Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5135 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

והפעם אנחנו כבר רבים יותר. כ20 ג'יפים החל מ"השועל" הישיש של דורון, ה42 של יהודה, דרך ה49 שלי, ה53 של זהר, והלאה אל שנות השישים עם זה של יובל, ומישם לשנות השבעים עם עיסמאת. ועוד רבים וטובים. עשרים כלים היתקבצו מכל קצוות הארץ בצמח. ומשם טיפסנו אל הרמה.

DSC_0324 (Small).JPG

DSC_0326 (Small).JPG

DSC_0328 (Small).JPG

DSC_0335 (Small).JPG

DSC_0337 (Small).JPG

פורסם

נראה, עפ"י התמונות, שהיה כיף של טיול.

20 ג'יפים זה כבר משהו רציני עם לוגיסטיקה. שמח שרנגלר לקחו על עצמם ומחבקים אתכם ואתם מטיילים עימם.

אריאל , עוד מעט קט תוכלו אתה וראובן להצטרף ל - 20 החברים ולהפוך כבר לפלוגת סיור.

ממתין לעוד תמונות

מצא משה

פורסם

קבל מיקבץ נוסף. ליתר דיוק 24 ג'יפים. בחסות wrangler life. בהובלת ניר וזיו. מקוה שאריאל יקבל תיאבון וניראה אותו בקרוב מיצתרף אל "הקשישים", שחולמים להרחיב את גבולות הגיזרה...אילת?? ירדן??

אריה

DSC_0383 (Small).JPG

DSC_0393 (Small).JPG

DSC_0340 (Small).JPG

פורסם
קבל מיקבץ נוסף. ליתר דיוק 24 ג'יפים. בחסות wrangler life. בהובלת ניר וזיו. מקוה שאריאל יקבל תיאבון וניראה אותו בקרוב מיצתרף אל "הקשישים", שחולמים להרחיב את גבולות הגיזרה...אילת?? ירדן??

אריה

24 גיפים ו14 תמונות בלבד ?

לא מתאים

ממתינים

עזיזי אריאל

פורסם

רציתי לשתף אתכם במחשבותיו של השועל.

מה הוא חושב לעצמו, השועל ממלמל לעצמו בברזלית מדוברת, שהוא יכול לשבת עלי, עם ילדיו, עם כל הציוד הכבד הזה, האוכל המגוון והטעים, המיצים המתקתקים והאוהל/שקי שינה/מזרונים לנוחיותו ולנוחיות ילדיו, לנסוע מראשון לציון לרמת הגולן ובחזרה ומה איתי??? :evil:

רק בנזין הוא נותן לי. טוב, גם מעט תבלין אשלגן וזהו. יוק. כלום. לא שמן, לא מים...

אפילו בעליות הקשות והאיטיות להחריד, כשחם לי ומשאבת הדלק מייצרת סודה, כל מה שהוא עושה זה לעטוף אותה בסמרטוט רטוב...

בעצם, על מה אני מתלונן. הרי הוא מטפל בי בכפפות משי כל השנה... :wink:

ובמחשבה שנייה, תראו לי עוד רכבי אספנות שנדרשים ליכולות כאלה בזקנתם... :roll:8)

תמונות? כאן http://www.facebook.com/media/set/?set=a.10151003465951111.484851.530901110&type=3

ובאתר רנגלר.

תורת היחסות, מיוחסת לאלברט איינשטיין. ההסבר, שלי!

לפני שאתה עונה "חרא" לשאלה, מה שלומך, חשוב רגע מה זה "חרא", בשביל בן אדם שסובל מעצירות!

פורסם
באיזה חניון לילה ישנתם?

שששש...

קרוב לדמשק...:wink:

בסביבות נטור.

תורת היחסות, מיוחסת לאלברט איינשטיין. ההסבר, שלי!

לפני שאתה עונה "חרא" לשאלה, מה שלומך, חשוב רגע מה זה "חרא", בשביל בן אדם שסובל מעצירות!

• תוכן חדש...