Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5195 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני חדש בפורום ורציתי לשאול שאלה.

 

אז ככה יש לי פולקסווגן גולף 2003 מנוע 1600 (AVU אם זה עוזר למישהו)

אתמול שהתנעתי את האוטו היה מין רעש כזה של מדחס אוויר למשך כשתי דקות ואח"כ הוא הפסיק

יש לציין שהמזגן לא היה דלוק.

יש למישהו מוסג מה זה הרעש הזה????? רון????

 

תודה מראש!!!

:lol: פולקסווגן כי חיים רק פעם אחת :lol:
פורסם

שלום רב,

 

בחלק הקדמי של המנוע שלך מותקן מדחס אוויר שמתפקידו להזרים אוויר טרי הישר אל תוך סעפת הפליטה על מנת שתוספת החמצן תסייע לקטליזטור להגיע במהירות לטמפרטורת עבודה. התהליך מתרחש בבקרים קרים במיוחד במטרה למנוע זיהום אוויר, כאשר מחשב ניהול מנוע מזהה העשרת תערובת במינון גבוה במיוחד.

 

אז הכל בסדר (-:

 

אבי וייזל, סמנכ"ל

קבוצת פליקס

פורסם

אבי לפני הכל תודה רבה על העזרה.

ובאמת הבוקר פתחתי את המכסה מנוע ומאותו מדחס שדיברת עליו (ניראה לי זה המדחס המשני) יש צינור אוויר שמגיע לקטליזטור ( מה זה??) בכל אופן הוא היה קרוע ומשם היה הרעש!!

 

ושוב תודה!!

:lol: פולקסווגן כי חיים רק פעם אחת :lol:
×
×
  • תוכן חדש...