי העטיפה שינה את השם)

אגב זו הסטוליצ'ניה בעלת התווית השחורה.

הוודקה הזו הכי נקייה והכי איכותית מבין כל מה שכתבת, ובנוסף גם יותר זולה לרוב מפינלנדיה (אתה משלם פה על שם כמו אבסולוט).

http://www.goodwines.co.il/64147/STOLICHNAYA-gold

המחיר של הוודקה בד"כ יוקרתי יחסית ונע החל מ 70 ש"ח ומעלה, יש כאלו ש"מרביצים" מחיר ל 90, בחינאווי מערב ראשל"צ היה מבצע עד לפני שבוע 60 ש"ח לבקבוק - כמובן שהכל מקורי, אבל כעת כשעברתי שם שישי האחרון המחיר עודכן ל 65 כי על פי בעל החנות המחיר החשיד מאוד את הלקוחות שלא קנו כי זה "זול" מדי (ככה זה ישראלים מתלוננים שהמוצר יקר אבל כשהוא יורד במחיר הוא כנראה מזוייף".

אגב בנוסף, במחיר קצת יותר באיזור ה 10 ש"ח ממליץ מאוד מאוד על רוסקי PLATINUM.

וודקה מעולה שתבייש גרייגוס בכבוד רב. (על גרייגוס אתה משלם חצי מחיר על שם, בזמנו כשעבדתי בדיוטי פרי, 35 דולר לבקבוק היום זה 56).

http://wine4you.co.il/Index/Entry.aspx?nodeId=114&entryId=13

PRAVDA - וודקה טובה, אך לא מצדיקה 100 ש"ח לבקבוק הרוסקי פלטינום הרבה יותר איכותית ממנה, המון פוזה לבקבוק ועיצוב ועל זה גם אתה משלם...

אה! והכי חשוב, במקרה אם אתה באיזור המרכז, KETEL ONE במחיר של 95 ש"ח לבקבוק, כן זה אמיתי גם אני היתי בשוק (חינאווי ראשל"צ מערב). אין על מה להסביר בכלל על הוודקה הזו, חיפוש זריז בגוגל יתן לך תתוצאות הכי טובות שאפשר לדעת :)

מה שכן המחיר של הוודקה הזו בד"כ נע באיזור ה 140 ש"ח.

http://www.supershot.co.il/item-46/%D7%95%D7%95%D7%93%D7%A7%D7%94-%D7%A7%D7%98%D7%9C-%D7%95%D7%95%D7%90%D7%9F

תהנה :)

נ.ב אם תצטרך עוד מידע תשאל בפרטי או כאן, אשמח לענות.

נ.ב 2 : ערבוב לוודקה

מומלץ מומלץ מומלץ BLU DAY

http://www.foodis.co.il/feature.asp?sec=7&featid=25893

לא מרגישים רדבול בכלל או טעם של משקה אנרגיה, והטעם של הגווארנה רק מוסיף!

אני שותה אותם בד"כ נקי סתם כשבא לי.

אגב, בר אקטיבי תורם המון, המון המון לאירוע, תחשוב שבר רגיל זה בר מאוד משעמם ואין שמח, כמובן שתלוי גם בבר האקטיבי, אכן זה תוספת תשלום, אבל גם כן תוספת בכיף (כמובן בר איכותי!).

לגבי וודקות בטעמים - וואן גוך למקרה שתרצה

אתה כבר בטוח מכיר טעמים וכדומה, מחירים בד"כ 170 ומעלה לבקבוק של 750 מ"ל, יקר. וזה המחיר.

Opel Adam S 2017

פורסם

מחזק את ההמלצה על סטולי, ומפתיע אותי שהיא לא הוזכרה מוקדם יותר בשרשור.

התמורה הכי גבוהה לכסף בעולם הוודקה בארץ לטעמי.. מעולה ביחס למחיר.

פורסם

ליאב, יש לך אצל חינוואי יפו שני פראדה ב170 או 180. לא ידעתי שהיא עולה במקומות אחרים יותר יקר.

פורסם

פיליפ, מזל טוב יא שפיץ!

אני לא ממש יודע להבחין בין זיוף לאמיתית אבל יש לי בקשה אליך...

רק אל תשים אותי עם משה באותו שולחן :rofl:

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם
ליאב, יש לך אצל חינוואי יפו שני פראדה ב170 או 180. לא ידעתי שהיא עולה במקומות אחרים יותר יקר.

המחיר הכי זול של חינאווי שראיתי הוא 95 ש"ח לבקבוק, בינינו היא לא שווה את המחיר הנ"ל אלא פחות. היא באותה רמה של הסטולי קריסטל/גולד. (אני לא יודע אם המחיר שונה בחברות השונות, אני עובד של חברת כספי ואני מדי שישי נמצא בחינאווי מערב ראשל"צ לכן אני יודע את כל המחירים הנ"ל).

ובמחיר שלה בטח שבטח עדיף רוסקי פלאטינום! וודקה מעולה.

מבחינת איכות:

1. RUSKI PLATINUM

2. STOLY GOLD/KRYSTAL

3. PRAVDA.

זה מבין מה שדיברנו.

Opel Adam S 2017

• תוכן חדש...