Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5180 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים וסוף שבוע עצמאות שמח לכולם ! :-D

היום בנסיעתי למכון הכושר, ותוך כדי ברבור לעצמי אודות איכות הרכבים סביבי, עלתה בי מחשבה לעשות סקר מעניין אצלנו פה בפורום.

לא פעם אנו מגדירים מכוניות כ "זאב בעור כבש" או לחילופין "כבש בעור זאב", אך לצערי אין לנו בפורום שרשור אחד שמרכז את כל דעותיהם של חברי הפורום, אם יש כזה לא מצאתי אותו.

לאחר אי מציאת שרשור בנושא חשבתי שהגיע הזמן לעשות סקר מעניין. :type:

שאלת הסקר: מה הוא הרכב שלדעתכם עונה בצורה חד משמעית ומוחלטת להגדרה "זאב בעור כבש" ומה הוא הרכב שעונה בצורה חד משמעית ומוחלטת להגדרה "כבש בעור זאב" ?

הערות: 1. אתם מוזמנים כמובן לענות חלקית על השאלה.

2. אם רכב מסויים כבר הוגדר ברשימה, מותר לחזור עליו אם הוא נבחר על ידכם, כך נוכל לעשות קצת סטטיסטיקה.

3. הסקר הוא מוחלט, לכן בבקשה להימנע מהגדרות חלקיות כמו "זאבון" או "כבשה ספורטיבית" וכ"ו .

4. אנא הימנעו מהעלאת תמונות, אלה אם כן מדובר ברכב שלדעתכם לא הרבה מכירים. חבל להציף את השרת של הפורום בתמונות רכבים המוכרים לכולנו. :wink:

הנה הבחירה שלי:

זאב בעור כבש מוחלט- פולקסווגן גולף GTI :twisted:

כבש בעור זאב מוחלט- הונדה סיוויק האצ'בק :oops:

זמין 8)

• תגובות 193
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

זאב בעור כבש - אוקטביה 1.8T (אחרי הורדת מדבקת ה- TSI האדומה הקטנה....) - כמו הליסינג 1.2, אבל רק כמו...

כבש בעוז זאב - הונדה CRZ

פורסם
זאב בעור כבש - אוקטביה 1.8T (אחרי הורדת מדבקת ה- TSI האדומה הקטנה....) - כמו הליסינג 1.2, אבל רק כמו...

כבש בעוז זאב - הונדה CRZ

אוקטביה 1.8T TSI - הרכב הטוב ביותר לסגמנט - ואני חושב שאף עוקף כמה רכבים ספורטיביים.

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

פורסם

אני חושב שהרכב שבחתימה שלי עונה מאד על זאב בעור כבש, באמת רק מי שמבין שם לב אליו.

כבש בעור זאב הייתי נותן ליונדאי וולסטר ול 206cc

cla 250 amg 2014 חבל שלא עם ההנאה הנכונה :roll:

פורסם
זאב בעור כבש- גולף GTI, לאון קופרה

כבש בעור זאב- אאודי TT, שירוקו, ולוסטר, מכוניות רובר למיניהן

אנא לציין דגם מדוייק למען קבלת תוצאות סטטיסיות בעלות תוקף. :wink:

זמין 8)

פורסם

זאב בעור של כבש וולוו 940 2.3T עם גדישה בלחץ בינוני ולא נמוך (יכולה להשפיל לא מאט רכבי מנהלים) או S80T6 משנות ה2000 אחרי הורדת התויות מאחור (חוץ מרכבי ספורט יכולה להשפיך על הכביש כימעט כל דבר שזז עם 7 שניות מ0 ל100 וכוח שרק מתחיל אחרי 100). זה לא יואמן כמה הדבר הזה חזק והוא לא מנקר עיניים. אנשים חושבים שוולבו ישן חייב להיות עגלה.

ואם אתם רוצים להתערב עם מישהו איזה רכב יצליח למשוך את האחר, במיוחד עם לבחור השני יש איזה טנדר או משאית. אז קטרפילר D9 שמסוגל לדחוף כימעט 50 טון (זה לא אותו דבר כמו לגרור 50 טון על עגלה עם גלגלים שזו משימה הרבה יותר קלה). :lol:

כבש בעור זאב סובארו אימפרזה בצבע כחול מטאליק עם גנטים וספויילר של STI אבל מנוע 1.6 וגיר אוטומטי.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...