Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5161 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים,

החלטתי שהגיע הזמן לצבוע את הרכב שלי בגלל המצב המוזנח שלו כרגע.

עכשיו יש לי מספר מכות ברכב שאני צריך לתקן,כמה לפי דעתכם יקחו לי על התיקון שלהם(יש להזכיר שאני צובע אצלהם חיצונית את כל הרכב)

בקשר לטמבון הקדמי,הוא שבור

y32jzw1nyyzy.jpg

ty2ky2nzjmt4.jpg

tmhodzzyie34.jpg

yd2owmzmm11z.jpg

פורסם
צביעה איכותית עולה בין 4-7 אלף

לא עדיף למכור ולקנות חדש?

אני מדבר על צביעה חיצונית בלבד שהיא עולה 2500,(פנימית+חיצונית היא 4000 5000 שקל כמו שאמרת)

• ספונסר פורום
פורסם

המחירים שציינת הם על הגבול התחתון ורוב הסיכויים שהתוצאה הסופית לא תהיה איכותית (או לא תשאר איכותית להרבה זמן).

פורסם
המחירים שציינת הם על הגבול התחתון ורוב הסיכויים שהתוצאה הסופית לא תהיה איכותית (או לא תשאר איכותית להרבה זמן).

יש אחריות ל5 שנים,ובינתיים אני צריך לדעת פחות או יותר הערכה לגבי המחירים של הפחחות שלא יוציאו ממני הרבה כסף בגלל שאני רק בן 18 ואין לי מושג בפחחות.

פורסם

שבוע הבא אני שולח את הרכב לצביעה,מישהו יכול לתת לי פחות או יותר מחיר? (כל מחיר מה שעולה לכם בראש)

פורסם

איך אפשר לתת דעה בלי לראות את הבעיה?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...