Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מנוע על גז. איך הם עושים את זה?!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5185 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן

כבר תקופה שאני מתחבט בשאלה איך הסבה לגז עובדת. הרי בנזין או סולר מוזרקים בלחץ לתוך הבוכנה. בX כמות של בנזין או סולר שמוזרקים יש Y עוצמת פיצוץ. כמות קטנה יותר תגרום למנוע לזייף. כמות גדולה יותר, תגרום לו קלקול בוכנה.

אז איך עובד הגז הזה?! איך הוא לא מתנדף אי שם בדרך? איך הוא לא מפוצץ את המנוע לגורמים?!

אז אם חומר כזה נפיץ לא גורם נזק למנוע, למה חמצן או מימן לא יכולים לעשות את העבודה?

אלרואי.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

חמצן כניראה נפיץ יותר ומימן יקר לייצור, הרי מייצרים אותו ממים שזה משאב חיוני. לבזבז מים לדלק לטווח ארוך יגרום לסוף של כולנו.

גז אומנם נפיץ, אבל בבלון שלו הוא נוזל וכך אני מניח כך הוא גם מגיע לצילינדרים. זה כימעט אותו דבר כמו בנזין, רק לא משמן את השסתומים וטמפרטורת בעירה יותר גבוהה - גורם להרס של חלק ממנועים. מעבר לזה גז כמה שאני מבין בעל אוקטן נהמוך יותר וזה פוגע בביצועים.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

בנזין משמן? למיטב ידיעתי רק סולר משמן...

אז גז מגיע נוזלי למנוע? קורה לפעמים שיש נזילת דלק. זה עלול להיות מסוכן, אבל רק אם ניתן ניצוץ. בגז אם יש דליפה, זה לא עלול להטיס את הרכב בסערה השמיימה?

צריך גם קרם אני מאמין.

פורסם

בנזין לא משמן, בבנזין יש תוסף שמשמן את השסתומים. במערכות גז יש תוספת של משמנת.

כבר שנים לא מתקן גיטרות
שטח: סמוראי קצר 98 --> סמוראי ארוך 88 --> גראנד ויטרה 98 --> פאג'רו Q ארוך 2000 --> האנטר 2014 --> שבי ואן G30 4X4 קוויגלי
כביש: רנו קליאו 2012 1150 ידנית

פורסם

אני מאמין שלבנזין יש תכונות שימון כלשהן (עריכה: כמו שקודמי רשם, תוסף), הרי בחלק מרכבים שעושים הסבה לגז תקנינים משמנת.

דליפת גז יכולה להיות מאוד לא סימפטית - יכול להגרם פוצוץ, מעניין אילו אמצעים בשימוש כדי למנוע את זה ברכב?

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

גם בדליפת בנזין יכול להיות פיצוץ, אדי בנזין דליקים יותר מגפ״מ, אז לא נוסעים על בנזין ?

פשוט בגלל חוסר ידע מפחדים מגז, תכל׳ס בנזין מסוכן באותה מידה. גם החוק שאוסר על כניסה לחניונים סגורים מטופש.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

החוק הזה א מטופש. במקרה של דליפת בנין יהיה רק ריח רע וסכנת שריפה. במקרה של גפ"מ העסק נהיה רעיל הרבה יותר, תוך דקות לאחר תחילת השאיפה של הגז הגוף מתחיל להיפגע. בנוסף, ישנה סכנת פיצוץ ולא שריפה, שתרים את כל מה שיש מעל לחניון הזה. עשו הדמיה לקניון שלנו במעלה אדומים, והתוצאות הראו שבלון גז מלא שדולף לחניון ירים את הקניון לשמיים והוא יחזור כתל חורבות לאדמה, עם מאות אם לא אלפי נפגעים (רדיוס של ההדף).

צריך גם קרם אני מאמין.

• תוכן חדש...