Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5155 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש את הניורו-כירוג הכי טוב בארץ, אם יש מישהו שהוא "שם דבר" בתחום והוא מעל כולם בכמה רמות אני אשמח לדעת. זה עבור אבא של ידידה מאוד טובה שלי, והתשובות שלכם מאוד יעזרו לי.

שתי נקודות:

1. כסף זה לא הבעיה.

2. חו"ל זה לא אופציה.

רפואה פרטית, ציבורית.. פשוט אם מישהו מכיר את הטוב ביותר זה יעזור לי רבות.

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם

אני נותחתי באיכילוב, צוות מעולה.

כדאי לדעת שלכל מנתח יש המומחיות שלו, יש את המומחים לראש, יש את המומחים לע"ש וכיו"ב.

אולי כדאי שתציין היכן הבעיה.

פורסם
אני נותחתי באיכילוב, צוות מעולה.

כדאי לדעת שלכל מנתח יש המומחיות שלו, יש את המומחים לראש, יש את המומחים לע"ש וכיו"ב.

אולי כדאי שתציין היכן הבעיה.

תודה על ההתייחסות.

המיקום: בראש, בגזע המוח.

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם

הרם טלפון למכונה המשומנת של הרב פירר כדי להתייעץ.

יש כמה עבדים כי ימלכו בדרך, אבל בסוף תגיע אליו.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

מצטרף להמלצה על פירר. גם לעזר מציון יש שירות דומה.

אם אתה מכיר מישהו מחצר שמקורבת לפירר זה מקצר תורים בצורה משמעותית.

בכל מקרה רפואה שלמה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אם כסף לא הבעיה, אולי להביא מומחה מחו"ל.

צריך לקחת בחשבון שגם מומחה בעל שם עולמי, יכול לשגות.

פרפ' וינקו דולנס, מומחה בעל שם עולמי, חוייב ע"י בית משפט בת"א, לשלם מעל 11 מליון ש"ח פיצויים למנותח מישראל. המקרה היה לפני 20 שנה. בשיקלול להיום נקבל סכום של כ-27 מליון ש"ח.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

נדמה לי שיש ניורו כירורג בשם ד"ר חוסה כהן. אין לי מושג וב"ה אין לי המלצות לכאן או לכאן, אני רק זוכר שמדובר באדם משכמו ומעלה, שעשו עליו כתבות בעיתונים.

והנה לינק שמצאתי וזה גוגל. אני חושב שבכל מקרה, שווה להתייעץ.

איחוליי בריאות והחלמה מהירה.

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

צור קשר בה"פ ואעביר לך פרטי התקשרות עם הרב וולף העוזר האישי של הרב פירר.

בנוסף גם לעזר מציון יש יועץ רפואי מעולה הרב שמעון רוגבי נייד 052-5809005

או עם הרב בנימין פישר 026442000

פורסם

מצטער לאכזב אותך קשות,אך מניסיון רע מקרוב משפחה מעט רחוק שקיבל אירוע מוחי,נפגע בגזע המוח בשל חוסר חמצן

אם הבעיה בגזע ההמוח,הסיכויים של הנפגע לשרוד קלושים ביותר ובמקרה הטוב לא נותר לו,אלא להעביר את חייו כצמח .

(במקרה שלנו מדובר בבעלה של בת אחותה של סבתי,שקיבל אירוע מוחי משום מקום בראש השנה לפני 3 שנים ובגיל 42 הבן אדם שוכב שבר כלי ללא תקשורת עם הסביבה).

אם הבעיה אינה בגזע המוח,שקול התייעצות עם מומחים ולא "מומחי ישועות" מבלי לגרוע חלילה מתהילתם וכוחם.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...