Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5125 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.. יש לי הונדה סיוויק 1.4 האצבק שנת 97 מנוע d14-a4 ידנית

השאלה שלי זה האם מישהו יודע מה המרווח שסתומים ברכב הזה? ( חיפשתי שרשורים ומצאתי רק על 1.6 )

ועוד שאלה האם הכיוון חיוני למנוע?, הרכב עם מנוע מקורי שעשה 250K

תודה לעוזרים :-)

פורסם
יש מצב שאצלך השסתומים הם בעל מרימים הידראוליים כך שלא נחוץ כיוון.

מאור אני לא חושב שיש לי שסתומים מתכוונים כי אין לי ויטק או שאני עכשיו סתם מערבב חח

פורסם

מנוע ויטק זה מנוע בעל מערכת תיזמון משתנה. גם אם זה לא מנוע ויטק מערכת השסתומים יכולה להיות עם מרימים הידראוליים המושפעים מלחץ שמן. וחוץ מזה, אם הרכב עשה עד כה 250 אלף קילומטר על אותו מנוע והכל עדיין תקין אל תחפש כיוונים. :)

פורסם
מנוע ויטק זה מנוע בעל מערכת תיזמון משתנה. גם אם זה לא מנוע ויטק מערכת השסתומים יכולה להיות עם מרימים הידראוליים המושפעים מלחץ שמן. וחוץ מזה, אם הרכב עשה עד כה 250 אלף קילומטר על אותו מנוע והכל עדיין תקין אל תחפש כיוונים. :)

כן אבל אני מאבד ים כוח בעליות אז נראלי שכן צריך

פורסם
מאבד כוח זה עניין כללי ויחסי. תסביר מה זאת אומרת. אולי אתה לא משולב להילוך נכון? הטורים עולים והמהירות לא? טורים לא עולים? תפרט.

הילוך חמישי.... איך שהאוטו מזהה עלית ישר הרכב ישר מאבד כוח ונופלים טורים

הילוך רביעי.... שאני מוריד מחמישי לרביעי האוטו ממשיך לעלות את העליה עד שהוא גם נופח ואז הילוך שלישי

פורסם

מרווח שסתומים למנוע שלך :

יניקה- 0.18-0.22

פליטה- 0.23-0.27

תבצע את הכיוון במנוע קר

תעבוד בחפיפה

בהצלחה

Only RWD

• תוכן חדש...