Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5130 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
פרטנר משווקת גם תוכנית הנקראת CLEARMAX, המיועדת לאנשים המדברים מעט.

תעריף אחיד של 25 אגורות לדקת שיחה / SMS, בלי דמי מנוי אלא עם דמי שימוש מינימליים של 35 ש"ח (שבחישוב פשוט נותנים

לך 140 דקות שיחה בחודש).

זה טוב ויפה, אבל אמא שלי מגיעה גם ל-200 דקות ו-200 סמסים בחודש. במצב כזה היא תשלם באורנג' 100 שקלים. לעומת זאת, בתוכנית של הוט מובייל היא תשלם על אותו הדבר 40 שקלים בלבד...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני כבר חודש בהוט מובייל ואני אומר לכם חד משמעית - אל תעברו.

בעיות קליטה\קבלת שיחות בכל מקום.

אי אפשר לעבוד ככה.

הזמנתי כבר 2 סימים של גולן מקווה ששם יותר טוב.

פורסם

עברנו (5 קווים של העסק) מפלאפון לגולן. אצלי אישית הקליטה בבית השתפרה מאוד ואין בעיות. אין שום ניתוקים ווהכל עובד חלק. אין לי מושג לגבי שירות כי גם בפלאפון לא ממש הזדקקתי לשירות.

3 ימים אחרי המעבר התקשרה אליי "נציגה בכירה" מפלאפון ושאלה למה עברנו. אמרתי לה שהכל בסופו של דבר מסתכם בכסף. היא הציעה שאם נחזיר את הקוים הם מציעים מסלול של 89.99 הכל כלול. בנוסף, היא תשאיר מספר טלפון שלה לצורך מתן שירות אישי. לא שאלתי עוד פרטים ופשוט הפניתי אותה לאחי (הוא העביר את הקוים).

לאט לאט החברות הותיקות יורדות מהעץ.

אסף

פורסם
אני כבר חודש בהוט מובייל ואני אומר לכם חד משמעית - אל תעברו.

בעיות קליטה\קבלת שיחות בכל מקום.

אי אפשר לעבוד ככה.

הזמנתי כבר 2 סימים של גולן מקווה ששם יותר טוב.

עם שלושה קוים בהוט מובייל ושניים בגולן - לא נתקלתי בשום בעית קליטה מיוחדת, למעט, כמובן, הבורות הרגילים של החברות המארחות (פלאפון וסלקום, מדובר בנקודות בעייתיות המוכרות לי כבר אי אילו שנים).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

תגובה נכונה, אבל כנראה יקח עוד זמן מה עד שתפעל.

עדיין יש לחברות החדשות יתרון עצום בתחום השיחות הבין-לאומיות ובעיקר בתחום הנדידה.

כמוכן יש להן יתרון בתחום המשתמשים הקלים (תוכנית 10 אג' בהוט ותוכנית 10 ש"ח בגולן).

מבחינתי האישית יש בחברות החדשות בעיה עם שירות בלאקברי, וטרם הובהר אם המותג החדש של אורנג' יאפשר תמיכה בשירות זה.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

סורי על ההתעלקות.. כבר הנושא נפתח..

גם לי נמאס מהעשיקה המתמשכת של חברות הסלולר הגדולות שלא משתינות עלינו למרות שהם מתקיימות מאיתנו.

לשעבר לקוח של סלקום, כיום אורנג',ואני מחזיק באייפון שנרכש דרך אורנג' ומשלם 220 ש"ח הכולל בתוכו עלות האייפון ומקבל חבילה של 1000 הודעות, 1000 דק' כל היעדים, 1200 דק' לאורנג', ו 1G גלישה.

בנוסף אני מחזיק מכשיר מסוג נוקיה E52 של אישתי ומשלם 170 ש"ח על 1200 דק , 1200 SMS, ולא יודע כמה גלישה (לא חשוב כי היא לא משתמשת סתם אני משלם עבורו כי חייב). נוסף על שני אלו אני משלם כ 100-110 ש"ח לחודש על E72 שברשותי שאותו שדרגתי כשהייתי לקוח של סלקום לפני כשנה שנה וחצי. עכשיו הוא סתם תקוע אצלי ואני עדיין משלם עליו 100 ש"ח כל חודש נשאר בערך עוד שנה וחצי מתוך 3 שנים.

למה אישתי עדיין בסלקום?

אם אני מנתק גם את הקו שלה, אני חייב לשלם עבור שני הטלפונים (E72 ו E52) את יתרת הסכום של הרכישה בתשלום אחד. יוצא סביב ה 4K ש"ח יחד וזה קצת כבד..

אז בנתיים כשהיא עוד סלקום אני ממשיך לשלם בתשלומים.

אם מישהו יוכל לכוון אותי מה לעשות עם כל זה ואיך מוזילים את העלויות בעקבות כל השינויים שנעשו בנושא התקשורת, אני אשמח..

פורסם

עובר להוט או גולן. נאסר על חברות הסלולר לגבות את יתרת עלות המכשיר במנה אחת - הן מחוייבות להמשיך בתשלומים בדיוק כקודם. באורנג' זו לא אמורה להיות בעיה, שכן בד"כ עסקת רכישת המכשיר נעשית בחלוקה לתשלומים מול חברת האשראי ולא דרך חשבונית הסלולר החודשים. לגבי סלקום איני יודע - עליך לבדוק פרטנית לגבי העסקאות שלך, אבל קרוב לודאי שבעית התשלום תמורת המכשירים לא צריכה להיות בעיה.

ד"א - אני במצב המגוחך של תשלום חודשי של 6 ש"ח לסלקום תמורת שני כרטיסי סים שרכשתי לפני כשנה, מאז כבר ניידתי את שני הקוים פעמיים (אחד לפלאפון ובהמשך לגולן, האחר לאורנג' ובהמשך להוט).

פורסם
נוסף על שני אלו אני משלם כ 100-110 ש"ח לחודש על E72 שברשותי שאותו שדרגתי כשהייתי לקוח של סלקום לפני כשנה שנה וחצי.

110ש"ח על E52 ????

איך לעזאזל נתנו לך מחיר כזה? אני גם שדרגתי דרכם לפני שנתיים ונתנו לי עסקת 36 תשלומים של 34.50ש"ח (נשארו עוד עשרה תשלומים)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם
110ש"ח על E52 ????

איך לעזאזל נתנו לך מחיר כזה? אני גם שדרגתי דרכם לפני שנתיים ונתנו לי עסקת 36 תשלומים של 34.50ש"ח (נשארו עוד עשרה תשלומים)

כתבתי E72..

פורסם

לפני כמה ימים סלקום הפתיעו אותי מאוד!!!

אני ניסיתי להוריד את הסכומים שאמא שלי משלמת, היא שילמה לפני זה 100 שקל על 100 דקות לשיחות בסלקום ו100 דקות לכול היעדים.

אחרי שאני הסברתי לסלקום מה אפשר לקבל בסכום הזה אצל המתחרים (כולל תזכורת על זה שאנחנו לקוחות שלהם 15 שנה) השימור לקוחות הציע לי 69 אגורות לדקה!!!

אחרי שאני אמרתי שאני רוצה להתנתק הפקידה אפילו לא ניסתה לשכנעה אותי להשאר!

היא אמרה שאם אני רוצה היא תשלח לי טפסים וננתק אותך מידית.

מאוד מוזר שצירוף המילים "תנתקו אותי" הפסיק לעבוד בסלקום.

פורסם

בסלקום יש או לפחות הייתה, תוכנית שכוללת 200 דקות או SMS לכל היעדים ב-70 ש"ח (35 אגורות לדקה/SMS).

לגבי ניתוק באופן כללי, הרבה נציגים אוהבים לשחק אותה קשוחים ואין מה לעשות, כמו כל משחק, צריך לדעת לשחק אותו.

• תוכן חדש...