Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5159 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

יש לי "אוהל" ברנו מגאן (2004) ואני לא מת על להשקיע 800-900 ש"ח על תיקון.

רציתי לשמוע המלצות על האם, ואיך לתקן את זה לבד.

אין לי שום נסיון טכני עם מכוניות, אבל אשמח להתחיל ללמוד.

תודה.

פורסם

תתחיל בלערוך את הכותרת וההודעה, אחרת המנהלים ינעלו לך. תבהיר בכותרת את סוג הרכב ותאור פחות ציורי של הבעיה.

תמשיך בלפרק את הגג:

פרק ידיות, סכי שמש גומיות של הדלתות, דיפוני צד,מנורת תקרה (תזהר- אם יש ברכב כריות אוויר צידיות מסוג וילון הן עלולות להפרש!)

באזור החלון האחורי יש כמה קליפסים. פרק אותם בזהירות.

הגג אמור לצאת בשלמות עכשיו כולל הדיקט שלו.

תקנה בד ריפוד עבה וטוב בצבע ודוגמה לטעמך (אתה יכול לעוף גם על דיפוני הדלתות באותה הזדמנות, יכול לצאת מגניב,עיצוב פנים חדש לאוטו) ופח דבק גומי (כמו דבק מגע, רק לא רגיש לחום, תבקש בקרביץ או בחומרי בניין) תקלף טוב את הבד הישן מהדיקט, תסיר שאריות ספוג עם מברשת קשה. כשנשאר לך רק הדיקט של הגג תן מריחה הגונה מהדבק, ובעזרת עוד מישהו תדביק מצד לצד , כשהעוזר שלך מחזיק את הבד מעל הדבק, ואתה מהדק לאט לאט. אח"כ תעבור עם שפכטל פלסטיק כדי להצמיד ולהוציא בועות.

טיפים:

תקפיד להשאיר שוליים מסביב לדיקט. אחרי שסיימת הכל, אתה "עוטף" איתם את הדיקט ומדביק מצד שני שלו.

לא לשכוח לגזור את כל החורים לאביזרים(סכי שמש, מנורת תקרה וכו') : אתה עושה חתך צלב עם סכין יפני מהצד של ה"אין בד" ,מקפל את השוליים פנימה, מדביק אותם לדיקט, וגוזר שאריות מיותרות.

ולפני שתשאל: לא, אי אפשר להשתמש בבד הישן, הוא לא ידבק חזרה אלא אם תסיר את כולו ותעשה את תהליך הניקוי שאמרתי. ואז, כבר לא תצליח להדביק אותו למקום שלו, כי הוא גזור מדוייק מידי.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

ואו אחי תודה על המדריך הקצר ולעניין שהבאת פה.

במקרה אני בעל מגאן 2003 עם אותה בעיה. פשוט זוועה איך שזה נראה ודורש טיפול.

תודה וישר כוח !

• תוכן חדש...