Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5086 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראיתי שיש פה הרבה הודעות קודמות על זה אבל עדיין לא קבלתי תשובה ברורה אז החלטתי לפתוח נושא...

ברשותי יונדאי ולוסטר לבנה , אני רוצה לשים לה דמוי קסנון חוקי בלי בלאגנים עם הורדות מהכביש וכל זה.

איזה סוגים חוקים ?

מה לא חוקי?

מחר אני וחבר בעלים של סיאט איביזה 1.2 TSI שחורה הולכים לעשות, אבל שלא יעבדו עלינו או משהו אני שואל פה.

ומה טווח המחירים ?

תודה לעוזרים!!!:lol:

VELOSTER WHITE DCT

פורסם

במדינת ישראל קסנון חוקי רק אם הוא יצא עם הרכב משערי המפעל.

מה הכוונה בדמוי קסנון?

אתה מתכוון להלוגן שנראה כמו קסנון?

ועד כמה שאני זוכר, המנורות של האור הנמוך שמגיעות עם הוולוסטר מאירות יחסית בצבע לבן.

פורסם

חפש DAIMOND VISION או METC SUPER WHITE זה הכי קרוב שתוכל למצוא לקסנון בחוקיות אומנם יש טיפה בעיה עם הדיימונד ויז'ן אבל לרוב לא עושים איתם בעיות לא הטסטרים ולא השוטרים.

פורסם

אין שום קשר בין הנורות הלוגן הללו לקסנון (HID), זה פשוט מנורה שמוציאה אור בצבע שונה מהרגילה, אין צורך בשום התקנות פשוט מחליפים מנורה במנורה, תשים לב לגוון שאתה רוצה להזמין, זה הולך במספרים

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

איזה מספרים אתה ממליץ אחי ?

וכן מי שלא הבין לא התכוונתי לקסנון כי אני יודע שזה לא חוקי. התכוונתי למנורה כמו דימונד ויז'ן או המטק האלה. עוד פעם מה הכי מומלץ לצבע הלבן?

VELOSTER WHITE DCT

פורסם

תזמין דיאמונד ויז'ן, גוון 5000K, תזמין מPOWERBULBS, אתר בריטי אמין וידוע.

הם לא חוקיות מבחינת שוטרים וטסטים אבל תלוי עד כמה הצבע ימשוך. פיליפס זה פיליפס. העוצמה אבל לא משהו.

פורסם

הכי מומלץ דיאמונד ויז'ן, גוון 5000K-פיליפס זה פיליפס.אתה מוזמן לרכוש דרך POWERBULBS הבריטי, אתר אמין, ידוע ומקורי למוצרים של פיליפס ושל אוסרום. בישראל לא תוכל להשיג.הנורות עצמן לא חוקיות ומהוות הורדה מהכביש,אבל זה תלוי כמה הצבע ימשוך. לא להיט מבחינת עוצמה.יש לי אותם, אצלי הם צהובים כאלה, אולי קצת מרחוק לבן, אבל הפנסים מאוד ישנים, מבחינת העוצמה אפשר להסתדר אבל בגשם עדיף להחליף לנורה רגילה.

פורסם

היו לי את המנורות המדוברות אבל לאחר ניסיון גם של פיליפס וגם של מטאק קניתי gpThunder.

חפש באיביי, 110 ש"ח כולל משלוח, הגוון מצויין, חותר זולה מהמתחרות, לבנה גם באור יום והחברה לא סינית.

תמורה מאוד טובה למחיר.

פורסם

אני דווקא משתמש באוסרם נייט ברייקר.

גוון צהוב מאוד בהיר (קרוב ללבן), נותן תאורה מעולה.

Pioneer 80PRS

Celestra FA2150x : Hertz HV 165 XL ||| Boston Acoustics GT275 : Hertz HT 28

DC 3.5k : Sundown Z v.3 15

XS Power D2400 , D5100

פורסם

הנייט ברייקר בגוון לא שונה משום מנורה אחרת רק הרבה יותר בהיר בגלל זה הוא מראה לך יותר לבן אבל עדיין זאת אותה המנורה הצהובה.

באור יום הגוון צהוב ואם תשים את המנורה בלילה ליד אחת מהמנורות שמדוברות למעלה היא גם תראה צהובה.

מבחינת עוצמת תאורה הנייט ברייקר מעולה.

פורסם
הוא רצה חוקי אז אני לא רואה טעם להציע לו מוצרים לא חוקיים...

לא רואה איזשהו דמוי קסנון חוקי, גם הMTEC SUPERWHITE שכביכול יש עליו תקן E, לא נראה לי שבישראל זה תופס כי הנורה עדיין צבועה בכחול ועדיין לא עוצמתית. אז אם כבר "לא חוקי" שיילך על הדיאמונד כי כבר הנורה הוכיחה את עצמה מבחינת לוק. אם יודעים להחליף נורה, תמיד אפשר להחליף במפגש עם שוטרים או בטסטים, סך הכל נורה רגילה ו2 דקות החלפה וזה היופי שבדמויי קסנון האלה.

פורסם

חוקית שים את

Philips X-treme Vision H7

תקנה מכאן

http://www.powerbulbs.com/product/philips-xtreme-vision-h7-car-headlight-bulbs

הדיימונד לא חוקית וחבל שיחפשו אותך.

מצאתי לך גם קופון של 10% הנחה ------

RLKHQ1883

הנה השוואה של קסנון מול הנורה

אתה יכול לראות שההבדל קטן ביותר

בנוסף לבן נוסף מדהים וחוקי (לא יודע אם יש בארץ - אבל לקנות באיבי תמיד אפשרי )

PIAA H7 XTREME WHITE PLUS

http://www.ebay.co.uk/itm/PIAA-H7-POWERSPORT-XTREME-WHITE-PLUS-55W-110W-POWER-/170818475680?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item27c59316a0

השוואה שיש להתרשמות

http://www.veloster.org/forum/10-hyundai-veloster-exterior-lighting/3146-sylvania-silverstar-ultra-vs-philips-crystalvision-ultra-vs-oem.html

קובי

:-)

• תוכן חדש...