Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5174 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב

כבר כמה חודשים שאני מנסה להחליט איזה רכב כדאי לי לרכוש, כשכל פעם אני מוצא חסרון/חסרונות אחרים שמורידים לי את החשק או נותנים לי סיבה למה לא, אני לא מצליח למצוא רכב שאני אהיה מרוצה ממנו בכל הדרישות שלי.

מחפש רכב סופרמיני אוטומטי, נוח, ביצועים טובים (לא מטוס אבל ביצועים טובים), התנהגות טובה, מהנה לנהיגה, בטיחות גבוהה ועלויות אחזקה נמוכות (כולל צריכת דלק), גם עיצוב פנים לא יזיק

האפשרויות שעלו והחסרונות בכל אחד מהן:

1. מאזדה 2 - צריכת דלק בעייתית, נוחות נסיעה לא טובה ועיצוב פנים פשוט וזול

2. יונדאי I20 - התנהגות כביש לא טובה

3. סוזוקי סויפט (2007-2008) - בטיחות נמוכה יחסית, נוחות נסיעה (מנסיון אישי)

4. פיג'ו 207 - גיר בעייתי

5. סיטרואן C3 - בטיחות,התנהגות

6. איביזה - DSG + שילוב לא מוצלח עם המנוע 1.6

7. יאריס - גיר רובוטי לא מוצלח

אני אשמח אם מישהו יוכל לתת הצעות/הארות/הערות

תודה

פורסם

אין אף רכש מושלם שיתאים לך מכל הבחינות.

אולי תבדוק את הפביה 1.6 שמגיעה עם גיר אוטומטי רגיל ונמכרה בעיקר ברמות הגימור הגבוהות שמאובזרות לא רע, נסה לחפש אלגנס אם חשובה לך הנוחות משום שהיא הגיעה עם חישוקים קטנים יותר.

אפשר גם את הפולו הקודמת עם אותו מנוע אבל הפביה מרווחת יותר ומרגישה מודרנית יותר בעיצוב תא הנוסעים.

פורסם

שלום,

את הפוסל רכבי סופר מיני עם 4 כוכבי בטיחות,

גיר אוטומטי ברכבים צרפתיים ( קליאו, למשל, נוחה ובעלת 5 כוכבי בטיחות).

מזדה 2 (גם כן 5 כוכבי בטיחות) משום מה נפסלה בגלל צריכת דלק?!

גיר רובוטי גם כן נפסל.

אני מציע שתתחיל לבנות סדר עדיפויות, תוך כדי פשרה על משהו.

אחרת תמשיך לפסול את כל הרכבים.

תוסיף לרשימה שלך גם הונדה ג'אז עד 2007 (גיר רציף ולא רובותי, צריכת דלק נמוכה ממזדה 2, יותר מרווחת). אבל גם לה יש 4 כוכבי בטיחות.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

הפאביה מעבר לעניין הבטיחות, נראית די רע בעיני

אני מנסה למקד את הדרישות אבל לא מצליח להוריד דרישות, זה חייב להיות שילוב של ביצועים-התנהגות-נוחות-בטיחות-צריכת דלק

בנוגע למאזדה, אם צריכת דלק הייתה הבעיה היחידה, הייתי מתעלם ממנה, אבל יש גם דברים אחרים כמו שרשמתי

פורסם

כשאתה קונה רכב אתה עושה פשרות,

משתדלים שלא, אבל אי אפשר, על כל דברים בחיים בערך מתפשרים,

אתה לא יכול למצוא שום דבר מושלם, עדיין לא נבנה רכב עם אמינות של יונדאי/יפנית, נוחות נסיעה של צרפתיות וצריכת דלק של מנוע דיזל במנוע בנזין עם גיר אוטומטי.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

היי,

אני מתחיל להינעל על ה

I20 1.6 SUPREME

היא תוכל לענות על הדרישות?

אני יודע שיש פה פשרה מסוימת מבחינת הנאה מנהיגה אבל מעבר לכך?

פורסם

תקבל מכונית טובה למדי שלא מיצטיינת בכלום ולא נכשלת בכלום.

דגם ה 1.6 נינוח ונעים יותר מה 1.4 והדגם הבכיר מצוייד היטב.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
ספלאש?

במה היא טובה?

לא ביצועים

לא בטיחות

לא מראה בחוץ וגם לא בפנים

לא התנהגות

בשביל כול זה אתה צריך לפחות עוד 100K

בהצלחה.

• תוכן חדש...