Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5122 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעמידה המנוע שקט , שאני לוחץ על הגז המנוע נותן רעידה ב1000 סל"ד ואז מפסיק שאני עובר את ה1000 סל"ד. האם יש מצב שזה בעיה בהצתה או שזה משהו אחר?

audi - מדברת אל השכל שלך

פורסם

משתגע מהבוקר מנסה להבין מה הבעיה ?

יש רעש של רטט של שנייה, ממה זה האוטו לא סוחב בתחילת נסיעה ובעליה בעיקר . רק שאני עולה ל 2000 סל"ד ומעלה הוא נוסע טוב. העלתי סרטון :http://www.upf.co.il/file/628639961.html זה דחוף אשמח לכל עזרה ממישהו !

audi - מדברת אל השכל שלך

×
×
  • תוכן חדש...