Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5148 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ילד בן 11 רוצה סמארטפון טאץ' (ורק כזה). התקציב 500-750 ש"ח (ואני לא קובע - אז אי אפשר להוסיף).

היעוד הוא קצת שיחות ומסרונים, הרבה משחקים ואפליקציות. BT אני מניח שיש בכולם.

בשלב זה הוא בסלקום (וגם פה אני לא יכול לקבוע , אפילו לאור ההתפתחויות המעניינות השבוע עם גולן).

איכות המצלמה סבירה תספיק לו. רצוי ספיקר. למוזיקה יש אוזניות משובחות מאז ימי ה-MP3.

ראיתי בפורום שרשור בנושא עם כמה תובנות ועצות, אבל שם התקציב היה גבוה יותר.

דוגמאות של מכשירים שנראים מתאימים : נוקיה 5230, סוני אריקסון X8, סמסונג גיו 5660 (קצת חורג מהתקציב).

האם מערכת ההפעלה אנדרואיד רצויה יותר או יש אחרות טובות?

המלצות וחוות דעת יתקבלו בתודה (שלי) וחיוך (שלו).

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

ב-5230 לא היתי נוגעף אם כבר אז 5800 שהוא הדגם הבכיר במשפחה. דומני שההבדל הוא המצאות WiFi וכמה עשיריות האינצ' בגודל המסך. עם זאת - להביא בחשבון - מדוב בדגמ(ים) מלפני כ-3 שנים, בעלי עיצוב גס ומערכת ההפעלה היא סימביאן S60 המיושנת. היתרון - מכשירים אמינים ביותר, ובשעתו נתנו תמורה גבוהה במיוחד למחירם.

מבחינת מערכת הפעלה - המערכת המודרנית המתאימה לך היא האנדרואיד (הרי איפון מעבר לתקציב), רצוי 2.3 או 4. נראה לי שבתקציב הנתון יהיה קושי לרכוש מכשיר חדש ויהיה צורך להסתפק במשומש. גסאות אנדרואיד 2.2 ומטה אינן מולצות, ולו בשל הקושי ב"גיור", אך גם כיון שהן מיושנות ועלולות להיות בעיות בתמיכה באפליקציות חדשות. בכל זאת - אולי ה-X6 mini (בגרסה עם תמיכה עברית) יוכל להכנס לתקציב.

כמבן שיש אפשרות לרכוש מכשירים עם מסך מגע ומערכת הפעלה "סגורה" - יש לא מעט דגמים כאלה, במיוחד משל סמסונג אבל גם נוקיה, LG ואחרים. הבעיה היא שכיון שמדובר במערכות "סגורות" שהופיעו במספר קטן של דגמים מבחר האפליקציות יהיה זעום.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
ילד בן 11 רוצה סמארטפון טאץ' (ורק כזה).

ילד בן 11 מציב דרישות להורים שלו.

וואלה, שיגיד תודה בכלל שאתה נותן לו טלפון סלולרי בגיל הזה.

ממש המשך ישיר לדיון מלפני כמה ימים על פינוק היתר של הנוער בימינו.

1f u c4n r34d th1s u r34lly n33d t0 g37 l41d

פורסם

לבחור שמעליי, כשיהיו לך ילדים תבין, ותקנה לו לא רק סמארטפון אלא גם תהפוך בשבילו עולמות רק בשביל לראות אותו מאושר ומחייך.

TOYOTA RAV4 2.5 HYBRID LIMITED

פורסם

סמסונג גלקסי מיני יש לי אחד כזה בבית דווקא אחלה מכשיר יחסית למחיר.

אם אני לא טועה הוא פחות מ700 שקל כיום בחנויות הפרטיות.

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם

תקנה לו חוואווי אידאוס מרמי לוי, אחלה מכשיר ביחס למחיר, אנדרואיד ועולה 700 שח או משהו כזה.

אתה יכול פשוט לתחוב לו סים סלקום ותן לילד.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

או גלקסי מיני (יש באזור ה600 ש"ח בזאפ) או ג'יו יד שניה.

קניתי לאישתי גי'ו שנגנב לפני כשבוע ועד אותו האירוע היא הייתה מאוד מרוצה.

וההתנהלות שלה עם פלאפונים מאוד דומה לזו של ילד בן 11 (מפילה, שוברת, מאבדת ומשחקת הרבה) :).

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

במחיר הזה האופציה הכי טובה זה סמסונג גלקסי GIO בכ750 ש"ח.

שני הסנט שלי לדיון הכללי פה, ילד שלא מציבים להם גבולות מגיל צעיר או לחליפין אחד שלא יודע דחיית סיפוקים מהי, גדל למבוגר תלותי לא עצמאי ובדרך כלל נטול כישורים לקרבות החיים.

ראו 'מבחן המרשמלו'.

(OO=[iIIIII][iIIIII]=OO)

פורסם

GIO, הY מאוד מעפן מכל בחינה אפשרית, להוריד לו עוד קצת מהנתונים והוא יהיה משקולת נייר.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

מצטרף להמלצה על GIO ! רכשתי 3 כאלה. מכשיר מהיר ,קל ונח. שים לב שבחנויות פרטיות מקבלים אותו עם תפריטים באנגלית!

• תוכן חדש...