Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5163 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם,

 

נסדק לי צינור שמוביל דלק מתחת לאוטו במקום שקצת קשה להגיע בין המיכל לתחתית האוטו ובמקומות אחרים הוא התעקם מעט, רציתי לדעת אם אפשר לתקן אותו במצב הזה, או כמה עולה כזה חדש ואיך מחליפים.

 

רציתי לדעת גם כמה המחיר של צינור כזה, וכמה המחיר של לגשת למוסך להחליף צינור כזה.

פורסם

את הצינור הסדוק יש להחליף, צינור דלק רגיל מגומי עולה משהו כמו 20 שקל למטר.

 

איך מחליפים - פותחים את הבנדים ושמים צינור חדש.

 

 

פורסם

אוקיי - הרכב הוא פורד פוקוס ספרד 2007, עכשיו איפה אני קונה צינור גומי משוריין, ואפשר יותר הסבר על איך אני מחבר אותו, אולי סרטון.

פורסם

שלום רב , וברוך בואך לפורום !

מה דעתך לספק לנו סרטון או תמונות תקריב באיכות גבוהה, לא מאמין שיש מישהו בפורום, שראה בעבר את הצינור המדובר, עסק בו או החליף אותו, צינור דלק אמור להיות מנחושת או מברזל, לחץ הדלק ברכב זה לא יאפשר שימוש בצינור דלק רגיל לרכב משוריין, אלא צינור מקורי שמגיע מפס היצור של היצרן, ורק בקטע מסויים בין משאבת הדלק לצנרת המובילה למנוע יתכן שיש צינור גומי מחוזק יעודי העומד בלחץ גבוה.

תמונה שווה אלף מילים, וברבורים מיותרים.

אל תשכח שמדובר בדלק, ובסכוי שריפת הרכב, במידה של אילתור חאפרי.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

 

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

×
×
  • תוכן חדש...