Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5181 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה להזמין שנאי מחו"ל, רציתי לדעת איך אני יודע מה הגודל של החיבור שלו למכשיר.

כתוב Specification:

input:100v-240v 50-60hz 0.2A

output:+5V 1.2A

plug: EU plug

DC Plus Dimension: 5.5mmX2.1mm

מה מהנתונים האלה אם בכלל מעיד על הגודל?

מה זה 0.2A?

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

כנראה שמדובר בספק כוח או מטען, לא בשנאי. ה-0.2A הוא זרם הכניסה המרבי - כלומר המכשיר ימשוך מהרשת לא יותר מ-0.2 אמפר. לא ברור לי למה הכוונה ב-"Plus Dimension" - אולי ממדי מחבר היציאה (Plug, לא Plus). מכל מקום - אתה צריך לברר איזה סוג כניסת מתח ומה הדרישות החשמליות במכשיר שאתה מתכוון להפעיל ולרכוש את המטען\ספק כח בהתאם.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

כתוב שחור על גבי לבן 2.1 מילימטר הקוטר הפנימי של הקונקטור ו-5 מילימטר הקוטר החיצוני.

מידה מאוד נפוצה.

0.2 אמפר זה נתון שלא ממש צריך לעניין אותך אלא הנתון 1.2 אמפר זרם מוצא מירבי.

איזה כייף לי :)

פורסם

תודה, אז אני צריך מידה קטנה יותר של קונקטור.

יש באזור רחובות חנות שמוכרת מתאמים לקונקטורים? כי אם ככה אז את הספק כוח הזה כבר יש לי, אני רק צריך עם קונקטור קטן יותר.

in the face

with a chair

פורסם

תחתוך את הקונקטור ותלחים קונקטור חדש במידה המתאימה למכשיר שיש ברשותך, שים לב לקוטביות.

לא נהוג וגם לא מומלץ להתקין מתאם.

אתה צריך לרכוש דבר כזה.

http://www.dgelect.co.il/products/136014

או

http://www.dgelect.co.il/products/177512

פורסם

המקרה הוא כזה

יש לי ספק כוח שנשרף (המכשיר נדלק עם ספק זהה אצל חבר ככה שהמכשיר בסדר). גזרתי את החוט שלו עם הקונקטור עצמו וחיברתי לספק כוח אחר, המכשיר עדיין לא נדלק.

השאלה היא האם זה כי גם הספק שאליו חובר החוט לא תקין, או שהחוט עצמו חובר לא טוב. יש דרך לבדוק?

in the face

with a chair

פורסם

אולי החיבורים של הפלוס והמינוס התבלבלו להם ? או המידה של הקונקטור שונה ולכן אין מגע תקין בין הזכר לנקבה.

הדרך הכי נוחה לבדוק את החיבורים היא בעזרת מד-מתח.

תמונות של המכשיר והספק שיש ברשותך עשויים לעזור.

פורסם
אולי החיבורים של הפלוס והמינוס התבלבלו להם ?

בינגו, מי שחיבור את זה מההתחלה הפך אותם, מזל שזה לא אני :)

תודה לעוזרים

in the face

with a chair

פורסם

מה הסתחבחת

הימני

451302812_469.jpg

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • תוכן חדש...