Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5116 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,קיבלתי לידי מגבר אוודיסון LR3022 במצב חדש,חיברתי אותו ברכב לצורך בדיקה.

הכול פועל פיקס שומעים מדהים,אבל הממברנה של הטוויטרים זזה לפי הבאסים,מה שלא היה מקודם.

עם מגבר אחר(האודיסון שבחתימה)זה לא קורה.

מה יכולה להיות הבעיה? חשוב לציין שהגיין היה על הכי נמוך.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

הבעיה שעם מגבר אחד זה פועל טוב,ועם מגבר אחר לא.

ז"א שההתקנה תקינה והכיוונים טובים.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

אתה יודע מה הסלופ של הקרוס במגבר הנוכחי ומה הסלופ של הקרוס במגבר הקודם?

ניסית להפוך קטבים לטוויטרים?

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

יכול להיות שזה תקלה במגבר ושאיכשהו זולג לערוצים של הטוויטרים תדרים נמוכים יותר. יכול להיות שזה בעיית האקרה פנימית.

ליתר ביטחון תנסה להחליף בין הRCAים על המגבר.

אחד מחבריי עשה החלפה לרדיו דיסק תומך אקטיבי, והוא היה משוכנע שחיבר הכל טוב, בסוף הסתבר שהוא חיבר את הRCA הפוך, גם הטוויטרים שלו ניגנו באס ;)

פורסם

אופס - פספסתי בכותרת שזה "לפי הבאסים" ולא "לפני הבאסים" חשבתי שמדובר כאן בבעיית תזמון.

טיפ קטן - כשאתה עובד עם מערכת אקטיבית לגמרי - רצוי להשתמש בחוטי RCA בצבעים שונים בכדי לדעת מה מעביר איזה סיגנל או לפחות לתייג אותם.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

הכבלים בצבעים שונים כמובן,ולכן אני בטוח ב100 אחוז שזה לא בעיה בהתקנה/בעיה בכיוונים,כי עם מגבר אחד זה פועל טוב ועם מגבר שני לא.

יש לי תחושה שזה עניין של הארקה פנימית לא יודע למה.

אני יבדוק את העניין.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

בהמשך לנושא,הייתי בטוח שזו בעיה של הארקה,הלחמתי את ההארקה הפנימית של המגבר לחיבור של המינוס.

עדיין אותו דבר.

שמתי לב כאשר אני מכבה את הסאב התופעה מפסיקה לחלוטין.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

• תוכן חדש...