Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5147 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הצלחתי למצוא אתר גרמני כלשהו (מזל שיש את גוגל שיתרגם) שבגירסה שמגיעה עם בלמי דיסק גם מאחור וצמיגי 185-55-16 בלמה תוך 35 מטר (מרחק קצר יותר מהפיאסטה והC3 שהיו באותו מבחן), מה זה אומר על יכולת הבלימה של הסוויפט עם בלמי תוף מאחור וצמיגי 175-65-15?

תודה

פורסם
כלומר שימוש בצמיג טוב במידות הצרות יותר יתן אפקט דומה כמו צמיגים 185 עם צמיג בינוני? זה באמת נכון?

נלך יותר רחוק מזה, שימוש בצמיג איכותי ודביק, ייתן לך אפילו תוצאות יותר טובות מאשר צמיג fuel saver במידה הגדולה יותר

הצלחתי למצוא אתר גרמני כלשהו (מזל שיש את גוגל שיתרגם) שבגירסה שמגיעה עם בלמי דיסק גם מאחור וצמיגי 185-55-16 בלמה תוך 35 מטר (מרחק קצר יותר מהפיאסטה והC3 שהיו באותו מבחן), מה זה אומר על יכולת הבלימה של הסוויפט עם בלמי תוף מאחור וצמיגי 175-65-15?

תודה

לא אומר כלום, מה שמשפיע ביותר על הבלימה זה הצמיג (ואיכותו כמובן) וגם הכביש.

בהנחה שכל הרכבים נבחנו על אותו מסלול, עדיין יש לך את ההבדל בצמיגים שהיו מורכבים.

בלי קשר לנ"ל, את רוב העבודה בבלימה עושים הבלמים הקדמיים

Porsche 911 GT2

BMW 335i 2011

Mini Cooper JCW 2009 - GONE

BMW M3 2006 - SOLD

פורסם

לא אומר כלום, מה שמשפיע ביותר על הבלימה זה הצמיג (ואיכותו כמובן) וגם הכביש.

בהנחה שכל הרכבים נבחנו על אותו מסלול, עדיין יש לך את ההבדל בצמיגים שהיו מורכבים.

בלי קשר לנ"ל, את רוב העבודה בבלימה עושים הבלמים הקדמיים

מה שאני מנסה להבין זה אם זה שהרכב נועל צמיגים 175-65-15 ולא 185-55-16 וזה שהבלמים האחוריים הם תוף ולא דיסק יגרמו לזה שמרחק הבלימה יהיה ארוך יותר? (לפי הקישור שהעברת לי בהודעה, לא תהיה השפעה בעניין רוחב הצמיג)

תודה

פורסם

מי שזה עדיין מעניין אותו, מצאתי מבחן השוואתי של 5 סוגי צמיגים בגדלים שונים והשפעתם על האצה/בלימה/צריכת דלק ועוד

מה שמעניין זה שצמיג 195/65-15 בלם מהר יותר 205-55-16

הקישור:

http://www.caranddriver.com/features/effects-of-upsized-wheels-and-tires-tested

הצלחתי להעתיק את התמונה

effects-of-upsized-wheels-and-tires-tested-chart-photo-341448-s-original.jpg

פורסם

ברכב ידני אתה יכול להשתמש גם בבלימת המנוע כדי לעצור.

שכחת להוסיף את זה למשוואה, והנה סידרתי לך עוד לילה של ישיבה על אינטגרלים והסתבכויות עם עצמך :wink:

בשורה התחתונה, אמרת שאתה לא מחפש לחרוך אספלטים, אז כל ההבדלים הללו לא יהיו מהותיים יותר מדי

כן, ג'נט 16 וצמיג קצת יותר רחב ונמוך יראו יותר טוב, אבל הכיף של לנהוג בגיר רגיל יהיה הרבה יותר משמעותי לדעתי

חשבת אולי ללכת לכיוון של רכב ספורטיבי משומש?

כי לפי השאלות לך, אתה מכוון במודע או שלא במודע מכוון לכיוון הזה

Porsche 911 GT2

BMW 335i 2011

Mini Cooper JCW 2009 - GONE

BMW M3 2006 - SOLD

פורסם
ברכב ידני אתה יכול להשתמש גם בבלימת המנוע כדי לעצור.

שכחת להוסיף את זה למשוואה, והנה סידרתי לך עוד לילה של ישיבה על אינטגרלים והסתבכויות עם עצמך :wink:

בשורה התחתונה, אמרת שאתה לא מחפש לחרוך אספלטים, אז כל ההבדלים הללו לא יהיו מהותיים יותר מדי

כן, ג'נט 16 וצמיג קצת יותר רחב ונמוך יראו יותר טוב, אבל הכיף של לנהוג בגיר רגיל יהיה הרבה יותר משמעותי לדעתי

חשבת אולי ללכת לכיוון של רכב ספורטיבי משומש?

כי לפי השאלות לך, אתה מכוון במודע או שלא במודע מכוון לכיוון הזה

אין לי התלבטות בין ידני לאוט', בחרתי כבר בידני, השאלה היא אך ורק בנוגע לצמיגים, בטבלה שצירפתי מדובר על אותו רכב ועל ההבדל דווקא לרעה עם צמיג רחב/גדול יותר

מבחינת משומש/חדש, אני הולך על חדש, במחירים היום, זה מתבקש

פורסם
אין לי התלבטות בין ידני לאוט', בחרתי כבר בידני, השאלה היא אך ורק בנוגע לצמיגים, בטבלה שצירפתי מדובר על אותו רכב ועל ההבדל דווקא לרעה עם צמיג רחב/גדול יותר

מבחינת משומש/חדש, אני הולך על חדש, במחירים היום, זה מתבקש

סטיה מלחץ אוויר אופטימלי תעלים את ההבדלים בין סוגי הצמיגים אם היו כאלה.

אל תכניס את עצמך לסרטים בעניין הזה.

סע לשלום המפתחות בפנים .

• תוכן חדש...