Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5167 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

כבר חצי שנה בלי רכב... וזה מתחיל להעיק :-)

מעוניינת בשנתון גבוה ככל שניתן בתקציב הנ"ל ואחרי התלבטויות רבות החלטתי שאני לא רוצה להגדיל את התקציב

( הרבה טוענים שבתקציב הזה ניתן למצוא הרבה רכבים אבל המציאות לא כזו )

מחפשת רכב קטן אמין חסכוני - אוטומט!

הכיוון בהתחלה היה דייהטסו סיריון אבל קצת ירד לי ממנה לא יודעת להסביר למה...

הרכב מיועד רק עבורי, ללא ילדים וכמעט ולא נוסעים איתי , נסיעות בעיקר עירוניות תל אביב- ראשל"צ והסביבה

אני לא יודעת מה כדאי לחפש ומה מומלץ, ודבר נוסף בגלל כל המבצעים וההבטחות האם כדאי ללכת לסוכניות ליסינג או או עדיף ללכת על יד פרטית?

אולי מישהו מכם יוכל להעיר את עיניי ולתת לי המלצה

תודה מראש לעונים

וסוף שבוע נפלא

פורסם

תוסיפי לרשימה שלך מזדה 2 וסוזוקי סויפט. רכבים האלו אמורים לענות על הדרישות שלך.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אני חושב שלדרישות כאלה ראוי לרכוש מיני קטנה שתהיה הכי חסכונית שאפשר והכי קומפקטית ונוחה לנהג בודד בתנועה עירונית.

בתקציב שלך האוטומטיות הן סוזוקי אלטו ויונדאי I10, הסוזוקי זריזה וחסכונית והיונדאי מרגישה איכותית יותר, נוחה יותר והיא גם יותר בטיחותית (3 כוכבים מול 4). האלטו יכולה להיות פרטית מ-2009 והיונדאי יוצאת ליסינג מאותו שנתון. יש לציין שב-2009 היונדאי הגיעה רק עם המנוע הגדול יותר (1250) והביצועים לא רעים אבל צריכת הדלק לא ממש מצטיינת כמו באלטו.

יש כאלה שיוסיפו גם את הפנדה אבל הגיר הרובוטי שלה מבחינתי הוא לא תחליף לאוטומט, כדאי שתבדקי, יכול להיות שלך הוא יתאים.

בהצלחה ושבת שלום.

פורסם

במחיר הזה את יכולה למצוא אלטו/107 אוטומטיות בשנתון יחסית גבוה (2010)

אני אישית הייתי קונה ידנית, ככה זה הכי חסכוני והכי כיף.

בהצלחה!

Polo 2012

פורסם

תודה לעונים ...

האלטו מרגישה לי כמו צעצוע , יצא לי לנסוע בה כנוסעת ולא כ"כ התרשמתי...

מה גם שאני רוצה מנוע קצת יותר חזק ממנוע 1000 סמ"ק לכן גם ה- 107 ירדה מבחינתי מהפרק ...

יונדאי I10 - חוץ מהמחיר, מה ההבדלים שלה לעומת ה-i20,

כי חשבתי עליה אבל אמרו לי שהיא פחות אטרקטיבית ואם כבר יונדאי קטנה אז עדיף i20 ,

מה היתרונות של ה-i10?

בכל מקרה, האם כדאי לרכוש אותה מליסינג או להשקיע ולהתאמץ לחפש בפרטי?

אני אוסיף ואומר אני לא נוסעת לעבודה עם הרכב (תל אביב - בעיית חניה קשה כידוע!)

והוא ישמש אותי בעיקר בסוף יום וסופי שבוע

המלצות והערות נוספות....

פורסם

ה-I10 קטנה וזריזה יותר, לא נראה לי שבתקציב שלך תיכנס I20 וגם לא נראה לי שיש לך צורך בה.

פורסם

מליסינג יהיה לך יותר קל למצוא רכב חדיש בתקציב שלך,

הI10 קטנה יותר,חלשה יותר מהI20 אך לדרישות שלך היא תהיה מעולה,בתקציב שלך מאוד קשה יהיה למצוא I20 מחיר מינימלי הוא כ 55 וצפונה משם.

כמו שאמרו לך את יכולה לבדוק גם את הפנדה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

יונדאי גטס משנת 2007 ברמת איבזור היותר גבוהה. אפשר למצוא אחת מ2007-2008 עם ק"מ נמוך ולהישאר עם עודף של חמש ספרות שיתן שקט נפשי לשנה הקרובה מבחינת הוצאות הרכב.

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
  • תוכן חדש...