Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5122 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אולי ב1200 דולר - נראה לי שכל רכיב שם יעלה לפחות 200 דולר לא? או שהטוויטרים יהיו דום ולא רינג.

בכל מקרה - מה שניר אמר כל כך נכון שזה פשוט כואב לחשוב כמה עולה להתקין מערכת שכל החוליות בשרשרת שלה פחות או יותר באותה רמה -> כשמדובר ברמה גבוהה שכזו.

מה שכיף לדעת זה שממש לא צריך להשקיע משהו קרוב לזה בכדי לקבל תוצאות טובות ולהנות ממערכת.

אחרי התנסות עם כמה וכמה חומרי בידוד בזמן האחרון - אני מסכים עם הדיעה שעבודת בידוד טובה והתקנה וכוונים הם הדבר הכי חשוב בכל מערכת סאונד, בלי זה, אין בכלל שום טעם להשקיע ברכיבים.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
ב1000 דולר, ניתן לקנות סט מלא 3 חלקים של סקאן ספיק.

וזה האמא של ההיי_אנד.

אבל להתקין אותם כמו שצריך יעלה עוד 1000 דולר.

וכדי לעבוד איתם אקטיבית זה יעלה גם עוד 1000 דולר.

ולבסוף, הוא יצתרך להחליף את המגבר למשהוא נורמלי.

אז אני מציע שב1000 דולר שיש לפותח השרשור ביד, שפשוט יקנה מגבר נורמלי ויבצע בידוד טוב בדלתות, זה יתן את התוצאה הטובה ביותר.

+1

בדיוק מה שאמרתי לחבר'ה במפגש לא מזמן, לא להאמין שאנחנו קונים סטים במחירים הזויים ואפשר להרכיב 3 חלקים של סקאן שפיק לא רחוק מזה.

ואדי גם עם הרינגים אם אני לא טועה אבל זה בלי משלוח. ככה שמשלוח ומיסים יעלו את הסכום בהרבה.

פורסם

למה אתם הולכים רחוק?

כאן, בלוח היד 2 הזעירא של הפורום מסתתר לו סט אלפיין F1 סטטוס במחיר מצויין. אם הסט תקין לא הייתי חושב פעמיים.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

התקנה נכונה תעלה כעלות הסט, ולצערי אין טעם לקנות היי אנד ללא התקנה טובה.

מעטים האנשים בארץ שהידע שלהם מספיק לכך, יש כשרון עבודה בחומרים בשפע אבל ידע מקצועי ב אס קיו נדיר במחוזותיינו.

פורסם

לא יודע איתמר

:-P

תמיד כשזורקים לי את הכדור אני אומר לעצמי GO DEEP

אבל אני אף פעם לא תופס באמת את הכדור, אני פשוט רץ כמו טמבל :? - אני פולני :-P:-P:-P

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אדי, האנלוגיה שלך נשגבת מבינתי.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אתה אמרת שלא צריך ללכת רחוק

:-P

שאלו אותי מה זה היי אנד - פירטתי כמעט את כל השוק וההיסטוריה של HAT :-D

GO DEEP! -> זה מה שצועקים במשחקי רוגבי (פוטבול אמריקאי) בסרטי קומדיה

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...