Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כלי TDC לפורד קונקט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5151 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אבקש ממי שיש לו כלי כזה כמו בתמונה למדוד ולתת לי את המידה מקצה הכלי עד קצה ההברגה כדי שאוכל לייצר כלי כזה מבורג M10

תודה מראש לעוזרים.

303-193.jpg

פורסם
שלום

אבקש ממי שיש לו כלי כזה כמו בתמונה למדוד ולתת לי את המידה מקצה הכלי עד קצה ההברגה כדי שאוכל לייצר כלי כזה מבורג M10

תודה מראש לעוזרים.

למה שלא תקנה את זה, העלות של פין לנעילת קרנק לפורד קונקט זולה. קניתי חדש ב-100 שקל.

פורסם
נו? אז תגיד איפה

תנסה ב"כל בו לאוטו - רוזנפלד" ביצחק שדה בתל אביב.

כמו כן הם מוכרים גם קיט נעילות לפורד שכולל את הסרגל לקמשפט ו 3 פינים לפוקוס מונדאו וקונקט.

• ספונסר פורום
פורסם

שים לב! הטיימינג בקונקט נראה פשוט אך יש חשיבות מכרת למתיחת הרצועה,מתיחת יתר תגרום לרצועה לעוף תוך דקות!

אם בכל זאת אתה מתעקש לבצע את זה בעצמך,אתה מוזמן להשאיל את הסט שלנו.

אורן

פורסם

אורן תודה. אני כבר החלפתי את הרצועה ללא כלים יעודיים והרכב עובד יפה אבל הספק מקנן ואני רוצה להיות בטוח שזה מכוון בול.

אם לא אמצא אבוא בשמחה.  

פורסם

אז מצאתי את הכלי במירקל בפתח תקווה.

עולה 200 שקל וערכה שלמה בערך 700.

כמובן שזה מחיר מופקע לחתיכת ברזל אז מדדתי אותו בחנות 48 ממ מקצה עד סוף ההברגה.

תודה לעוזרים.

• תוכן חדש...