Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5135 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כשניכנסתי לסוכנות אאודי לפני מספר חודשים וביקשתי מחיר עבור A4 או A5, שמתי לב שקיבלתי משהו כמו 15% הנחה לעומת מחיר "המחירון". כניראה שזו הייתה אסטרטגיה מוטעית ליידע אותם כבר בהתחלה על היותי בעל הזכות. היום, לאחר מספר חודשים בארץ, לדעתי למי שיש זכות זו, כדאי לא "להצהיר" על כך מלכתחילה, אלא להתמקח על המחיר, והבנתי שלרוב זה די קל לקבל 10% הנחה מעבר למחירון, ורק אז כשהמחיר העדיף מסוכם, "לשלוף" מהשרוול את הזכות שמקנה הקלת מכס ומס קנייה (במקום 112%, 'רק' 75%).

עדיין לא קניתי, אז אם למישהו יש ניסיון בהליך זה, אשמח לשמוע. על פניו מה שכתבתי נשמע לפחות לי, כאסטרטגיה משופרת שיכולה לחסוך אלפי שקלים למשתמש בה.

אם מישהו מעוניין לדעת אני בודק: אאודי A1, שירוקו 1.4 (טורבו 160 כ"ס), וולוו S40 T5 ו-ב.מ.וו 118i (כולן בין 150 ל-190 אלף שקל)

פורסם

יש מחיר לעולים וכל יבואן צריך לפרסם אותו במקביל למחיר של רכב לפני ואחרי מע"מ. אני בספק אם יש יבואן שיתן לך 10% הנחה ואחרי זה גם את ההנחה של עולה. זה בערך כמו שיש מבצע של "חבר" ואחרי שתסכם על הרכב תוציא תעודה של "חבר" ועל המחיר שסיכמת תבקש גם את ההנחה של חבר. שכח מזה.

פורסם

ההנחה לעולים היא הנחת מכס ואין לה כל השפעה על סוחר הרכב. כניראה שלא הבנת את ההיגיון ברעיון הנ"ל. אם הרכב במחירון הוא נניח 180,000 ומחירו מורכב ממיסים שהם 100,000 והסוחר קנה את הרכב ב-70,000 ולכן הרווח שלו הוא: 10,000 - כדי להיפטר ממלאי, הוא מוכן להוריד מריווחו הוא 5000 - לכן יציע לי במחיר 175,000. אחרי הסיכום, אראה לו את זכותי, שמקנה זכות לשלם 70,000 מס במקום 100,000 ואז אקבל אותו ב-155,000. אם הסוחר יידע מראש שאני יכול לקנות ב-160,000 הוא לא יציע את ההנחה של 5000 - מקווה שכעת הבנת ג'וני בוי.

• תוכן חדש...