Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5101 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני חייל ומשרת בבסיס שאין בו תחבורה ציבורית בכלל ובנוי כולו על הסעות וטרמפים.

התחלתי לעבוד ויש לי חסכונות שחסכתי לפני הצבא, ואני מחפש אוטו פשוט מאוד לנסיעות היומיות האלה.

10-15 אלף. בסך הכל אני מחפש רכב שיהיה זול מבחינת אחזקה גם, חסכוני וכמה שיותר אמין, גם מבחינה בטיחותית חשוב לי אבל לא יודע כמה זה אפשרי בתקציב שלי.

אני הולך לנסוע איתו סך הכל משהו כמו 50 ק"מ ביום 5 פעמים בשבוע, זה יוצא בערך 1000 ק"מ בחודש.

מלבד הנסיעות לבסיס ולבית אין לי צורך וכוונה להשתמש בו מעבר.

אגב אני מחפש רכב אוטומט בלבד.

אשמח אם תכוונו אותי ותעזרו לי מעבר למתן אופציה של רכב, אלא גם אם תוכלו להגיד לי איזה קילומטראז מומלץ,איזה יד, האם כדאי לקנוך דרך אדם פרטי או בליסינג כלשהו מחברה מסוימת וכל מידע נוסף שיעזור לי מאוד ברכישת רכב ראשון שלי.

פורסם

תבדוק פונטו ספייס,עדיפות לרמת איבזור ELX,באזור ה10K,יש לך את השרייד עם מנוע 1.5 די זריז,רכב אמין ופשוט אם כי כניראה לא בטיחותי כול כך.

לא הכי חסכונית,אבל די זולה לתחזוקה ודי אמינה היא הגטס,נכון צריך דלק לא מזהירה אבל בכול השאר היא לא רעה,נסה למצוא גירסאות GLI\GLS

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

בתקציב שלך לאו דווקא הייתי מחפש את הרכב החסכוני ביותר, אלא את השמור ביותר.

חפש לך רכבים כמו סיטרואן קסארה, סובארו אימפרזה, מיצובישי לאנסר, פיאט מריאה - אל תפחד גם מתג מחיר של 20K פלוס במחירון, אנשים יהיו מוכנים היום להוריד מהמחיר בצורה רצינית.

כמדומני בתקציב שלך תוכל להשיג קסארה 2003, שזה הרבה יותר טוב מלנהוג בגטס 2003...TRUST ME.

פורסם

רכב אוטומט בלבד - לא הייתי נוגע לא בקסארה ולא בפיאט מריאה (לא בשנתונים האלה, לפי התקציב).

אולי גטס (אם נכנס בתקציב) או אימפרזה (האם אתה זקוק לרכב מיני או משפחתי ?)

alfa 156 2.5.

פורסם

היונדאי גטס ממה שראיתי נעות בין 20-30 וזה די הרבה בשבילי בעיקר בשל העובדה שגם הביטוח (נהג צעיר) עליהם יותר יקר ממכוניות אחרות וגם הן פחות חסכוניות.

אני מחפש מכונית מיני, לא אכפת לי משפחתית כל עוד היא לא תעלה לי בעלות יותר מידי.

סה"כ אני מחפש רכב שאם יחיזק לי כמו שצריך ל3 שנים של הצבא אני אהיה מבסוט.

הפונטו בהחלט אופציה שאני מחפש אותה, מה הקילומטראז המקסימלי שאתם מציעים לי לחפש?

איך האופל קורסה הישנות באזור שנת 2000? ראיתי שהוא רכב מאוד חסכוני ותואם את המחירים שלי אבל בתור רכב אין לי מושג איך הוא.

מישהו מכיר חברות/סוכנויות שמוכרות רכבים משומשים כאלה?

פורסם

אני חושב שהשוק מספיק חלש, ועל כן אין צורך ללכת למגרשים כדי לחפש רכב בימינו (וממילא מגיעים לשם רכבים שקשה עוד יותר למכור) - אם לזה התכוונת.

מסכים עם קודמיי - פונטו זו גם בחירה טובה.

באשר לקילומטראז'- תלוי מאוד היכן נעשה (בלאי של רכב שנסע בעיר הוא יותר גדול מזה שנסע עפ"ר בבינעירוני).

כדי לנסות ו"להתעסק" עם רכבים שמורים יותר - נסה לוודא הסטוריית טיפולים (מתועדת/כתובה) ומסמכים המתעדים/מוודאים את הק"מ של הרכב.

alfa 156 2.5.

פורסם
רכב אוטומט בלבד - לא הייתי נוגע לא בקסארה ולא בפיאט מריאה (לא בשנתונים האלה, לפי התקציב).

אולי גטס (אם נכנס בתקציב) או אימפרזה (האם אתה זקוק לרכב מיני או משפחתי ?)

אפשר למצוא כאלה שכבר עברו שיפוץ גיר.

פורסם

אופל קורסה שתוחזקה טוב יכולה להיות קניה טובה.

במקומך הייתי נוטה לכיוון גיר רגיל, כמה שפחות צרות בענין האחזקהה שוטפת, מקס. בגיר רגיל תעשה קלאץ חדש.

בהצלחה

פורסם

בקורסה יש גיר רובוטי בשם אזיטרוניק שלא ממש מוצלח,אני לא זוכר עם הוא הגיע בשני המנועים 1.2 ו 1.4 לכן תעשה חיפוש,איך לדעת האם הרכב מתוחזק טוב?

קודם כול אם אתה רואה רכב שניראה כמו מחסן בפנים,זה מראה סימן אדום ראשון,אם יש מים במקום נוזל קירור,המוכר לא זוכר מתי בוצע טיפול,חלק ממערכות לא תקינות.

מנגד רכב שיש לו היסטורית טיפולים כמו ספר טיפולים/קבלות מראה על בן אדם שתיחזק טוב את הרכב.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

קשה מאוד למצוא רכב עם היסטוריית טיפולים בתקציב הזה.

אני ממליץ לעשות חיפוש עם טקסט חופשי "מורשה" או "חברה" ואז תקבל מודעות של "מטופל בחברה" או "מטופל במוסך מורשה".

תעשה סינון לפי תקציב ותגלה מה איכותי ומה לא - רק קח בחשבון שלא תמיד אלה יהיו רכבים קטנים, או רכבים קרובים אליך - לפעמים זה דווקא יהיה רכב משפחתי שנמצא 200 ק"מ ממך, אבל דווקא הוא יהיה הרכישה הטובה.

פורסם
בקורסה יש גיר רובוטי בשם אזיטרוניק שלא ממש מוצלח,אני לא זוכר עם הוא הגיע בשני המנועים 1.2 ו 1.4 לכן תעשה חיפוש,איך לדעת האם הרכב מתוחזק טוב?

קודם כול אם אתה רואה רכב שניראה כמו מחסן בפנים,זה מראה סימן אדום ראשון,אם יש מים במקום נוזל קירור,המוכר לא זוכר מתי בוצע טיפול,חלק ממערכות לא תקינות.

מנגד רכב שיש לו היסטורית טיפולים כמו ספר טיפולים/קבלות מראה על בן אדם שתיחזק טוב את הרכב.

יש לך מושג באיזה מנוע של הקורסה יש את הגיר הרובוטי הזה?

מישהו יודע האם הקורסה נחשבת לרכב יקר או זול מבחינת תחזוקה?

פורסם

מחיפוש שעשיתי במנוע ה 1.2 יש גיר רובוטי,ב1.4 גיר אוטומטי רגיל.

• תוכן חדש...