Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5196 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

נתקלתי בנפילות סל"ד בזמן נסיע עם מזגן(בלי מזגן אין בעיה), הנפילות ממש קטנות אבל זה משהו שמתריד אותי.

הנפילות הם של כ150 סל"ד ולאחר שניה יש קפיצה מהירה חזרה למעלה. וזה קורה רק בתאוצה רגועה בעליה ואם אני נותן קצת יותר גז בתאוצה הכל תקין.

אם אני בסרק ומדליק מזגן כמעט ואין נפילה, נראה תקין.

כשיש את הנפילות יש צליל של קליק כאילו המדחס מזגן או מאוורר נכנסו לפעולה(למרות שהמאוורר עובד כל הזמן הזה)

זה אומר שהמדחס או האלטרנטור לקראת סוף חייו רק לאחר 117,000 ק"מ? :-(

אשמח לעזרה

חג כשר ושמח לכולם:-)

Honda CiViC 91 DX (04-11)

Ford Focus hatchback 02(11-14)

KIA Cee'd SW 11 (14-today )

פורסם

כן אני מבין שהוא צרכן אנרגיה גדול

אבל אם הוא כבר דולק ואני נוסע למה זה קורה? באת הדלקה בסרק אין בעיה כמעט כלל..רק בזמן נסיע עם מזגן דולק

לא זכור לי שזה קרה לי בקיץ הקודם(אולי הייתי עם רגל כבדה יותר על הגז כי המחיר של הדלק היה נורמלי יותר:lol: )

גם לא קרה לי בחיים בסיוויק 1991 הישנה שלי עם פי 2 יותר ק"מ ומדחס מקורי בן 20 שנה

פורסם

עדכון לגבי מה שקורה

הקליק שאני שומע זה באמת המדחס

בזמן נסיע או עמידה המדחס מפסיק להסתובב, הרצועת טיימינג ממשיכה להסתובב והמדחס נעצר גם כשהמזגן דולק. עובד כמה שניות ומפסיק לשניה ושוב חוזר לעבוד.

זה לא משהו שקורה קבוע, לאחר שכביתי את המזגן והפעלתי שוב הכל עבד תקין.

האם יש סכנה לנסוע ככה שהרצועה לא מסובבת את המדחס? או שזה תקין?

פורסם

הרצועה לא מסובבת את המדחס כיוון שהמגנט שלו מנתק אותו מהרצועה, אם הוא יתפס אתה תשמע חריקה נוראית והרצועה תקרע תוך כמה דקות.

אם קר לך בתוך האוטו אז זה שהוא נדלק ונכבה זה מעולה כיוון שהטרמוסטט שלו מכבה אותו = פחות צריכת דלק.

2 דברים לידע כללי:

שים לב שכאשר הוא נכבה המסגרת שלו עדיין מסתובבת עם הרצועה, הקליק שאתה שומע זה המגנט החשמלי שמחבר את המסגרת למדחס עצמו - סוג של קלאץ'.

את רצועת הטיימינג אתה לא רואה, היא אמורה להיות מכוסה, מה שאתה רואה נקראת רצועת מזגן או רצועת מנוע.

איתמר.

פורסם

יש לי את אותה בעיה , עד שגיליתי מהי הייתה באמת - השגעתי.

אצלי שיפצו את המפלג וזה הסתדר , לפחות לכמה חודשים.

• תוכן חדש...