Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5146 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב לחברי הפורום,

אני מתלבט בין מספר דגמים להחכרה:

1. Hyundai i35 Inspire
  2. Ford Focus Station
  3. Renault Fluence

אני מחפש רכב עם

1. תא מטען גדול שיתאים לעגלה גדולה או שתיים בלי להלחם בהם
  2. חווית נהיגה טובה (ככל שניתן)
  3. שאר השיקולים הם לפי המלצותיכם!

ישנם עוד אפשרויות רבות, כגון סקודה אוקטביה (היקרה יותר), אבל אני מעדיף להתרכז בדגמים הנ"ל לאחר מיון ראשוני

בברכה,

ז'אן

פורסם

לפלואנס יש את תא המטען הגדול והעמוק ביותר בגרסאות ה"סדאן" ליסינג. כמובן שלפוקוס סטיישן יהיה תא מטען גדול יותר. ד"א האם זו הפוקוס החדשה או שאריות מהדגם הקודם? אם זו האפשרות השנייה אז קח את הפלואנס ואם אפשר אז בחר בדגם עם מנוע הדיזל המצוין.

הרכב סוחב יפה: המנוע גמיש הן בהאצה מהמקום והן בהאצות ביניים (לצורך עקיפה למשל), הגיר מרגיש טוב יחסית, חסכוני מאוד (אם כי סביר שבליסינג זה לא רלוונטי לך), מרווח ומתאים מאוד למשפחה עם ילדים, כיסאות בטיחות וכל הנלווה לכך. אם זו הפוקוס החדשה, אני איני מכיר אותה, אבל היא נשמעת ונראית אופציה טובה ומתגמלת מאוד.

בכל אופן, ע"פ הדרישות שציינת, אם זו הייתה ההתלבטות שלי הייתי בוחר בפלואנס אם יש אפשרות למנוע הדיזל. בכל אופן ההתלבטות בדרישות הנ"ל, הייתה בין הפוקוס לפלואנס.

נהיגת מבחן יכולה לעזור לך מאוד בבחירה.

בהצלחה.

שמרנות היא עצלנות מחשבתית

פורסם

אני חושב שצורת הסטיישן הכי מתאימה להכנסת עגלות.

בסדן, גם אם הבגאז' גדול, פתח הבגאז' צר יותר ופחות נוח.

מהתרשמותי, היונדאי פתח הבגאז' צר מאוד.

בפלואנס המצב יותר טוב, היא גם מאוד מרווחת בפנים, אבל פוקוס סטיישן זה רכב ברמה אחרת (ביצועיים, עיצוב פנים\חוץ, אבזור).

בקיצור, לדעתי פוקוס סטיישן בלי לחשוב פעמיים.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אם אתה נוסע הרבה קילומטרים ואתה זה שמשלם על הדלק, קח רנו פלואנס דיזל.

אם משלמים לך על הדלק, או אם אתה לא נוסע כל כך הרבה, אז עדיף פוקוס סטיישן.

פורסם

תודה רבה לכולם על התשובות!

נראה שיש לנו זוכה - פוקוס סטיישן :idea:

מידע נוסף:

• כל הדגמים הם משנת 2012
  • אני נוסע למרחקים רגילים (25K בשנה או פחות)
  • אין לי אפשרות לקחת פלואנס דיזל בכל מיקרה - רק 1.6 בנזין

פורסם

תבדוק אם האוקטביה מתאימה לך, כי באותו המחיר (123K) תקבל חיסכון משמעותי בדלק של קרוב ל-10% (עם מנוע 1.2 tsi)

ובגאז' של "רק" 560 ליטר.

פורסם
תבדוק אם האוקטביה מתאימה לך, כי באותו המחיר (123K) תקבל חיסכון משמעותי בדלק של קרוב ל-10% (עם מנוע 1.2 tsi)

ובגאז' של "רק" 560 ליטר.

תמחור של רכבי ליסינג הוא דבר שנראה לי לעולם לא אבין... אוקטביה עולה בדיוק כמו שאר הרכבים הנ"ל אבל בליסינג היא יקרה בכ-250 ש"ח. זה כולל מכסת דלק די נדיבה כך כלחברה זה יצא זול יותר אלא עם כן כולם ינצלו את המכסה עד הסוף. האם התחזוקה של אוקטביה יקרה יותר? יש למישהו רעיון מה יכולה להיות הסיבה להבדלי המחירים (אלא אם כן עניין עיסקי נטו - שגם כאן נוצר מצב שחלק מהרכבים משתלמים יותר לחברות מאשר אחרים ללא קשר למחירם המקורי)?

פורסם

שיטת התמחור מאוד פשוטה.

חברות הליסינג קונות ציי רכב מסוגים מאוד מסויימים שבד"כ מועדפים על רוב החוכרים. ציים אלה מגיעים ברמת איבזור נמוכה מרמת האיבזור הנמוכה ביותר אם היית קונה את הרכב אצל היבואן. ככה הם יכולים לתת מחירים אטרקטיביים וגם להרויח.

כל רכב שהוא לא נמנה עם הרכבים הנפוצים, יעלה יותר.

פורסם

היי

עם אוקטביה כבר שנה. לי אישית כיף לנהוג ברכב. הוא קצת קשיח ופחות רך מהפוקוס הקודמת.

עושה איתו כ 4000 ק"מ בחודש.

לא רק שתא המטען ענק אלא הרכב גם בא בתצורת 5 דלתות.

מפרקים את המגש מעל תא המטען תוך 5 שניות והוא גם מתקפל לפינת תא המטען בלי להפריע

ו"הופס" הוספת עוד נפח תא מטען של פונטו..

מקפלים את המושב האחורי - ויאללה פנוי להובלה.

מבחינת תא המטען אין כאן שום תחרות, אולי מכיוון פוקוס סטיישן. מבחינת שאר הפרמטרים מול המתחרות זה כבר לשיקולך, בשנה האחרונה נוספו דגמים מצויינים שלדעתי רק נסיעת מבחן רצינית בכל אחד ואחד מהם תקרב אותך לתשובה אמיתית למה שהכי מתאים לך.

בהצלחה.

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

אפרופו, לכל מנועי הTSI 1.2 היום יש קיט (צ'יפ) שעולה 3K שקלים ומרכיבים אותו ב5 דקות, ההספק עולה מ105 סוסים ל130... אולי אפילו קצת יותר.

אם זה מתאים לאוקטביות ולדעתי זה צריך לתאים (זה מתאים גם לייטי עד כמה שאני יודע) - אז אתה תקבל כאן את הטוב מכל העולמות.

גם גמישות של מנוע גודש.

גם תא מטען ענק.

גם רכב נוח מפנק ומרווח.

ליסינג אז למי איכפת מצריכת הדלק (אפרופו אומרים שהיא לא ממש נפגעת עם הקיט - קשה לי להאמין)

וגם למעלה מ130 כוחות סוס אחרי הקיט.

רק אל תשכח לפרק את הקיט לפני ביקורת או שליחת הרכב לטיפול.

אני באופן אישי הייתי בוחר בפלואנס מיד אחרי האוקטביה - רכב מאוד גדול, מרווח ומפנק - מאוד מאוד נוח והיתרונות של מנוע מגודש + דיזל

ראש בראש אוקטביה מול פלואנס - רק בגלל היכולת לשפר את האוקטביה הייתי לוקח אותה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

בן אדם הולך לקחת רכב בליסינג כדי להסיע משפחה.

אתה באמת חושב שהוא יתקין צ'יפ ברכב ליסינג (רכב שלא שייך לו)?

את אוקטביה הוא לא כל כך רוצה לקחת כי היא עולה יותר.

צריך להכניס עגלות, תיקים לבגאז'.

אתה מסתכל על כל העניין מנקודת מבט של צעיר ללא משפחה, שרוצה שיפורים, ביצועים ועוד.

אני מסתכל מנקודת מבט של אב ל 4 ילדים ורואה את הפעולה של הכנסת עגלה כמה פעמים ביום לרכב סטיישן או רכב סדן.

ברגע שאני רואה מולי את התמונה, ברור לי מה עדיף - סטיישן.

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
בן אדם הולך לקחת רכב בליסינג כדי להסיע משפחה.

אתה באמת חושב שהוא יתקין צ'יפ ברכב ליסינג (רכב שלא שייך לו)?

את אוקטביה הוא לא כל כך רוצה לקחת כי היא עולה יותר.

צריך להכניס עגלות, תיקים לבגאז'.

אתה מסתכל על כל העניין מנקודת מבט של צעיר ללא משפחה, שרוצה שיפורים, ביצועים ועוד.

אני מסתכל מנקודת מבט של אב ל 4 ילדים ורואה את הפעולה של הכנסת עגלה כמה פעמים ביום לרכב סטיישן או רכב סדן.

ברגע שאני רואה מולי את התמונה, ברור לי מה עדיף - סטיישן.

תודה על ההבהרה - אתה צודק 100% :-)

למרות שאני אב טרי ועדיין חי באשליה של נסיעה עם רכב שמגיב (ומנסיעת מבחן לפני כשנה הפלואנס לא ממש נוסעת - לפחות בהשוואה למזדה 3 שאני נוהג בה כרגע).

אבל סדר העדיפויות הוא קודם כל נוחות - כל השאר... טוב... בעדיפות שניה.

פורסם

פוקוס חדש זה רכב מצויין.

אני אישית מאוד אוהב רכבי רנו, שבעבר ובהווה היו 7 מגאן\סניק\קליאו\קנגו במשפחה.

הבעיה של פלואנס זה כבדות.

אותה הבעיה היתה בפוקוס הקודמת, והמצב השתפר בפוקוס החדשה. זה עדיין לא רכב ספורטיבי, אבל אפשר ליהנות ממנו.

פורסם

בעניין פלואנס דיזל:

ביום שבת עצרתי נהג מונית באילת עם פלואנס דיזל שסיפר:

• הרכב עם תיבה רובוטית מאיץ יפה מאוד
  • נוח לנסיעה ונהיגה
  • מרחב פנימי גדול
  • צריכת דלק 1/15 עד 1/25 בתוך ומחוץ לעיר.

כאדם שעושה 50 אלף בשנה הרכב הבא יהיה או פלואנס דיזל, או מגאן סטיישן דיזל (בדרך לארץ) או סניק דיזל

למיטב ידיעתי שלושתם עם אותו סידור מנוע גיר

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

• תוכן חדש...