Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5194 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום החל כיום מן הימים- בבוקר. השמש עלתה. ציפורים צייצו. שום דבר חריג. שותה קפה, מוותר על עוגה (חריג, אבל רק קצת).

אבל אז קיבלתי שיחת טלפון מפתיעה (שרובה הוקלט, אגב).

בלי להזכיר שמות, מוצרים וחברות, ואם נקצר, הובהר לי בעדינות שכדאי לי להרים מחיר עבור אחד מהמוצרים שאני מוכר. איום מפורש לא היה. הכל סמוי היטב.

יש דרכים להגדיל מכירות- פירסום, שיווק יותר אגרסיבי, רדיו, טלויזיה, אוטובוסים. יש דרכים.

לאיים על המתחרים? :evil:

אולי גם אני צריך! אולי אתחיל לאיים על המתחרים. אל תמכרו ולא נרביץ לכם (חזק).

אולי גם על הטלויזיה שעלות הפירסום בה יקר, שיורידו מחירים שכולם יוכלו לפרסם בה.

אולי גם צריך לאיים על בזק, שנותנת שירות שבו אנשים יכולים להשתמש בהמצאה שנקראת "טלפון" כדי לאיים על אנשים אחרים.

ואולי אפילו צריך לאיים על הלקוחות? אם הם לא קונים, צריך לגרום להם. בכח. לא ככה?

לא. לא ככה.

מזמן לא הושפלתי והתעצבנתי ככה.

מה אתם חושבים שאני צריך לעשות?

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

עוף מים שכמוך, קח בחשבון שהוא רוצה שתעלה מחירים, לא רק בשביל שהוא יוכל לתקוע מחירים גבוהים, אלא אולי בשביל שהוא יוכל להוריד מחירים ולהיות יותר זול ממך.

כך או כך תמשיך להקליט אותו. זה חומר מצויין הן לממונה על ההגבלים העסקיים והן למשטרה.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

עם הזמן לומדים להתעלם מכאלה.

כבר דרשו ממני שוחד בצורה מפורשת, ביקשו לחלק את השוק, איימו במלחמה לחסל אותי עסקית, העתיקו מוצרים שלי ומכרו אותם תחת השם שלי (ומזה דווקא הרווחתי די טוב) ועוד כל מיני דברים שונים ומשונים. עם הזמן לומדים לא להתייחס ואיך להתגונן מנזקים.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
אם מישהו היה מטריד אותך בפייסבוק, מה היית עושה?

התעלם!

אישית הייתי פשוט ממשיך הלאה, ושומר על ההקלטה טוב למקרה ש..

פייסבוק זה משהו קצת אחר...

תהיה בריא... מה אתה מוכר שם?

מה, עוד לא קראת את החתימה שלי?...

עוף מים שכמוך, קח בחשבון שהוא רוצה שתעלה מחירים, לא רק בשביל שהוא יוכל לתקוע מחירים גבוהים, אלא אולי בשביל שהוא יוכל להוריד מחירים ולהיות יותר זול ממך.

כך או כך תמשיך להקליט אותו. זה חומר מצויין הן לממונה על ההגבלים העסקיים והן למשטרה.

תודה, צעד זה שלו של הורדת מחירים כדי לעקוף אותי נהיר לי היטב. והקלטות זה לקח שלמדתי מזמן מזמן, עוד עם חברת סלולר זו או אחרת.

עם הזמן לומדים להתעלם מכאלה.

כבר דרשו ממני שוחד בצורה מפורשת, ביקשו לחלק את השוק, איימו במלחמה לחסל אותי עסקית, העתיקו מוצרים שלי ומכרו אותם תחת השם שלי (ומזה דווקא הרווחתי די טוב) ועוד כל מיני דברים שונים ומשונים. עם הזמן לומדים לא להתייחס ואיך להתגונן מנזקים.

וואו.

אשמח לשמוע במה אתה עוסק (גם בה"פ, אם אתה מעדיף), ואולי אם יש לך עצה, אשמח לשמוע.

פורסם

אולי צוחקים איתך חברים?

יש לי חבר קבוע הייתי מתקשר אליו מחסוי ושם לו הקלטה של צו 8

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

אתה יודע מה, אם היה סיכוי לזה, אולי עוד הייתי רגוע.

בכל מקרה,

זה לא מצחיק.

:evil: :evil: :evil:

כל היום שלי היה מחורבן לחלוטין בגלל זה. העצבים על החוצפה של האדיוט הזה.

פורסם

אני מציע שתפנה לממונה על ההגבלים העסקיים, תיאום מחירים נחשב לקרטל, וזה מאוד לא חוקי. יתכן שיש תנאים של נתחי שוק, אבל אין לך מה להפסיד.

בכל אופן, אם המתחרים בלחץ, כנראה אתה עושה משהו נכון.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

אתה דווקא צריך להיות מרוצה

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אני צרן של מגופים, ציוד למכוני טיהור שפכים, ברזי כיבוי אש ופתרונות להולכת זורמים.

מעצם העיסוק אתה מבין שרוב הלקוחות הם מוסדיים ושם השחיתות ו/או הבורות חוגגים.

העצה שלי היא להתעלם. מעולם לא הסכמתי לתת טובות הנאה וגם לא להתקפל איפה שחשבתי שאני צודק. כבר ויתרתי על פרוייקטים גדולים רק בגלל שלא הייתי מוכן לוותר על עקרונותיי ואני לא מצטער על זה לרגע.

גם בעסקים יש דברים יותר חשובים מכסף. העיצה שלי היא לא להיבהל ולא להתקפל. אלה המחירים שלך ואם זה נראה להם זול מידי תזמין אותם לקנות ממך במחיר קצת יותר זול כדי שישאר להם רווח במקום לייבא או לייצר לבד . אתה יכול להציע להם גם לבצע עבורם התקנות של המערכות שלך כקבלן משנה שלהם.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

כל מילה של נהג הלילה בסלע. כבר ביקשו ממני לתאם מחירים, להעלות מחירים כדי ״לא לשבור את השוק״, הורידו למחירי הפסד כדי לייבש אותי... זה עולם העסקים.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

שמעתי על מספר סיפורי זוועה, אבל לא חשבתי שזה יגיע גם אליי.

זה השאיר אותי כל כך נסער, שהייתי צריך לשתות בירה כדי להרגע קצת בערב.

אני מציע שתפנה לממונה על ההגבלים העסקיים, תיאום מחירים נחשב לקרטל, וזה מאוד לא חוקי. יתכן שיש תנאים של נתחי שוק, אבל אין לך מה להפסיד.

בכל אופן, אם המתחרים בלחץ, כנראה אתה עושה משהו נכון.

המתחרים לא רוצים למכור במחיר נמוך יותר. כי הם רוצים להרוויח יותר. **איזה כיף להם, נכון? (נאמר בציניות)

אינני חושב שהקלטה אחת יכולה לעזור לי בנושא.

אתה דווקא צריך להיות מרוצה

מצד אחד, מרוצה. מצד שני, נגעל.

אני צרן של מגופים, ציוד למכוני טיהור שפכים, ברזי כיבוי אש ופתרונות להולכת זורמים.

מעצם העיסוק אתה מבין שרוב הלקוחות הם מוסדיים ושם השחיתות ו/או הבורות חוגגים.

נתקלתי בשחיתויות שונות בתחום המוסדי בעבודתי הקודמת כשכיר. כולם היו קלות בלבד, לפחות אלו ששמעתי עליהם. ממש שטויות של "בקטנה", כמו לקוח שמבקש הצעת מחיר על 1 יחידה WD40 כדי לקבל מתנה לחג עם השליח. :roll: שטויות כאלה... וקצת יותר גרוע מזה. אבל לא משהו רציני. לגבי בורות, אין לי מה להגיד. יש לי כמה סיפורי זוועה משלי בעניין, אבל צריך להתמודד עם זה, ואין לי בעייה בקטע הזה כלל.

העצה שלי היא להתעלם. מעולם לא הסכמתי לתת טובות הנאה וגם לא להתקפל איפה שחשבתי שאני צודק. כבר ויתרתי על פרוייקטים גדולים רק בגלל שלא הייתי מוכן לוותר על עקרונותיי ואני לא מצטער על זה לרגע.

יש ויש. יש דברים שכדאי לשקול, עקב ההשלכות שלהם, ויש דברים שיש לדחות על הסף. כל מקרה לגופו. אני מסכים לחלוטין עם האמירה של לא להתקפל, אבל זה טוב ויפה כשאפשר...:-( אבל, עקרונות אצלי זה ברזל. יש דברים שאני לא אסכים להם, ויהי מה. וכפי שניתן להבין מהשירשור הזה, אני מנסה להיות הגון, שזה זן שיש סיבה כנראה שאיננו קיים בעולם העסקים.

גם בעסקים יש דברים יותר חשובים מכסף. העיצה שלי היא לא להיבהל ולא להתקפל. אלה המחירים שלך ואם זה נראה להם זול מידי תזמין אותם לקנות ממך במחיר קצת יותר זול כדי שישאר להם רווח במקום לייבא או לייצר לבד . אתה יכול להציע להם גם לבצע עבורם התקנות של המערכות שלך כקבלן משנה שלהם.

הסיפור קצת יותר מורכב מזה, שזור היטב בבעיות מרובות. אבל תודה על הרעיון וההכוונה.

כל מילה של נהג הלילה בסלע. כבר ביקשו ממני לתאם מחירים, להעלות מחירים כדי ״לא לשבור את השוק״, הורידו למחירי הפסד כדי לייבש אותי... זה עולם העסקים.

אני כבר ראיתי את זה בתוך כמה חודשים קורה לי מול העיניים- הורדת מחירים יחסית רצינית בשוק מאז שהתחלנו. אחד המתחרים אפילו החליט לפרסם מוצר דומה אך נחות, שעולה שקל אחד פחות מאשר אצלנו. אאל"ט, זה אותו אחד שאני מדבר עליו בשירשור הזה...

וואו, עשיתי קצת גלים. לא רע לברווז חיפאי.

קיצר,

בייאושי, פניתי לחוקי הרכש הפרנגיים. ואני מתלבט בין כמה בולטים:

109. Dignity and an empty sack is worth the sack וגם 177. Know your enemies ... but do business with them always

מול:

76. Every once in a while, declare peace. It confuses the hell out of your enemies

:lol: יש לפרנגים האלה כמה פנינים, אין לי מה להגיד.

פורסם

אין ספק שהמוסר הפרנגי מתאים מאוד לחיים במדינה שלנו. כנראה שביולוגית, היצור שערוך ביותר לשרוד במדינת ישראל הוא הכלאה בין פרנגי לקלינגון.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

• תוכן חדש...