Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7995 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

ירדתי מהרעיון לקנות רכב חדש, ועתה אני מעוניין לרכוש רכב מליסינג (לא השכרה).

ממה שהבנתי, סיכוי הרמאות בליסינג נמוכים יותר מאשר קנייה מאדם פרטי.

התקציב שלי עד 100,000 שקל. מה הפרוצדורה לשם כך? באיזה שלב לקחת את הרכב לבדיקה עצמאית (האם יתנו לי לעשות זאת לפני)? ממה אני צריך לחשוש, ועל מה אני צריך להתעקש?

תודה רבה

----

I and the public know

What all schoolchildren learn

Those to whom evil is done

Do evil in return

פורסם

בעיקרון,קנייה מחברת ליסינג לא שונה בהרבה מקנייה מאדם פרטי, למרות התדמית המהוגנת שלהם.

מכונית מליסינג תיפעולי היא משהו בין מכונית מיד פרטית להשכרה, בדרך כלל הקילומטרז' שלהם גבוה בהרבה משל מכונית פרטית מאותה שנת דגם, ולמרות הרושם שנוצר,בדרך כלל הטיפולים שמקבלות המכוניות לא חורגות מהמינימום הנדרש, ובהרבה מיקרים גם זה לא תמיד.

בתקציב של 100,000 שקל אתה יכול למצוא משומשת ראוייה בהחלט, ואין לך ממה לחשוש.

אם תבצע את סדר הפעולות האלמנטרי, לא תיפול.

אחרי הכל,בדרך זו מתבצעות כל שנה עשרות אלפי עיסקאות, לשביעות רצון כל הצדדים.

קח בחשבון שרכב מליסינג תיפעולי מטבע הדברים יהיה סחיר פחות מאוטו מיד פרטית, רמת הגימור בדרך כלל הנמוכה ביותר, והציוד הבטיחותי מינימלי.

אם החלטת בכל זאת לקנות רכב מליסינג תיפעולי, התעקש לבדוק אותו היכן שאתה תחליט, ודאג שהתיקונים יבוצעו לשביעות רצונך המלא.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

מנסיון עדיף לקנות רכב מליסינג מחברה שהיא גם חברה להשכרת רכב. רמת התחזוקה בחב' אלו הרבה יותר גבוהה מהחברות המתמחות בליסינג בלבד (משום שהאחרונות בד"כ עושות אאוט-סורסינג לתחזוקה דבר שגורם (שוב מנסיון אישי) לרמת תחזוקה חסכנית ונמוכה במיוחד)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...