Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5143 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אישית לא הייתי קונה מאף אחד מאזור נתניה כפר יונה ..

אם בכל זאת אתה מעוניין מאחל לך מכל הלב ליפול על בנאדם אמין(סיכוי קלוש)..

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

דרישת הסף בנתניה, כדי לפתוח עסק לסחר בכלי רכב הוא שאין לך תעודת יושר...

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

אנשים מפתיעים אותי כל פעם מחדש. המשוואה מגרש מכוניות אנונימי, והמיקום הגיאוגרפי נתניה/ כפר יונה לא מדליק נורות?

האם מצאת רכב נדיר במיוחד? כלומר, סובארו XT, פורשה כלשהי, פולקסווגן קוראדו, טויוטה MR2 וכו'?

כי אם המדובר ברכב "רגיל" ונפוץ, כלומר, פיג'ו 207, מאזדה3, יונדאי אקסנט, רנו מגאן וכדומה, חפש אותו אצל אדם פרטי או ישירות מחברות הליסינג.

לצערנו, במקרים רבים (כמובן, לא בכל המקרים), בישראל, המכוניות שמגיעות למגרשים הקטנים, ובוודאי למגרשים קטנים וזניחים ולא לסוכנויות טרייד-אין גדולות, הן כאלו שחוו היסטוריה לא סימפטית. כלומר, צא מנקודת הנחה שהרכב נראה טוב כי שיפצו אותו באופן האידיאלי לכבוד המכירה המהירה, ואם הקילומטראז' נמוך במיוחד, ובכן...אתה יודע שגם לא דבר שלא שמענו עליו...

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם

מה זה קשור ? אני גר בנתניה וזו סטיגמה נפוצה מאוד בקשר לאנשים הגרים פה ולמוכרי מכירות בפרט..

אני חושב שבכל מקום בארץ ולא רק בנתניה והסביבה אנשים עושים קומבינות אחד על חשבון השני..כמו כל המדינה הרקובה מהשורש הזאת !

בקיצור..עדיף שתלך למגרש מכוניות בעל שם שיהיה לך למי לפנות במידה ומשהו ישתבש..

פורסם

היי

האם זה הבחור שעומד בכניסה לבסיס? אם כן אז גם אני ראיתי אצלו כמה רכבים משוחזרים (היו לו כמה הצעות מפתות)אך אין לי חצי מילה רעה לכתוב עליו כי לא אני ולא אף אחד שאני מכיר קנה אצלו.

מה שכן, אם יש כאן מישהו בפורום שחושב ש"אנשי שיווק" ממגרשי מכוניות או לחלופין "סוכנויות רכב" עם "previously owned cars" שממוקמים בצהלה או בסביון, סובלים מעודף תמימות- בניגוד גמור לכל אסירי העולם מנתניה וכפר יונה - wake up ! כולם שוחים באותה ערמת השחת המטונפת שנקראת סחר במשומשות. ההיפך, אילו שבאים עם חולצות מכופתרות ו"name tag " זהוב בכיס החולצה הם הכי מלחיצים ומהם צריך להיזהר כפליים. אלו בוגרי נתניה וכפר יונה שהשתדרגו ועכשיו יודעים לגבות הרבה יותר בעבור אותן הקומבינות בדיוק :lol:

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

בלי קשר למיקום הגאוגרפי כל השמות האלה "מוטו דיל" "איציק דיל" ו"יוסי מוטורס" שצצים כל שני וחמישי הם סימן אזהרה בולט+אור אדום! אם כבר מגרש רק בחברות הגדולות והמוכרות. זו דעתי.

DOMO2

WELLCOME TO THE END OF THE WORLD

פורסם

חבר'ה, מה יש לחשוד כאן?

יש מכון בדיקה בהרצליה - מבדק.

אם הרכב עובר בדיקת רקע של טיפולים במוסך מורשה והצלבה של הק"מ, נלקח למכון הבדיקה המדובר ועובר שם בדיקה בהצלחה - אז מה זה משנה אם הוא הגיע דרך "איציק טופ טרייד" או "מומו מוטורס" או ד"ר אנדריי וייסובסקי מרעננה?

כמובן שכאן צריך לחשוד כפליים וכו' וכו', וסביר להניח שהרכב עם פגם כלשהוא - אבל עבודה יעילה תחשוף את הפגם במהירות, אם אכן יש כזה.

פורסם

ומה עם 500 ש"ח של הבדיקה ד"ר סובארו? זה נכון שיש מכוני בדיקה וצריך לבדוק אבל לא כל רכב לוקחים לבדיקה ובטח לא מכל אחד וכל המקומות האלו הם אזהרה גדולה מראש לסתירות ואי דיוקים אז לא חבל?

DOMO2

WELLCOME TO THE END OF THE WORLD

פורסם

חבל על מי שמת.

לאחרונה רכש חבר רכב ממגרש בשם BANKCAR בחיפה.

וואלה, 3 ערסים בתוך מבנה משופץ בחיפה, כמה רכבים טחונים יותר וכמה פחות - ופיאט גרנדה פונטו אחת שמתאימה מבחינת התקציב וגם אפשרות לטרייד אין על הפונטו 96 של החבר.

אז נכון שזה נראה גרוע ולמה היא בכלל הגיעה למגרש הפרטי הזה וכו' וכו' - אבל הרכב עבר את כל הסינון המקדים בהצלחה מרובה.

אז לוקחים לבדיקה, מתפללים לטוב - והרכב יצא נקי, בבדיקה באחד המכונים המחמירים בחיפה.

לכן - אם הרכב עבר את כל הסינון הראשוני, המחמיר ככל האפשר, בהצלחה - אין מניעה לקחת לבדיקה.

• תוכן חדש...