Jump to content

delpiero100

  • הודעות

    11
  • כאן מאז:

הנקודות של delpiero100

חדש בפורום

חדש בפורום (1/14)

1

מוניטין

  1. העניין הוא שממה שראיתי זה מקפיץ את טווח המחירים לכיוון ה20 אלף, וזה סכום שאין לי.
  2. ואיך הסיריון 1300?
  3. מה זה ראש מנוע? אגב חשוב לי לציין שהרכב ישמש אותי בעיקר לנסיעות עירוניות בין עירונית, לא למרחקים גדולים מידי ובתדירות גבוהה מידי.
  4. היי, התחלתי לחפש לי דייהטסו סיריון אוטומטית בדגם הישן בי ןהשנים 1999-2005, ומצאתי אחת שמתאימה לתקציב שלי בעלת מנוע 1000 סמ"ק, שנת 1999 ו104,000 בלבד. אני יודע שהרכב חסכוני ודייסטהו נחשבים די אמינים, אבל חוץ מזה אין לי יותר מידי מידע על הרכב ואשמח לשמוע ממכם מידע לגבי בעיקר בנושא הבטיחות, תחזוקה ואמינות. אגב, הםא יש דרך לחשב את עלות הביטוח המשוערת לרכב כזה? בהנחה שאני נהג צעיר.
  5. כן וידאתי את הנושא הזה. את הרכב עצמו אני מתכנן לקנות במזומן בחסכון שיש לי עוד לפני הצבא, את שאר האחזקה באמצעות העבודה שלי. אכן ההוצאות שלי יהיו סביב הסכום שרשמת וזה סכום שאני מסוגל לעמוד בו. בנוגע להשלמת רישיון לידני, אני מעדיף שלא מכיוו ן שכשלמדתי על הידני לא ממש אהבתי אותו, ולקחת עכשיו שיעורי נהיגה ולשלם על טסט וכו' לא נראה לי כדאי כ כך.
  6. איך הפורד פיאסטה?
  7. יש לך מושג באיזה מנוע של הקורסה יש את הגיר הרובוטי הזה? מישהו יודע האם הקורסה נחשבת לרכב יקר או זול מבחינת תחזוקה?
  8. עשיתי רישיון רק על אוטומט ככה שגיר ידני בשבילי זה לא אופציה. איך אפשר לזהות האם רכב תוחזק טוב וכו'?
  9. מישהו יודע איך האופל קורסה?
  10. היונדאי גטס ממה שראיתי נעות בין 20-30 וזה די הרבה בשבילי בעיקר בשל העובדה שגם הביטוח (נהג צעיר) עליהם יותר יקר ממכוניות אחרות וגם הן פחות חסכוניות. אני מחפש מכונית מיני, לא אכפת לי משפחתית כל עוד היא לא תעלה לי בעלות יותר מידי. סה"כ אני מחפש רכב שאם יחיזק לי כמו שצריך ל3 שנים של הצבא אני אהיה מבסוט. הפונטו בהחלט אופציה שאני מחפש אותה, מה הקילומטראז המקסימלי שאתם מציעים לי לחפש? איך האופל קורסה הישנות באזור שנת 2000? ראיתי שהוא רכב מאוד חסכוני ותואם את המחירים שלי אבל בתור רכב אין לי מושג איך הוא. מישהו מכיר חברות/סוכנויות שמוכרות רכבים משומשים כאלה?
  11. אני חייל ומשרת בבסיס שאין בו תחבורה ציבורית בכלל ובנוי כולו על הסעות וטרמפים. התחלתי לעבוד ויש לי חסכונות שחסכתי לפני הצבא, ואני מחפש אוטו פשוט מאוד לנסיעות היומיות האלה. 10-15 אלף. בסך הכל אני מחפש רכב שיהיה זול מבחינת אחזקה גם, חסכוני וכמה שיותר אמין, גם מבחינה בטיחותית חשוב לי אבל לא יודע כמה זה אפשרי בתקציב שלי. אני הולך לנסוע איתו סך הכל משהו כמו 50 ק"מ ביום 5 פעמים בשבוע, זה יוצא בערך 1000 ק"מ בחודש. מלבד הנסיעות לבסיס ולבית אין לי צורך וכוונה להשתמש בו מעבר. אגב אני מחפש רכב אוטומט בלבד. אשמח אם תכוונו אותי ותעזרו לי מעבר למתן אופציה של רכב, אלא גם אם תוכלו להגיד לי איזה קילומטראז מומלץ,איזה יד, האם כדאי לקנוך דרך אדם פרטי או בליסינג כלשהו מחברה מסוימת וכל מידע נוסף שיעזור לי מאוד ברכישת רכב ראשון שלי.
×
×
  • תוכן חדש...