Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיטרואן חושפת את ה-DS9

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5167 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סיטרואן חוזרת לשוק מכוניות הסאלון והפאר עם סיטרואן DS9 קונספט. מרשימה? ברור, אבל לדעתי המטרופוליס קונספט עוד יותר מרשימה ובכלל לדעתי מכוניות פאר מוצלחות יותר בתצורת סדאן ואני לא מבין מדוע סיטרואן (וגם רנו בעבר) מתעקשת על מכוניות יוקרה עם זנב קצוץ כמו ה-DS5, שעבורה זה עוד סביר.

נכון שכל מכוניות היוקרה בעבר של סיטרואן לא היו בתצורת סדאן קלאסית, אבל אני לא בטוח שזה יצליח גם הפעם למרות שניכר שסיטרואן שמה את כל כובד משקלה ולא כמו ה-C6 הנוכחית שהיא סוג של פשרה.

citroen-ds9-22-small.jpg

פורסם

כמה שאני שונא יצרנים צרפתיים, קשה שלא לפרגן לסיטרואן על העיצובים האחרונים. אם הרכבים האלה יגיעו לשוק עם מנועים ובעיקר תיבת הילוכים טובים יותר, סיטרואן תהיה על דרך המלך לדעתי.

פורסם

מדהים שרק הצרפתים לאחרונה ממש מוציאים עיצובים ייחודים ומעניינים (לטוב ולרע) לעומת רוב היצרנים ששומרים על קו שמרני עד שמרני מאוד או פשוט מעתיקים מוטיבים מיצרים אחרים.

1969 Pontiac Firebird

:twisted:

בעבר:Honda Civic Type R, Renault Clio Sport, Peugeot 106 Rallye

פורסם

אני מתעב פג'ו, רנו, וסטרואן, (פרט לדגמים בודדים)

אבל תשמעו, העיצוב שלהם מזכיר לי חזק אמריקאיות מפוארות, וזה יפה!

http://www.lincoln.com/cars/mkz/

http://www.lincoln.com/cars/mkz/2013/

פה במקרה הזה היא נראת כמו סוג של וויפר מנהלים

GMC Cannon-ball going like a train, all down"

the 40 in the driving rain" (Mark Knopfler)...GM TRUCK

8)RIDE ON: GMC SIERRA K2500 4X4 1987 - RAT-TRUCK

פורסם

נראה מדהים!

העיצוב מזכיר לי עיצוב קרדאסי משום מה.

citroen-ds9-headed-f_460x0w.jpg

ds9.jpg

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...