Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5111 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם, משתמש חדש כאן! אבל הרבה פעמים מצאתי את הפורום מגוגל בעבר.

אנחנו גרים בבאר שבע. אני צריך להחליף שני צמיגים בפורד פוקוס שנת 2008 עם 70000 ק"ם. כרגע אשים אותם מאחורה, אבל בבוא החורף אעביר אותם קדימה.

בפורום זה מצאתי המלצה על אלימלך. שם הציעו לי את הצמיגים האלו:

קונטיננטל קונטקט 2: 900₪ לזוג

גודייר דוראגריפ: 860₪ לזוג

טויו TPT‏: 800₪ לזוג

גם צלצלתי ל־"נועם ומיקי" שגם הם מצאתי בבהמלצה כאן באתר. הוא הציע לי:

קומו KH18‏: 700 לזוג

כמובן שהקומו נראה לי את הקניה הזולה, אבל העם זאת קניה טובה? קומו זאת חברה קוריאנית אזי אני חושש.

תודה!

פורסם

איזה מידת צמיג ומה קוד המהירות?

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

על קונטי פרימיום קונטקט 2E במידה דומה שילמתי לזוג 800.

תבדוק באתר http://tires4u.co.il/ בשביל לקבל אינדיקציה טובה למחיר

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

• ספונסר פורום
פורסם

אני גם ממליץ לך בהפרש מחירים הזה ללכת לכיוון הקונטי.

בנוסף אני ממליץ לך לעשות חיפוש של פנצ'ריות במדריך העסקים באתר כדי לקבל עוד הצעות מחיר, אולי תמצא ביותר זול.

פורסם

מצאתי את המידה, זה 195/65R15‏ וכנארה שהמחירים ששמעתי הם טיפה גבוהים. אבל חיפוש העסקים באתר זה לא מצא פונצריות בבאר שבע! אזי כנראה שהדרום יבש ולכן הכל יקר פה.

נראה לי שאלך עם ה־A. Drive AA01 מבית יוקוהאהא ב־734₪ לזוג. מה דעתכם? זה צמיג טוב? אני ממש לא רוצה זול מסין אבל אני בתקציב מוגבל.

פורסם

שים לב שלרכב שלך, מודל 2008, מותר להרכיב צמיגים בעלי קוד מהירות לא פחות מהמקורי (רשום ברישיון הרכב\על המדבקת השלדה\על צמיגים מקוריים),

ואני חושש ש A.DRIVE שהציעו לך הם בעלי קוד T, שבטוח לא מתאים.

אם אתה מחפש צמיגים לא יקרים, תבדוק FALKEN ZE 912 - חברה יפנית, הצמיג מיוצר בתאילנד.

נותן תמורה טובה למחיר למוגבלי התקציב.

אני ממליץ לך לפנות ל"צמיגי מצדה"

http://www.d.co.il/9484140/42570/

או לצמיגי ג'נו .

http://tires4u.co.il/default.asp?iGarageID=3

אתה תסיים את הסיפור בגבולות של 800 ש"ח.

יכול להיות שיציעו לך עוד כמה אופציות בפנצ'ריות (PIRELLI P6\ BARUM BRILANTIS ) במחירים די דומים - גם לא רע.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

פוקוס 2008 - צמיגים קוד V בלבד, תבדוק ברישיון ותראה. " התענוג" הזה יעלה לך כמה עשרות שקלים בודדים יותר לכל צמיג, לעומת צמיג H, אבל אין לך מה לעשות נגד זה.

אני אישית מאוד מרוצה מהקונטי האלה על הרכב הזה. תבדוק אם במקרה אולי כבר הגיע הדגם "5" של הצמיגים האלה, הם הוכרזו לא מזמן אז אני בספק שבכלל שמעו עליהם.

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

פורסם
שים לב שלרכב שלך, מודל 2008, מותר להרכיב צמיגים בעלי קוד מהירות לא פחות מהמקורי (רשום ברישיון הרכב\על המדבקת השלדה\על צמיגים מקוריים),

ואני חושש ש A.DRIVE שהציעו לך הם בעלי קוד T, שבטוח לא מתאים.

אם אתה מחפש צמיגים לא יקרים, תבדוק FALKEN ZE 912 - חברה יפנית, הצמיג מיוצר בתאילנד.

נותן תמורה טובה למחיר למוגבלי התקציב.

תודה, אתה צודק! אני אחלית בין הפַלקֵן הזה לבין צמיגי הַנְקוֹק המקוריים שהם בערך באותו מחיר.

אזי האפשריות כרגע הן:

הנקוק H415+ 91V TL‏

פלקן ZE912 91V TL

דונלופ SP200 91V

מה דעתכם?

אני ממליץ לך לפנות ל"צמיגי מצדה"

או לצמיגי ג'נו .

אתה תסיים את הסיפור בגבולות של 800 ש"ח.

יכול להיות שיציעו לך עוד כמה אופציות בפנצ'ריות (PIRELLI P6\ BARUM BRILANTIS ) במחירים די דומים - גם לא רע.

תודה. כל עוד שהולכים על חברה מוכרת אזי אני אשמח להצעות. אף פעם לא שמעתי על "Barum"‏.
פורסם

אני אל מכיר את הדגם הזה של דנלופ, אבל אם מדובר בצמיג תוצרת אינדונזיה\מלאזיה או משהו בסגנון, לא ממליץ.

דנלופ תוצרת אירופה זה סיפור אחר (רק במיקרה של דנלופ, פירלי לא משנה היכן מיוצר הצמיג).

BARUM זאת חברת בת של קונטיננטל, שמייצרת צמיגים לא רעים במזרח אירופה.

במיקרה הייתי בשבת בצמיגי מצדה ודיברתי עם מישהו שקנה מהפנצ'ריה הזאת צמיגי BARUM BRILANTIS

http://www.barum-online.com/generator/www/de/en/barum/automobile/themes/brand/geschichte/geschichte_en.html

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אני ממליץ על הקונטי אקו קונטקט 3- צמיגים גם ירוקים משמע חוסכים דלק, וגם עם ביצועים ממש טובים על יבש ורטוב.

קניתי זוג לפני כשבועיים טירים יוצרו לפני כחודש וחצי ( 1512 תאריך ייצור) - 790 ש"ח לזוג כולל מע"מ איזון גלגלים והתקנה- יש גם בקוד מהירות V דגמים טובים במחיר של כ420 ש"ח!

בברכה

פורסם

195/65R15‏ זו המידה לקווליר של אחי, הוא שם רביעיה של קונטי פרמיום קונטק ב400 לצמיג והוא מעולה ומאוד מומלץ

הנקוק גם חברה טובה, יש לי את ה715 והוא נימצא בין המקומות הראשונים בבדיקה בגרמניה(יחד עם קונטי ומישלין)

ה415 זה צמיגי קיץ- אם זה מתאים לך

The Hankook OPTIMO K415 is a High Performance Summer tyre

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

לקח לי יותר מדי זמן לעדכן אותכם. בסוף קניתי את הצמיג "Energy Saver" מבית מישלין. שני צמיגים: 850₪. אני מאוד מרוצה מהצמיגים האלו: ב־500 ק"ם שקבר צברתי, הם מחזיקים טוב בסיבוב ונוחים. הם טיפה רועשים אני חושב, אבל החסרון שאני מרגיש זה בבלימה. הרכב הזה אף פעם לא בלם טוב (פורד פוקוס עם תופים מאחורה) אבל עכשיו עם המישלין מאחורה המערכת נגד החלקה פועל בכל בלימה שטיפה חזקה. אל אבנים זה נורא.

קניתי ב־"ג'נו מציגים בע"ם" בבאר שבע ברחוב המלאכה. כל כך התרשמתי לטובה שם שלאחר שבוע הבאתי את חמתי והחלפתי לה 4 צמיגים שם (צמיגים סיניים זולים, אבל יותר טוב מאשר מה שהיה לה מלפני 6 שנים).

• תוכן חדש...