Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פק"ל ציוד מומלץ ברכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3180 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נשר 0.5. בוודאות יסבך את הצד השני.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• תגובות 248
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אסור לשמור תרסיס פלפל ברכב!

החום מזיק לנצרה, שיכולה לדלוף.

מכיר יותר מבן אדם אחד שזה קרה לו. המשמעות של דליפה זה בדרך כלל שכל תכולת המיכל יוצאת החוצה לתוך הרכב.

למדריך ירי שלי 'התפוצץ' התרסיס ברכב, נהיה כמו אוהל אב"כ. :shock: הוא השאיר אותו בשטח ללילה עם חלונות פתוחים...

חשוב שיהיה לדעתי:

מנורות להחלפה, פיוזים, דף, עט, פנס, ודמוי לדרמן כלשהו.

פורסם

חחחחחח גדול....

מה לי יש ברכב בכל זמן נתון... איזה 8 מצתים, גלון של נוזל לניקוי שמשות, מקל גולף, לדרמן, מטליות לחות וכמה כבלי טעינה לטלפון, וגם מספיק מזומן בשביל לחצות את אמריקה לרוחב.

haters will hate

פורסם

מכיר יותר מבן אדם אחד שזה קרה לו. המשמעות של דליפה זה בדרך כלל שכל תכולת המיכל יוצאת החוצה לתוך הרכב.

למדריך ירי שלי 'התפוצץ' התרסיס ברכב, נהיה כמו אוהל אב"כ. :shock: הוא השאיר אותו בשטח ללילה עם חלונות פתוחים...

.

נשמע מוזר. לי יש תרסיס ברכב כבר כמה שנים, חונה בקביעות שעות בשמש, לא קרה לו כלום.

אם לא מדובר ביצרן סיני עלום שם, אני מאמין שחומר מסוכן מסוג זה שומרים שמיכל שעמיד גם בטמפרטורות גבוהות.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מקל גולף זה כדי להרביץ לזומבים?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)

לא אם יש לך כפפה וכדור [emoji6]

אני גם מחזיק כלים בסיסיים, וכפפות עבודה / חד פעמיות.

Sent from my D5803 using Tapatalk

עריכה אחרונה על ידי eli z

M-TECH E46

פורסם

חשוב שיהיה לדעתי:

מנורות להחלפה, פיוזים, דף, עט, פנס, ודמוי לדרמן כלשהו.

אאאממ, חום לא יכול להזיק לנצרה.. זה חתיכת פלסטיק שמונעת את הירידה של הכפתור כשאתה לוחץ..

אם היא נמסה - כל האוטו נמס :)

אם אתה מדבר על דליפה מלחץ כי התרסיס התחמם והלחץ עלה, זה יותר הגיוני, על הרבה תרסיסים רשום לא לאחסן מעל 50 מעלות, רכב בשמש יוקדת יכול להגיע ל60-80 מעלות בערך.

אולי שווה לבדוק אם יש פלפלים עם טמפרטורת אחסון גבוהה יותר (למרות שזה נראה לי די נדיר שדבר כזה יקרה).

פורסם

יצרן אמריקאי. אם אני לא טועה היה מדובר במיכל הקטן(20 גר'), ייתכן שהמיכלים הגדולים(60 גר') עמידים יותר...

בכל מקרה, בכל הדרכה שתעשו ידגישו לא להשאיר ברכב כי זה לא נדיר שהמיכל 'מתפוצץ' מהחום.

mudale222 - הסבר הרבה יותר הגיוני. הכשל בשסתום(ברחה לי המילה :lol:) שקורס מהלחץ.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אריזות לחץ כמו ספריי פלפל או צבעים לא מומלץ להשאיר ברכב חשופים לשמש. בתא מטען סגור אין בעיה.

השארתי ספריי של שירותים בתא מטען של סוזוקי איגניס בלי מגש אחורי, זה התפוצץ שם ושבר את הדיפון של הדלת האחורית.

הקטע המצחיק הוא ששמנו לב לנזק רק כשניסינו להבין למה המגב האחורי לא עובד...

• חברי המעגל הראשון
פורסם

גם אם זה מתפוצץ ברכב זה לא שווה כלום.

בגלל זה עדיף ללכת איתו בכיס ולא להשאיר ברכב.

• תוכן חדש...