Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בקשר לטויוטה קורולה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8544 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כן, אני ראיתי הרבה פג'ו וסיטרואן במצב נסיעה מתחת לשנת 90'.

מה הקשר בין ראיתי לבין כל דבר אחר בשרשור?

תוציא את הדעות הקדומות מהדיון, זה לא מחמיא.

גם בתקציב שלך יש מכוניות יותר מהנות מהקורולה, יותר נוחות, יותר מרווחות... וכדומה.

אבל אם באת כדי לשמוע כמה ההחלטה שלך כדאית וצודקת בלי להקשיב לעצות שנותנים לך אז בשביל מה אתה בכלל שואל?

מצטער רועי אבל אני לא כ"כ מסכים אתך . . .

אני מסכים שיש אופציות טובות יותר בתקציב הזה אבל מי שמחפש רכב אמין פשוט אין על הקורולה !!! הרכב אמין בצורה מחרידה (וזו כנראה הסיבה שהיא שומרת על הערך כ"כ טוב), היו לנו 3 כאלה במשפחה, אחת אפילו עברה התעללות ע"י דוד שלי ועדיין לא עשתה בעיות !!!

אני יודע שהשנתון הנמוך מפחיד חלק מהאנשים אבל גם אחרי 10 שנים היא אמינה כמו חדשה (לנו הייתה קורולה כמעט 9 שנים, לדוד שלי הייתה קורולה 6 שנים ולסבא שלי יש עדיין קורולה, כמעט 11 שנים).

ולא הזכרתם פה גם שלקורולה יש שילוב מנוע+גיר מצויין שנותן לה ביצועים מאוד טובים יחסית לגיל שלה !!!

ולכן אני אסכם, אם אתה מחפש רכב נח, שנראה טוב מבפנים (מבחוץ הקורולה נראת טוב!!! אבל מבפנים משהו פחד) ומשנתון גבוה אז הקורולה לא בשבילך, אם אתה לא רוצה לפגוש את המוסכניק שלך בשנה הקרובה אז תקנה קורולה . . .

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

כנראה שאנשים פה מתעלמים, וחושבים שבגלל שיש להם צרפתיות מיתפרקות (עדיןן חושב ככה אני מיצטער) אז ז האמינות שלהם גוברת על אמינות יפנית וזה לא נכון

וכשניסיתי להביא סקר שנערך לא בארץ (עיין ערך "שמועות בארץ" בתרד) אלה בבריטניה

שבודק אמינות יפנית מול אמינות אירופית מישהו פשוט דאג לימחוק אותו...

מיותר לציין שגם האירופאים חושבים שהמכוניות שלהם פחות אמינות.

אין על יפנית אין על קורולה....

(שמירת ערך,אמינות, כימעט ולא רואה מוסך).

מה חתימה ??? אני לא חותם לכם על כלום עד שאני רואה עורך דין!

פורסם

תראה לי מקום אחד בו מישהו רשם בכל השרשור שיפניות פחות אמינות מארופאיות.

אין כזה מקום.

וגם אין מקום כמו שכבר הסברתי לך להפוך את הפורום לזירת התקוטטות על אמינות והעלאת סקרים שלא רלוונטיים בכלל לדיון.

רוצה לריב עם מישהו על אמינות - תשלח מייל ל: [email protected]

בזה השרשור הזה מסתיים, כולם הביעו את דעתם ומפה והלאה זה כבר לא תורם כלום חוץ מלמריבות מיותרות.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8544 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...