Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5136 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי גולף גולף שנת 99, נפח מנוע 1800 גיר אוטומטי .

שבוע שעבר צצה לי בעיה שב40 קמ''ש הרכב מתחיל לרעוד בצורה ''מטורפת'' (לא הייתי בבית שבוע אז הרכב לא נסע) .

אני לא יודע אם זה תושבות מנוע , פרונט ,איזון או גיר .

הכי הרבה שאוכל להוסיף זה שכאשר אני מגיע ל60-70 קמ''ש ( על מנת לבדוק) ואז עובר מD לN הרעידות מפסיקות.

אז השאלה שלי איפה לבדוק , מה לבדוק ? אני ממש רוצה לפתור את הבעיה מחר או בהקדם האפשרי כי אני חייל וזה האפשרות היחידה שלי ובאמת אני לא יודע מאיפה להתחיל , אשמח לכל תגובה ועזרה אפשרית

מודה מראש.

פורסם

היי יאפים

אם בילית קצת זמן בפורום בטח ראית המלצות למוסך רון. המלצתי, במקום לבזבז זמן בלנחש מה זה יכול להיות, גש אליו הוא יגיד לך בדיוק מה לא בסדר.

פורסם

הרכב רועש רק בהילוך? אני חושד בציריה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

ממליץ לגשת למוסך כדי לקבל חוות דעת מקצועית.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

טוב אז ככה , אני רוצה לעדכן ולהוסיף במידה ויהיה מישהו שיתקל בבעיה דומה .

הלכתי למוסך והחליפו לי קרדן+קיט ימין.

לא רוצה להטעות אלא לדעת לעצמי , בעברית זה הציריה נכון ?

פורסם

אכן ציריה. מעניין שקראו לזה קרדן, כמה שאני יודע ברכב הזה CV ג׳וינט ולא CU שזה קרדן.

• תוכן חדש...