Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5135 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כן, אם אתה מרגיש שהיחסים האלו הולכים לאנשהו

DING! GOING DOWN...

elevator_1.jpg

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

באמת תהיתי מי ידבר על חיי הלילה ראשון.

סתם כמה מקרים על קצה המזלג:

1. שתינו בבר באלנבי 3 חברים בדיוק תשעה כוסות וודקה רדבול לפני שיצאנו למועדון. החשבון הכללי יצא 450~ הבאנו לה טיפ של 20-25 ש"ח כי חוץ מלהביא צלחת עם כל מיני מנצ'ס ואת הכוסות היא לא עשתה כלום, עברה לידנו 20 פעם ולא הסתכלה פעם אחת לכיוון. אנחנו מקבלים את החשבון והיא אומרת לנו "אתם לא יודעים ש10% זה חובה ?" . אמרתי לה גם לשאול אם אנחנו צריכים משהו ויצאנו.

2. מסיבה בקרליבך, חבר קנה צ'ייסר ב28 ש"ח ושילם בשטר של 50. מחכה לעודף ולא מגיע. אומר לברמן "איפה העודף ?" והברמן אומר "מה אתה עכשיו כבד". חבר שלי לא הבין באיזה סרט הוא חי שהוא יתן לו 22 טיפ על צ'ייסר והוא אמר לו "תביא את העודף או תקרא למנהל". הגיעו 2 מאבטחים ענקיים וזרקו אותו מהמועדון, התביעה בתהליכים.

3. מסיבה בצומת גלילות, אני וחבר שלי הזמנו 2 כוסות ייגר בול ושילמנו עם שטר של 100 כאשר המשקאות עלו 88. הברמנית הולכת ומביאה עודף, 4 שקל במטבעות של חצאים (!!) ו8 שקל במטבעות של שקל.. אני מסתכל על זה ואומר לעצמי: עוד פעם השיטה המפגרת הזאת, הפעם אני לא מוותר! היא באה להביא את זה, התכופפה על הבר עם מחשוף עצום וקצת התגרתה בנו. אין לי שמץ של מושג איפה היו ה12 שקל אחרי 10 שניות.

וכו' וכו' וכו' וכו' וכו'... זה באמת קצת חוצפה אם תשאלו אותי, :idea: למדתי מטעויות ומשלם בכרטיס :idea:

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם

ברמן גם כן לא אמור לקבל טיפ

כוס, קרח, מוזג.

זהו כאן נגמרים היחסים בינינו

מילא כשאני מבקש מרגריטה קלאסית ומתחיל לדקלם ״לוא-בול, 3 קוביות קרח, קוארבו, טריפלסק וסאוור״ היה מקשיב אחרי המילה השלישית ולא מגיש לי ברד דורנגו בכוס מרטיני הוא יקבל טיפ

טוב נו לא ממש טיפ, רק את העודף8)

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

אני יתן אולי נק' מבט אחרת-

אני בחיים לא ביקשתי ממישהו טיפ, אבל תמיד זה משמח לקבל.

אני אישית עובד במוסך, אני נותן לכל רכב את המקימום שאני יכול, לא מחפף בקטנות(ממלא לכל רכב אוויר בצמיגים, מים מזוקקים במצבר ועוד), אלו דברים שאחרים לא תמיד עושים.

אני באמת משתדל לתת לאדם את השירות הטוב ביותר, אני לא מקבל כמעט טיפים אבל כשאני מקבל זה באמת מעודד.

יש לא מעט לקוחות שחוזרים למוסך ומבקשים שאני יעבוד להם על הרכב.

אני אמשיך לעבוד ולבצע את עבודתי על הצד הטוב ביותר אבל בהחלט שטיפ קטן תמיד יכול לעזור(ואני לא בא לבכות על המשכורות במוסכים, זאת בחירה שלי אחריי הכל)

היו לי גם מקרים שאנשים מבוגרים הביאו לי טיפ ודחיתי בנימוס, אחריי הכל אני לא מצפה מאדם מבוגר שכנראה חי על איזו קצבה כולשהי לתת לי טיפ.

קובי

פורסם

היו לי גם מקרים שאנשים מבוגרים הביאו לי טיפ ודחיתי בנימוס, אחריי הכל אני לא מצפה מאדם מבוגר שכנראה חי על איזו קצבה כולשהי לתת לי טיפ.

:lol: אלו גם לא מקבלים "לא תודה" בתור תשובה... :lol:

לפחות בהתחלה :twisted:

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...