Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5180 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
זאב בעור כבש - שברולט אל קאמינו, גולף דור 2 גי טי איי, אקורד טייפ אר,

כבש בעור זאב - מוסטנג גרסת ביניים של שנות ה-90

לגבי וולוסטר אני לא מסכים שזו כבשה בעור זאב - כי אם היא כן אז גם שירוקו, מיני, מיאטה בגרסאות הבניים שלהם מתאימות להגדרה, והם ממש לא.

זה עניין סובייקטיבי.

שירוקו 1.4 122 כ"ס- כבש בעור של זאב.(בייחוד כאלה שהדביקו להם סמל R:wink: )

לטעמי מיני רכב בעל עיצוב רכרוכי וגם המיאטה לא בעלת מראה קשוח-דווקא הביצועים של הרכבים האלה מפתיעים ביחס למראה החיצוני.

• תגובות 193
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
מהפכה אולי בארץ.

הדבר היחידי שמייחד את הסובארו זה מנוע בוקסר, שיתרונותיו על מנוע טורי מוטלים בספק. מעבר לזה - משפחתית יפנית סטנדרטית לחלוטין. גם, א) גירסת הנעה כפולה קיימת כמעט לכל משפחתית יפנית, וב) מאוד נדירות הסובארו שהגיעו לכאן עם הנעה כפולה באותה תקופה. רק לקראת סוף שנות ה-90 התחזק הזרם של דגמי סובארו שהגיעו לכאן עם הנעה כפולה כסטנדרט (B4, אימפרזה GT, פורסטר).

הוא עשה מהפכה בשוק בארץ כי האנשים לא היו רגילים לזה שמכונית יכולה להיות אמינה. ז"א, היא יכלה, אבל אז היה צריך לוותר על נוחות, ביצועים וחדשנות (ע"ע חיפושיט) או תג מחיר הגיוני (מותג פרמיום גרמני), ולרוב התניידו בסוג של מכונות תפירה מתפרקות.

אז סובארו, כמכונית יפנית ראשונה שהגיעה לפה באמת עוללה מהפכה, אבל באותה מידה, אם טויוטה קורולה או ניסן סאני היו מגיעות לפה לפני או במקום סובארו, הן היו עושות כאן מהפכה.

ביחס לשנות ה70 - 80 היא הייתה מהפכנית,

GMC Cannon-ball going like a train, all down"

the 40 in the driving rain" (Mark Knopfler)...GM TRUCK

8)RIDE ON: GMC SIERRA K2500 4X4 1987 - RAT-TRUCK

פורסם

GOLF GTI דור 3, כבש בעור של כבש.

יונדאי וולוסטר לא מנסה להיות כבש, זה כמו מיני ONE, תחכו לוולוסטר טורבו, בינתיים כל הוולוסטר שהוגדשו ע"י סדנאות פרטיות משאירות רושם לא רע בכלל.

haters will hate

פורסם

זאב בעור כבש: ללאצלשל ספק אאודי rs6 avant. זה סטיישן! מי מסתכל לו על הברקסים?? תראו לי עוד סטיישן שיכול לגרוםלמכונוית על לבכותולבקש את אמא'לה.

כבשה בעור זאב עם קפצו'ון, כובע מחצייה וסכין פרפר: איביזה 1.4 sc, הזאת של המבצע, כאילו סיריאסלי דוד?

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם
זאב בעור כבש: ללאצלשל ספק אאודי rs6 avant. זה סטיישן! מי מסתכל לו על הברקסים?? תראו לי עוד סטיישן שיכול לגרוםלמכונוית על לבכותולבקש את אמא'לה.

כבשה בעור זאב עם קפצו'ון, כובע מחצייה וסכין פרפר: איביזה 1.4 sc, הזאת של המבצע, כאילו סיריאסלי דוד?

אני חושב שאת האיביזה 1.4 sc אפשר להוריד מהרשימה של הזאב בעור כבש, כולם כבר הבינו שמדובר באלה של המבצע.

אפילו ידידה שלא מבינה במכוניות ראתה אחת ושאלה "יפה האיביזה הזאת, אבל זה של הבזול לא? מהמבצע הזה בגרושים יחסית נכון?":lol:

מה שאומר שאת האיביזה קופרה אפשר להכניס לרשימה של זאב בעור כבש, כולם מצפים ל1.4 נורמטיבית ומקבלים הפתעה...

וכן, רוב האנשים לא יודעים להבדיל בין קופרה ל1.4 רגילה, כמו שנהג מיטו אוטומטית פגש אותי ברמזור ולא הבין איך הוא לא עומד בקצב אם שלי ידני ושלו TCT שאמורה להעביר הילוכים מהר יותר:lol:

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

פורסם
זאב בעור כבש- גולף GTI, לאון קופרה

כבש בעור זאב- אאודי TT, שירוקו, ולוסטר, מכוניות רובר למיניהן

ואם זה TT קוואטרו או שירוקו R או שירוקו 2.0 אז עדיין זה כבש בעור של זאב? מה בדיוק ההבדל בין גולף GTI לTT מלבד הצורה?

קצת מצחיק לא לדעת כאשר רושמים משהו.

זאב בעור של כבש,כאלו שנוהגים על פיאט פונטו ונותנים בראש בזמנים במסלול לנהגים עם רכב חללית עם שלל שיפורים.

כבש בעור של זאב - נהג חלש שמגיע עם רכב שאם היו מחברים לו כנפיים היה טס לחלל במהירות אדירה.

*** לקחת את רשמיי בערבון מוגבל ***

*** הנעה קידמית עם הרבה הנאה ***

פורסם

מה שאומר שאת האיביזה קופרה אפשר להכניס לרשימה של זאב בעור כבש, כולם מצפים ל1.4 נורמטיבית ומקבלים הפתעה...

וכן, רוב האנשים לא יודעים להבדיל בין קופרה ל1.4 רגילה, כמו שנהג מיטו אוטומטית פגש אותי ברמזור ולא הבין איך הוא לא עומד בקצב אם שלי ידני ושלו TCT שאמורה להעביר הילוכים מהר יותר:lol:

+1 לגבי האיביזה. תחילה הכבש נראה כזאב עד שכל הכבשים וגם הזאבים של סיאט נראים אותו הדבר. כולם כבר יודעים כי בעצם מדובר על כבשים ורק הזאבים איבדו את אפקט ההרתעה שלהם :)

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

RS6 זו לא דוגמא טובה. יש כמה וכמה הבדלים חיצוניים משמעותיים בין ה-A6 אוונט ל-RS6. אם ל-A6 הרגילה היה אותו מנוע כמו ל-RS6, אז היא הייתה זאב בעור כבש!

פורסם

כבש בעור זאב- ללא ספק שהוולוסטר.

זאב בעור כבש התלבטתי בין RS6 AVANT לבין לוטוס קרלטון...אבל בסופו של דבר אני חושב שהלוטוס לוקח דווקא בגלל המראה התמים מאוד מאוד..

Lotus_Carlton_4.jpg

פורסם

כבש בעור של זאב - נהג חלש שמגיע עם רכב שאם היו מחברים לו כנפיים היה טס לחלל במהירות אדירה.

למה מתכוון המשורר?

לנהג שלא יודע לקחת סיבובים?

או לרכב עם רקטה במקום מנוע?ba6e192a65a3de8de8088d6dcb93ea5e.jpg

1024-rocket-car.jpg

או שבכלל התכוונת לזה:

flyingcar.jpg

GMC Cannon-ball going like a train, all down"

the 40 in the driving rain" (Mark Knopfler)...GM TRUCK

8)RIDE ON: GMC SIERRA K2500 4X4 1987 - RAT-TRUCK

• תוכן חדש...