Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5184 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי שאלתי בעבר במשתמש הקודם שלי פה, שאלתי על הנושא והיו חלוקי דעות שונים אז שנעבור לנושא:

אם כשאתם יושבים ברכבכם הפרטי או של עבודה, אתם רואים את מכסה המנוע ומכירים טוב את כל האוטו מסביב, ויודעים בדיוק היכן הגלגלים שלכם?

אני יענה ראשון לצערי כמובן ,בגלל היותי נמוך אייני רואה את מכסה המנוע כלל וגם את החלק האחורי ,ולדעתי זה קצת מסוכן לנהוג ככה ואני נזהר בחניות כמה שאפשר, אבל די יודע היכן הגלגלים נמצאים מה איתכם?

הרכב שלי: שברולט ספארק 1.0 14'

פורסם

יש כאלה רכבים שלא רואים את המכסה,אני אישית אוהב את זה ככה,מאחור אין בעיה החלון זה סוף הרכב :-D .

אם זה רכב חדש מתרגלים את סופי הרכב.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מכסה מנוע אני לא ראה בגלל תנוחת ישיבה עמוקה ברכב שלי, אבל יש לי כוונת על מכסה מנוע. :lol:

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

:mm_yeah:

כשמדובר ברכבך הקבוע אתה לומד להכיר אותו, לדעת מהם הגבולות שלו ולהצליח לשלוט בו בצורה אופטימלית.

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

אני דווקא גבוה ולכן רק בפיג'ו 206 שהיתה לי פעם לא ראיתי מכסה מנוע

עכשיו אני על פאסאט, רואה מכסה מנוע, יודע איפה האוטו מתחיל ונגמר, איפה הגלגלים, ואפילו איפה הגלגל ספייר 8)

פורסם

כאשר לא מצליחים לראות את חרטום הרכב מלפנים, הדבר נוצר בעיקר עקב אילוצים שמקורם בתצורת המרכב (כמו בתצורת Cab Forward) או סוג המנוע והמתלים. גם הנדסת האנוש ותנוחת הנהיגה משפיעים מאוד. תמיד יש לשאוף לכוונון תנוחת נהיגה גבוהה, כך שהמרחק בין קודקוד הראש לתקרה יהיה של ארבע עד חמש אצבעות.

לגבי הכרת מימדי הרכב בתמרונים מדויקים: כדאי לקבוע לעצמך "נקודות התייחסות" (כמו נקודה על השמשה\מגב) שייאפשרו לך להעריך את מיקום החזית או הפגוש האחורי, וגם את מיקום הגלגל הקדמי והאחורי, ביחס לרכב ממול ולמדרכה ליד. כמו כן, תמיד ניתן להישען קדימה כדי לראות יותר טוב מלפנים. ישנם גם תרגילים שמסייעים להכרת מימדי הרכב ולתרגולי חניות. אפילו ג'ימקאנה מועילה במובן זה!

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם
יודעים בדיוק היכן הגלגלים שלכם?

כן, לפני שאני נכנס לאוטו, אני עושה סיבוב כדי לוודא שהגלגלים עדיין מחוברים לאוטו :-P

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אני בין 1.75 ל1.80 אבל אני לא רואה שום דבר, הונדה ג'אז (מסביר הכל :) )

אני מודע מאוד למימדים של האוטו, בעיקר בגלל מקום החניה הפרטי שלי שדורש להכנס למקום די קטן.

פורסם

בגלל היותי נמוך אייני רואה את מכסה המנוע כלל

האם נרשם שיפור כלשהו בנושא לאחר הוספת כונס האוויר במגאן שבסמלון?

פורסם

תנוחת הישבה הנמוכה אצלי (סידרה 3 קופה) אומרת שאני צריך להרים את הצוואר על מנת לראות מעבר למכסה המנוע,

אבל זה נעים להסתתר בכוך העור של תא הנוסעים.

Porsche 944 turbo

פורסם
האם נרשם שיפור כלשהו בנושא לאחר הוספת כונס האוויר במגאן שבסמלון?

כן זה די עוזר האמת אבל עדיין לא רואה אבל לפי התגובות אני מבין שאין לזה כלל חשיבות

הרכב שלי: שברולט ספארק 1.0 14'

פורסם

אני יודע איפה הרכב מתחיל ואיפה הוא נגמר גם כשאני עוצם עיניים.

לאחרונה סיגלתי תנוחת נהיגה עם גב זקוף, משאיר אותי עירני, וכן רואים קצת את המכסה מנוע.

haters will hate

פורסם

ברכבים שנהגתי בעבר היו כאלה שהיה להם צללית גבוה וכאלה נמוכה, אצלי אני רואה רק את ה"שפריצרים" על המכסה מנוע.

ברכב אחר (B4 החדשה) ראיתי את החרטום של הרכב, ואני לא אהבתי את זה בכלל.

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

• תוכן חדש...