Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5126 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

2009, 100k ק"מ. בסה"כ במצב מצויין. שני דברים שמפריעים לי - הגה כח קצת קשה ומעין שריקה בבלימה (לא כל הזמן).

לגבי ההגה, בדקתי כמה טידות, ובכולן ההגה היה קל, אפילו קל מידי. בטידה הזאת ההגה קשה יחסית. האמת שבהתחלה אפילו אהבתי את זה, כי במהירויות גבוהות יחסית הגה קל מידי זה חיסרון, אבל לא כיף לחנות ככה. זה לא כמו הגה שאינו הגה כח, אבל בהחלט יש משהו שמקשה עליו. עליתי על הבעיה עוד לפני שלקחתי את הרכב, והבעיה צויינה גם בדו"ח הבדיקה. מוסך חברת הליסינג טיפל בזה - הוסיף שמן הגה. אני לא מרגיש שיפור. מחר הרכב חוזר למוסך הליסינג (לא מוסך ניסאן). מה זה יכול להיות אם לא שמן הגה? מה לדרוש?

לגבי השריקות בבלימה, אני יודע שהחליפו דיסקיות לאחרונה. יכול להיות שצריך להחליף גם רפידות?

תודה :)

פורסם

תיקון טעות - לפני כ300 ק"מ (חודש וחצי)החליפו צלחות + רפידות בלם אחורי ודיסקיות בלם קדמי. מהתבוננות בספר הטיפולים עושה רושם שכל חצי שנה טיפלו בבלמים.

מה יכולה להיות הסיבה לחריקה/שריקה? האם יכול להיות שמוסך הליסינג לא יכול לזהות בעיה בבלמים (ובהגה) שמוסך ניסאן כן יוכל?

תודה.

פורסם

בעניין ההגה, תבדוק לעומק את משאבת ההגה ואם אין כיוון לבעייה תבקש אפילו שיחליפו לך משאבה.

בעניין הבלמים ששורקים - יכול להיות שהרפידות לא מקוריות שזה הרבה פעמים מאפיין סממנים שכאלה בהרבה רכבים או שצלחות הבלימה דרושות חריטה/החלפה. ואל תתפלא מאיכות הטיפולים של ליסינג - הכל שם נעשה ברמה יחסית נמוכה ובחלפים זולים.

פורסם
בעניין ההגה, תבדוק לעומק את משאבת ההגה ואם אין כיוון לבעייה תבקש אפילו שיחליפו לך משאבה.

בעניין הבלמים ששורקים - יכול להיות שהרפידות לא מקוריות שזה הרבה פעמים מאפיין סממנים שכאלה בהרבה רכבים או שצלחות הבלימה דרושות חריטה/החלפה. ואל תתפלא מאיכות הטיפולים של ליסינג - הכל שם נעשה ברמה יחסית נמוכה ובחלפים זולים.

תודה, בהנחה שהחלפים אכן זולים ולא מקוריים, זה בהכרח רע? אם הרכב בולם כמו שצריך, השריקה אמורה להדאיג אותי, או פשוט לחכות לטיפול הבא (עוד שנה בערך) ושם כבר להחליף הכל?

פורסם

אין בעיה עם חלפים לא מקוריים אבל שוב, תלוי באיכות שלהם. זה גם יכול להיות משהו סיני זבל. יכול להיות גם שהרעש ילך ויעלם בגלל שהרפידות חדשות. אין בעיה לסחוב כל עוד אתה עם אצבע על הדופק ושם לב שאין חריג בהמשך.

פורסם
אין בעיה עם חלפים לא מקוריים אבל שוב, תלוי באיכות שלהם. זה גם יכול להיות משהו סיני זבל. יכול להיות גם שהרעש ילך ויעלם בגלל שהרפידות חדשות. אין בעיה לסחוב כל עוד אתה עם אצבע על הדופק ושם לב שאין חריג בהמשך.

אוקיי, תודה :)

פורסם
2009, 100k ק"מ. בסה"כ במצב מצויין. שני דברים שמפריעים לי - הגה כח קצת קשה ומעין שריקה בבלימה (לא כל הזמן).

לגבי ההגה, בדקתי כמה טידות, ובכולן ההגה היה קל, אפילו קל מידי. בטידה הזאת ההגה קשה יחסית. האמת שבהתחלה אפילו אהבתי את זה, כי במהירויות גבוהות יחסית הגה קל מידי זה חיסרון, אבל לא כיף לחנות ככה. זה לא כמו הגה שאינו הגה כח, אבל בהחלט יש משהו שמקשה עליו. עליתי על הבעיה עוד לפני שלקחתי את הרכב, והבעיה צויינה גם בדו"ח הבדיקה. מוסך חברת הליסינג טיפל בזה - הוסיף שמן הגה. אני לא מרגיש שיפור. מחר הרכב חוזר למוסך הליסינג (לא מוסך ניסאן). מה זה יכול להיות אם לא שמן הגה? מה לדרוש?

לגבי השריקות בבלימה, אני יודע שהחליפו דיסקיות לאחרונה. יכול להיות שצריך להחליף גם רפידות?

תודה :)

הגה קשה אומר כנראה בעיית מתלה - מיסב בולם תפוס או משהו דומה ויש להכנס למוסך שמבין בזה לבדיקה ולא למוסכים שנכנסת אליהם עד כה ששמו לך שמן הגה כוח כי ברכב הזה יש הגה חשמלי אז סתם סיפרו לך סיפורים

לגבי הרעש הוא כנראה בגלל בלמים לא מקוריים והחלפת דיסקיות למקורי וחריטת צלחות תפתור את הבעיה

• תוכן חדש...