Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5143 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה קורה חברים

ברצוני ליידע את קהילת החברים שיש בידם רכב סיאט איביזה 1.6L או בכללי סיאט איביזה החדשה

אתמול בשעות הצהריים התחמם לי המנוע באוטו ונדלקה לי המנורה של לחץ שמן בכלל ולא של גובה מיים.

כמו כן למי שיודע אין שעון חום ברכב שמראה את חום המנוע בזמן אמת אלא רק חיישן שמצפצץ במידה והחום עולה

רק מסתבר שהחיישן חום הזה מצפצץ שהאוטו מגיע לטמפרטורה גבוהה מאוד ועל הדרך כבר עושה נזקים לא נעימים כמו שקרה לי

חשוב לי לציין שאני בנאדם שמבין ברכבים ולא אני אחראי לנזק, באותו הרגע עצרתי תרכב בצד וכל המיכל איבוי פשוט בלע תמיים

לצערי הרב האחריות נגמרה לי לפני חודשיים ולכן לא פניתי למוסך המרכזי אלא למוסך אחר שמתמחה גם כן בסיאט סקודה וכו'

ולאחר בדיקות שהאוטו מחובר למחשב והרמת האוטו על הליפט האוטו יראה במחשב טמפרטורה של 122 מעלות אחרי שעמד חצי

שעה במוסך. ובסופו של יום הלכה המשאבת מיים וכתוצאה מכך גם החום המיס את הפלאנ'ץ הכפול עם 2 טרמוסטטים שיש באוטו

וזה פשוט כואב כי האוטו חדש ואין מה לעשות ומי שלא ערני היה גורם גם לראש מנוע ללכת, אז בשבילכם תבדקו שמן מיים לפני

נסיעתכם על מנת לחסוך את הנזק שנגרם לי.

טרמוסטט מקורי אבל לא מצ'מפיון כי שם הכל שחיטה במחיר עלה לי 1380 ש"ח לפני עבודה אחרי הנחה.

משאבת מיים מקורית- אחרי הנחה 320 ש"ח

כולל עבודה וכל מה שמסביב וזה הרבה עבודה יצא 2100 ש"ח.

פשוט ביזיון אם רק היצרן היה שם שעון שיראה לנו חום מנוע שיהיה אומדן לפחות זה לא היה נגמר בזריקת כסף לפח.

כמו כן למי שרוצה להימנע מזה לאחר בירורים קטנים לא הכי מדוייק עדיין מחר אני מתקין שעון דיגיטלי שלפי שנאמר לי יעלה

כ400 ש"ח. זהו סכום מיזערי לעומת מה שיכול ללכת לכם.

מקווה שעזרתי יום טוב

ירון

פורסם
למה לא נבדקה האפשרות לממש את האחריות "רצון טוב" בשנה השלישית ?

מצטרף לשאלה.

ועוד שאלה, איפה מתקינים שעון כזה לסיאט הנ"ל ??

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

פורסם

1400 שקל תרמוסטט? בסיאט הוא מגיע עם בית תרמוסטט?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

גם אני החלפתי לפני כארבעה חודשים משאבת מים לסיאט איביזה שעדיין לא הייתה בת שנתיים.

יש פה איזשהי תבנית שחוזרת על עצמה, יותר ויותר מדווחים על התקלה.

Kia Niro, 1.6 (141), Hybrid Crossover, Rich Espresso, 2017

פורסם

אני לא מאמין, בדיוק אתמול חבר שמתאמן איתי סיפר לי שהוא החליף משאבת מים בעקבות התחממות של הרכב ושהיה לו מזל גדול שלא נעשה נזק למנוע.

לא קוראים לו ירון (yaronbi1984) אז אני מניח שהתופעה הזאת לא חדשה.. (מצד שני יש הרבה סיאט על הכבישים אז לך תדע..)

פורסם

עדכון נוסף: עכשיו דיברתי עם הבוס שלי (יש לו אוקטביה 1.2TSI) והחליפו לו משאבה ב-50,000 ק"מ הרכב מודל 2010.

subaru grand leone 94 ידנית - נמכרה.

chevrolet spark 2014 1.0 manual רכב נוכחי.

פורסם
מצטרף לשאלה.

ועוד שאלה, איפה מתקינים שעון כזה לסיאט הנ"ל ??

את השעונים הנ"ל ניתן להתקין בסנדאות שיפורים, כדוגמת פיט סטופ, או אי אנד איי.

*** לקחת את רשמיי בערבון מוגבל ***

*** הנעה קידמית עם הרבה הנאה ***

• תוכן חדש...