Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5202 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא מבין למה צריך רכב משטרתי בסגנון FBI,אז חזק הוא כן,אבל פניות לכזה רכב במקרה של מרדף לא דבר נוח,זה לא BMW X5,זללן לא קטן.

נו לפחות רואים שהמצלמות החדשות אכן פועלות בצורה טובה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תגובות 63
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

א. אני לא נגד רכבים משטרתיים מסיביים בסגנון פורד אדג' שיראו לכולם מי הבוס פה, וכדאי מאוד שהבוס פה יהיו המשטרה. קל יותר לציית לשוטר שיצא מתוך פורד אדג' מאשר לשוטר שיצא מתוך אוקטביה חבוטה. כאלה אנחנו וזה עולה כסף.

ב. להיות בוס לא אומר לארוב למכוניות שנוסעות מעט מעל המותר בכביש איכותי ולדפוק להן קנסות.

ג. השוטר שאמר שאין לו בעיה להרביץ מהירות בכביש ריק מאדם נפל למלכודת שהוא טמן לעצמו על אף שהוא נראה כמו אדם שמתייחס לעבודתו בכבוד וברצינות.

פורסם

כדאי להראות מי הבוס צריך לעשות מה שראש העיר של ניו-יורק עשה ג'וליאני,נתן כוח רב לשוטרים גם להפעיל אלימות.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

ברצוני לברר סוגיה בקשר לשרשור הנ"ל...

ישבו טובי המוחות של משטרת ישראל ועשו איזון בין הצרכים הנחוצים בניידת משטרה, תקציב זמין, עלויות תפעול ותחזוקה שוטפת, אמינות לאורך זמן והגיעו למסקנה כי FORD EDGE זה הרכב שהם צריכים !? :screwy:

Huston we have a big big problem

טוב, לפחות הם לא החליטו לרכוש משיהו בסגנון תמונה מספר- 1 (האמר) .

אני אישית הייתי ממליץ להם לעשות רכש של ניידות בסגנון תמונה מספר- 2 (הרכב של סטיב ארקל) , אבל זה רק אני :lol:

1.jpg

2.jpg

זמין 8)

פורסם
ברצוני לברר סוגיה בקשר לשרשור הנ"ל...

ישבו טובי המוחות של משטרת ישראל ועשו איזון בין הצרכים הנחוצים בניידת משטרה, תקציב זמין, עלויות תפעול ותחזוקה שוטפת, אמינות לאורך זמן והגיעו למסקנה כי FORD EDGE זה הרכב שהם צריכים !? :screwy:

Huston we have a big big problem

אני אומר וועדת חקירה:-)

פורסם
זאת בושה שאנחנו בתור אזרחים ממנים את הרכב הזה. במדינה מתוקנת הייתה קמה וועדת חקירה למה המשטרה צריכה את הרכב הדבילי והבזבזני הזה? למה לא לנסוע ברכבים היברידיים או רכבי דיזל?

לפתוח השרשור, להבדיל אלף אלפי הבדלות ברכב משטרה אתה צריך להוות דוגמה ומופת גם בכביש פתוח. מספיק שמישהו מהנתיב הנגדי יראה ניידת נוסעת במהירות מופרזת זה יגרום לו לשנוא את המשטרה ולהסיק שהיא בלוף אחד גדול (אם הוא לא הבין את זה עד עכשיו). אתה בתור שוטר, היית מוותר לרכב שנוסע במהירות מופרזת בכביש פתוח? זאת פשוט חוצפה מצדך להגיד את זה.

אוי ואבוי אם יסעו על רכבים היברדיים!!! תאר לך שגנב רכב ייסע על 180 והמשטרה תצטרך לרדוף אחריו? ההיברידית בקושי תגיע ל-150 וגם זה במאמץ כביר!

אני בעד שהמשטרה תקבל רכבים חזקים(כמו אצל האמריקאים שקיבלו את השברולט קמארו עם מנוע 6.2), וזה לא מטעם חסכון אלא מטעמי ביטחון בלבד.

ביומיום שיסעו כחוק כמובן.

ארבעה סאאבים בטייסת: 9-5 2002 2.3 טורבו 185 סוסים שוודים באורווה, 9-5 1999 2.3 טורבו 230 סוסים ולבסוף שלי 900 1997 2.0 ידנית ומטורבתת בעלת 230 סוסים באורווה עם פאק אחד בייצור: אדומה! 900 1995 2.3 קבריולט עם עוד 150 סוסים לנשמה

פורסם
אם אני זוכר הוא מתנדב.

אני זוכר איזה ת'רד שלו על איך אפשר להרביץ עם האוקטביה מהירויות מטורפות.

בכל מקרה, אם חשבתם שהשוטרים תת רמה - אז תחשבו שמתנדבים זה כאלו שאפילו לא מוכנים לשלם להם את המשכורת שנותנים לשוטרים.

מדובר בכל היצורים שזחלו מכל הביבים והחליטו שהנה כאן הם ימצאו קצת כוח וחשיבות.

יש רכב חדש של מג"ב/משטרה שהוא מבוסס פורד 350 אם אני לא טועה.

הוא נקרא קרקל http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%A7%D7%A8%D7%A7%D7%9C_(%D7%A8%D7%9B%D7%91)

ייתכן שעל זה דיברת?

קרקל הוא רכב שנועד לעבודה בשטח שמאחורי הקו הירוק, שוקל כ 5 וחצי טון כאשר הוא מועמס בציוד, מנוע 6.6 טורבו דיזל המפיק 300-350 כ''ס, במג''ב כמה שידוע לי מוגבל ל 90 קמ''ש ובכחולה מוגבל ל 120 קמ''ש, ממוגן כנגד ירי ממגוון נשקים ומטעני צד. מצויד בטכנולוגיה לא רעה וכל 4K נכנס לטיפול, צריכת דלק 4 ל 1. אין לדבר כזה מה לעשות בארץ אלה אם תראו אותו בנסיעה למוסך או פנצ'ריה.

באריאל שאני גר בה ניתן לראות אותם ביום יום.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

חבל שלא נוסעים על אלפא 159 כמו באיטליה..

ארבעה סאאבים בטייסת: 9-5 2002 2.3 טורבו 185 סוסים שוודים באורווה, 9-5 1999 2.3 טורבו 230 סוסים ולבסוף שלי 900 1997 2.0 ידנית ומטורבתת בעלת 230 סוסים באורווה עם פאק אחד בייצור: אדומה! 900 1995 2.3 קבריולט עם עוד 150 סוסים לנשמה

פורסם
אוי ואבוי אם יסעו על רכבים היברדיים!!! תאר לך שגנב רכב ייסע על 180 והמשטרה תצטרך לרדוף אחריו? ההיברידית בקושי תגיע ל-150 וגם זה במאמץ כביר!

אני בעד שהמשטרה תקבל רכבים חזקים(כמו אצל האמריקאים שקיבלו את השברולט קמארו עם מנוע 6.2), וזה לא מטעם חסכון אלא מטעמי ביטחון בלבד.

ביומיום שיסעו כחוק כמובן.

פריוס 1.8 לא כל כך עגלה אל תגזים.

ואנחנו לא חיים בארה"ב והשוטרים כאן לא כמו בארה"ב.

2.0 TDI יכול לנסוע מספיק חזק בטח בעבור ניידת. אבל אני לא קובע כאן זאת רק דעתי.

פורסם

לפותח השירשור

אני מתבייש בשימך,אתה צריך לשמש דוגמא שאתה בתפקיד וגם שאתה לא בתפקיד!

אמירה אומללה ומיותרת,אחר כך אתה מתפלא למה שונאים את לובשי המדים הכחולים!

שוטר צריך לשמש דוגמא לאזרח לצערנו במדינתנו זה בדיוק הפוך,אזרח משמש דוגמא לשוטרים.

צר לי אבל לי התגובות שלך לא הייתי נותן לך קורקינט.

שוטר צריך להיות כמו שרשמו כאן,מצוצח מדוגם שיכבד את המדים שהוא לובש,אסרטיבי שצריך אך גם בעל לב ואוזן קשבת לאזרח.

לצערנו המקצוע שוטר הינו מקצוע לא מכובד,לכן רוב השוטרים הם ״עבריינים״ בעצמם ,שחושבים שהמדים נותנים כוח.

מזכיר לי אמירה מהסרט שעת שיא,שם הוא אומר שאמא שלו מתביישת שהוא שוטר ומספרת לכולם שהוא סוחר סמים.

כך נראת משטרת ישראל אירגון שכבר מזמן פשט את הרגל,מקווה שיבוא היום ונזכה לשוטרים על רמה שיעברו הכשרה כמו שצריך (כמו במדינות מתוקנות) וכך נקבל שוטרים איכותיים

פורסם
חבר'ה, התגובות עלי ממש לא במקום.

אני לא מרביץ מהירויות כי בא לי, אלא רק בכביש ריק מאדם וכשאני רואה שהכביש פנוי בהמשך. אם אני לא רואה את הכביש, אני נוסע נורמאלי. אבל מי שמכיר את הכביש מצומת כפר אדומים עד לחופים הצפוניים של ים המלח, יודע שהכביש שם מאפשר להרביץ הרבה מעבר ל-120. כשיש אזרחים אני נוסע כחוק, ומשמש דוגמא - מה שרוב השוטרים לא עושים. רוב השוטרים באים בגישה ש"אני השוטר ואני אעשה מה שבז** שלי!".

אלרואי, סתם דוגמא לאיך זה נשמע לנו וכמה דק החבל.

נ.ב.: אני מקווה לא לקבל ממך דו"ח אם אעקוף אותך כאשר אתה נוסע הרבה מעבר ל120 באותו הכביש ובאותה הסיטואציה כי הרסתי את הוואסח.

פורסם

כמה דברים:

1. אני לא יודע מאיפה הבאתם את זה שהמשטרה הולכת לקנות פורד EDGE - חוץ משמועה שהגיעה לאוזני אלרואי אין שום אסמכתא, אז לפני שצולבים אותם, כדאי לחכות להוכחות.

2. גם אם יקנו פורד EDGE זה לא ממש משנה, יש להם היום רכבים יקרים משמעותית מה-EDGE (דוגמאת הלנד-קרוזרים) תהיו בטוחים שזה לא רכב שיחליף את האוקטביות - שד"א מוחלפות בימים אלו בטויוטה קורולה (עכשיו יש תחרות לאלביט - מי יקנה הכי הרבה קורולות לבנות :lol: ) אלא שיירכשו בודדות מסיבות כאלו ואחרות (כספי סיוע?).

3. שוב - לא בטוח שקונים בכלל EDGE.

4. אלרואי - אני מאוד שמח שמשטרת ישראל בחרה בך על מנת לשמור עלינו, אני יותר רגוע עכשיו.

5. יוחאי - יש רכבים היברידיים במשטרה. נעשה ניסוי להכניס למשרדי התנועה העירוניים טויוטה פריוס. כרגע הניסוי הופסק - ככל הנראה לא יבוצע רכש נוסף שלהן. אין בארץ מרדפים. השיטה בארץ שונה לחלוטין ואם יש צורך ליירט רכבים בד"כ זה נעשה על ידי הקמת מחסומים בהמשך. הסיבה שאין מרדפים היא שלהבדיל מחו"ל, בארץ אם קורה משהו השוטר והקצין התורן שאחראי על אותו המרדף יכולים לאכול הרבה חרא, ואף אחד לא רוצה את זה על הכתפיים שלו, אין מערכת שמגבה אותך.

כאן זה לא CSI, כאן זה המשטרה נראית אחרת לגמרי - ראה סעיף 4.

פורסם

רק בגלל הפלסן (sand-cat) בא לי לעשות סש"נ במג"ב

ArticleImage10042097388.jpg

או לחלופין להתגייס למשטרה (אבל מעבר לקו)

37916_161486003873510_113257552029689_398868_3081405_n.jpg

המשטרה בארץ מפגרת, אם אכן היא תקנה פורד אדג', הוא יהיה גבוה מעט מאוקטביה,

מה שיקשה על השוטרים לעשות מארבי ממל"ז, מה שיטיב איתנו הנהגים,

עוד בעניין האדג', מי אמר שזה לא סתם שמועה אורבנית? תמיד המשטקה זועקת שאין

לה כסף ותקציבים, ופתאום פורד אדג'? - מה נסגר?

אם כבר להחליף את האוקטביות, אז לדודג' צ'רג'ר, באמת רכב על רמה,

Mopars-Dodge-Charger-Pursuit-police-car.jpg

תמיד האמריקאים ראו חשיבות גבוהה ברכבים שעליהם מתניידים השוטרים, וברוב הניידות

האמריקאיות תמצאו בולדוג מברזל מאסיבי, צמיגים מיוחדים, ומנועים ספורטיבים,

מה שגם אי אוהב את הראש האוסטרלי מבחינת הניידות, - הלוואי עלינו ככה,

(משוגעים האוסטרלים האלו - מה שהולך שם ממש תענוג לעינים, - כנראה השמש דפקה להם את המוח)

הינה כמה תמונות:

police-hummer-australia-1[1].jpg

501485.2-lg[1].jpg

afpfocus[1].jpg

3839[1].jpg

2517[1].jpg

4388681597_44cf577c37_z[1].jpg

6402809909_1a76356553_z[1].jpg

GMC Cannon-ball going like a train, all down"

the 40 in the driving rain" (Mark Knopfler)...GM TRUCK

8)RIDE ON: GMC SIERRA K2500 4X4 1987 - RAT-TRUCK

פורסם

יצא לי לראות את הפלסן הזה שבוע שעבר באבו גוש , אי אפשר להגיד שאין לו נוכחות.

לגבי התמונות למטה , כולן של משטרת אוסטרליה? למה אין להם אחידות לפחות בצבע הבסיס?

צריך גם לשנות את כותרת השרשור , כי זה שמתנדב שמע שראו רכב כזה לא קובע שמשטרת ישראל עוברת לשימוש ברכב הזה.

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5202 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...