Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5131 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבעיה שאם אני עובר לתוכנית ללא הגבלה, יתבטלו לי ההחזרים על המכשיר, וזה יוצא עוד 88 ש"ח.

אז עדיף ללכת להוט מובייל (או למותג החדש של אורנג') ולשלם 88 ש"ח תוכנית + 88 ש"ח על המכשיר הישן

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מודה שלא קראתי הכל.

אני קבלתי באורנג את החבילה של הללא הגבלה ב109 ש"ח, זו "הטבה" רק לסטודנטים בהצגת תעודת סטודנט.

בלי קשר, לפי מה שהבנתי, לא חייב שהשם על התעודה יהיה השם של בעל המנוי, ככה שיכול להיות ששווה לכם לבדוק :).

פורסם

אני נמצא בסלקום ומאוד מרוצה. לא מזמן שיניתי את החבילה שלי מחבילת "חיילים", לחבילה הכוללת: דיבור חופשי ללא הגבלה, אסמסים ללא הגבלה, ואינטרנט עד 15 מגה. הבעייה היא שבדקתי את המהירות של האינטרנט, והוא עומד על 5 מגה הורדה. התקשרתי אליהם והם אמרו שזה תלוי באיזורים. כנראה שזה יהיה 15 מגה אני אצטרך להיות על האנטנה שלהם בזוית מסויימת וכך יהיה לי אינטרנט במהירות לפי החבילה. :-P

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם

אני אישית לא מעוניין לעבור לחברות החדשות, לדעתי זה טיפשי לרוץ מהר לחברות חדשות ולתת להם להתגלח על חשבונך , אבל אני כן מתכוון להשתמש בזה כדי להוריד את אורנג' מהמחיר הגבוה אותו אני משלם כיום.

אני מוכן לשלם באורנג' 20-30 אחוז יותר , אני לקוח שלהם מעל עשור וסה"כ אין תלונות וגם אם יהיו מדובר ברשת בוגרת יותר טכנולוגית ובלי חבלי לידה.

יש עוד בעיה.

אני מקבל היום החזרים על המכשיר הקודם שלי, 80 ש"ח בחודש.

אם אני אעבור חברה ו\או אשנה באורנג' את התוכנית לזו של ה 127 ש"ח בחודש, אני אפסיד את ההחזרים.

גם אני באותה בעיה, 98 החזר כל חודש על אייפון 4 שיילכו לפח במקרה של מעבר ל UNLIMITED.

האם ניוד לחברה כמו סלקום וכניסה למסלול UNLIMITED יקנו לי יחד עם ניתוק זיקה את הנוסחא המנצחת?

אשמח לעזרה ממבינים.

מודה שלא קראתי הכל.

אני קבלתי באורנג את החבילה של הללא הגבלה ב109 ש"ח, זו "הטבה" רק לסטודנטים בהצגת תעודת סטודנט.

בלי קשר, לפי מה שהבנתי, לא חייב שהשם על התעודה יהיה השם של בעל המנוי, ככה שיכול להיות ששווה לכם לבדוק :).

אתה יכול לפרט איך עשית זאת ?

נכנסת לנקודת שירות או מה ?

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

סלכום- היתה לי חבילה של

1000 יעדים

3500 סלכום

1000 סמס

1000 גלישה

ב135 שח

היום שינו לי אותה ל

שיחות וסמס ללא הגבלה

1000 גלישה

ב129 שח

שאלתי אותם למה דווקא 129 ולא 125 והתשובה שקיבלתי היא שזה התכנית ״ללא הגבלה״ שהם מציעים לכל הלקוחות שמזכירים את המתחרים

הם לא יורדים במחיר לכיוון המחיר של החברות הוירטואליות כי להם יש מוקדי שרות והרבה שירותים שהויטואלים אינם מציעים

למשל הסים הנוסף לדיבורית וכו

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
מודה שלא קראתי הכל.

נשמע תמוה.

חברות הסלולר הן האחרונות שיתנו מבצעים כאלה בחינם.

המקום היחיד שיכלתי לרכוש עם תעודת סטודנט שלא שלי זה IDIGITAL.

פורסם

אכן קיימת באורנג' תוכנית סטודנטים/חיילים ללא הגבלה הכוללת דקות והודעות ללא הגבלה עם 2GB גלישה (עם האטת קצב)

ב109 ש"ח בשנה הראשונה ולאחר שנה 125 ש"ח.

פורסם

אתה יכול לפרט איך עשית זאת ?

נכנסת לנקודת שירות או מה ?

פניתי אליהם דרך "My orange" וכתבתי שאני ממש שוקל לעבור לאחת המתחרות בלה בלה בלה, חזרו אליי תוך שעה +- והנציגה אמרה שלמתחרות החדשות אין "שירות לקוחות טלפוני" אמרתי לה "אוקיי, לאורנג' יש אבל אי אפשר לתפוס אתכם." אמרתי לה שאני הייתי מעדיף לדעת שאין לי משהו מאשר שיש לי אבל אני לא יכול להעזר בו.

נשמע תמוה.

חברות הסלולר הן האחרונות שיתנו מבצעים כאלה בחינם.

המקום היחיד שיכלתי לרכוש עם תעודת סטודנט שלא שלי זה IDIGITAL.

לא בהכרח נכון, זה אותו דבר לגביי חוגרים וכו', לא באמת משנה להם אם אתה החייל, הצגת חוגר תהנה מההטבה. (בוודאות, כשאני הייתי חייל בן דוד שלי נהנה מההטבה גם כן, אמנם ברשת אחרת אבל עדיין.)

אכן קיימת באורנג' תוכנית סטודנטים/חיילים ללא הגבלה הכוללת דקות והודעות ללא הגבלה עם 2GB גלישה (עם האטת קצב)

ב109 ש"ח בשנה הראשונה ולאחר שנה 125 ש"ח.

מעניין שלא אמרו לי שזה לשנה אחת, אבל מילא, עד שנה הבאה מי יודע מה יהיה, כשנגיע לגשר, נחליט אם לחצות או לפוצץ :)
פורסם

אני גם ניסיתי "לאיים" עליהם בעזיבה. ומה הם אמרו לי "תעזוב, תנסה בחברות אחרות".

לא נראה לי שממש איכפת להם מלקוחות, לא יודע למה.

אני גם משלם סכום כזה על בלי הגבלה, רק אינטרנט 1G ואחרי שאני עובר את זה המהירות יורדת אך לא משלם יותר מזה.

הסכום באורנג' הוא לשנה, שנה ראשונה אני מקבל הנחה של איזה 20 שקל.

עוד שנה נראה מה יהיה בע"ה.

Kia Sportage, 2014 

פורסם

בחודש האחרון נייתי שני קוים מאורנג' להוט, וביטלתי עוד שני קוים באורנג' ופלאפון (לאחר שרכשתי קוים חדשים בגולן). אורנג' לא עשתה שום נסיון לשמר, בפלאפון הנציגה שממנה ביקשתי לנתק קו שאלה אותי אם איני מעונין לשמור על המספר (שאומנם ותיק אבל ממש לא ייחודי) תמורת דמ"ש של 10 ש"ח לחודש - כאשר הבהרתי לה שאני מוכן להשאיר את הקו רק ללא דמ"ש הוא נותק לאחר 48 שעות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

עדכון חם משלשום, סלקום הפחיתה את מחיר החבילה הבלתי מוגבלת (דקות ו-SMS ללא הגבלה + 1 ג'יגה גלישה) ל-119 ש"ח.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
פניתי אליהם דרך "My orange" וכתבתי שאני ממש שוקל לעבור לאחת המתחרות בלה בלה בלה, חזרו אליי תוך שעה +- והנציגה אמרה שלמתחרות החדשות אין "שירות לקוחות טלפוני" אמרתי לה "אוקיי, לאורנג' יש אבל אי אפשר לתפוס אתכם." אמרתי לה שאני הייתי מעדיף לדעת שאין לי משהו מאשר שיש לי אבל אני לא יכול להעזר בו.

להוט יש שירות לקוחות טלפוני, אפילו דיברתי איתם (אחרי 40 דקות המתנה). יותר קשה להשיג אותם אפילו מאורנג', אבל אני מניח שיש עומסים בגלל שהרבה עוברים אליהם.

בגולן, לפי מה שידוע לי, הכל נעשה באינטרנט.

אגב, סבתא שלי שאלה אותי על החברות החדשות, וכשאמרתי לה שלגולן אין שירות טלפוני, זה נראה לה ממש לא הגיוני ואפילו מרגיז ("ואם יש מישהו שלא יודע להשתמש באינטרנט" וכו'). הבנתי שיש הרבה אנשים שעברו לגולן וממש התעצבנו כשגילו שאין מוקד שירות. עוד מישהו שמע על דברים כאלה?

"ai motoare capul doare"

פורסם

חדשות מאתמול, אחרי מו"מ קצר עם סלקום לגבי ניוד שלי מאורנג' אליהם , ניתן לקבל החזר חלקי על המכשיר (30 ש"ח)

הבעיה שהחבילה שמשתווה לחבילת סטודנטים של אורנג' ב109 עולה שם 129 כך שזה כמעט אותו דבר.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

*0058 זה המספר של גולן אבל מאוד (מאוד) קשה להשיג אותם.

במיוחד שהם הכניסו מנגנון שמנתק את השיחה אחרי 7 דקות המתנה.

• תוכן חדש...