Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יבוא דוד- משרד התחבורה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5190 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

הזמנתי דוד של אגזוז חדש מחו"ל, והיום קיבלתי הודעה לסור לדואר ברח' ההגנה. אבל בתחתית ההודעה כתוב "עפ"י החלטת משרד התחבורה הפריט אינו מאושר ליבוא לישראל". אני לא זוכר שבמקרים קודמים זה היה רשום.

מה זה אומר? שצריך לשלוח בקשה לרח' המלאכה או שבכלל אין טעם ללכת?

תודה

פורסם
שלום

הזמנתי דוד של אגזוז חדש מחו"ל, והיום קיבלתי הודעה לסור לדואר ברח' ההגנה. אבל בתחתית ההודעה כתוב "עפ"י החלטת משרד התחבורה הפריט אינו מאושר ליבוא לישראל". אני לא זוכר שבמקרים קודמים זה היה רשום.

מה זה אומר? שצריך לשלוח בקשה לרח' המלאכה או שבכלל אין טעם ללכת?

תודה

היי,

על איזה אגזוז מדובר? לאיזה סוג רכב ובעיקר, לאיזו שנה?

ליאור.

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם

כנראה רומזים לך להביא אקדח ולשדוד את המשלוח שלך :-‏)‏ , אני לא מבין מה הטימטום הזה , מה בדוד של אגזוז צריך אישור , הכי הרבה שישלחו אותך למשל לעשות בדיקת גזים. בכלל כל הרעות לב הזאת של מדינת ישראל כלפי אזרחיה זה מקומם!!‏ ואולי מישהו פעם אחת יסביר לי למה צריכים אישורים על חלקים מקוריים לרכב שלכל הרוחות השוק מוצף חלקים סינים כמו משאבות בלם וכ"ו בשוק ורק הבתי קברות יודעים כמה נקברו סתם בגלל שהתפוצץ הצמיג או איבד להם אחיזה בכביש או למה הברקסים הסינים ... מי אותו מושחת במשרד התחבורה שאישר באופן כללי את כל הייבוא הזה ומי היבואנים ששיחדו אותו

פורסם

צא ולמד:

בפעם הבאה שמי מכם מייבא אגזוז או דוד לאגזוז, בקשו מהשולח שיירשום את הפריט כ:

metal pipe או spare metal parts

ושלא יכתוב שמדובר באגזוז.

אתם לא משקרים, במכס לא משתוללים... ובא לציון גואל

ידוע לי שכך נעשה בשניי מקרים ולא היתה כל בעיה. החבילה הגיעה עד לבית

פורסם

משרד התחבורע עיכב זמן רב את האישור שלבסוף הגיע עבור זוג אגזוזים זהה ומאותו המוכר בארה"ב שרכשתי.

בינתיים, הגיע פתאום אגזוז אחד לביתי והשני...נשאר בן ערובה במכס.

לבסוף הגיע אישור חתום אבל הטמבל מטעם משרד התבורע בנתב"ג הוא לא רק רע אלא גם טיפש וזה כבר מתכון לאסון.

הוא לא אישר כי לא היה סימון "E" שזה למעשה תקן אירופאי.

כעת התחיל מחול שדים. אני טוען שזה באמת לרכב אמריקאי כפי שצירפתי בבקשת הרישיון יבוא וזה הגיע אכן מארה"ב כך שלא צריך תו תקן "E".

והימים מצטברים לשבועות ולאחר צעקות ואיומים ניאותו לשחרר את האח התאום לאיחוד משפחות....

רגע....יש זמן איחסון, אז אין למעשה תשלום כלל למכס כי זה עלה רק 29$ אבל דמי איחסון, חריגות וסחטנות ודמי חסות ומה לא הגיעו לבסוף ל 625 ש"ח!

כעת יש במכס חתיכת פח עלוב ולא יקבלו אפילו שקל.....כן, הוצאתי 500 ש"ח ורכשתי כאן אגזוז!

להבא, תדביק תווית "E" על הפח (כן, ממש כמו כל הרכבים שהגיעו לארץ עם פנסים סימטריים והדביקו להם פתק "E" וראה זה פלא, הם עברו אישור בעמדה מס 1).

כתבו פה שהכל משתפר אבל אני רואה שאפילו רצועת מנוע תוקעים - חתיכת גומי! זה היה צריך להיות הגומי שיעצור את לידת כל הרשעים במשרד התחבורע.

Big-Block - I mean a realy Big, the Bigest

פורסם

לפי מה שהבנתי מחברים, שנתקלו בבעיות הללו לאחרונה

מסתבר כניראה שמר ראובן ברדה כבר לא מטפל בנושא הייבוא

כפי שהיה בעבר, וזה לדעתי מקור הבעייה

אולי הוא נישחק /ביקש לעבור מחלקה וכו... לא נעים לומר אבל לדעתי המצב היה באופן ייחסי סביר ובמגמת השתפרות, לא יודע מה קרה פתאום, התחושה החזקה שצפה היא שאנשי "המקצוע" שאמורים להחליט לגבי החלפים /חלקים הם לא מקצועים ולא מבינים מספיק בנושא, וזה עוד בלשון המעטה. אני כבר מתגעגע לברדה

מריו

HONDA SS50Z

HONDA CD50E

MATRA BAGHEERA X 1979

פורסם

חברים,

מחר אני נכנס לרכבת התחתית ביהוד ונוסע איתה עד לתחנה בדואר ההגנה לאסוף ללא מכס משאבת בלם, הגה, ואגזוז.

משם אני ממשיך לקפה אם לקוח שהגיעה בטיסה מריאד בסעודיה.

מקווה להרכיב את הכל על האוטו לפני טיול המועדון הגדול לעמק הליטאני.

ואז התעוררתי. יופי של חלום רק מה - יש בו פרט אחד לא הגיוני אפילו בעולם החלומות - ילדים נחשו מהו הפרט ותקבלו פרס. הפרס מותנה באישור משרד התחבורה שעוד לא הגיע.

פורסם

חכה עד שתירצה להוציא מכונית ממזרח גרמניה הקומוניסטית לשם שימוש קצר בחול... אז ירום הודו/הודה אחראי סקציה 4 שורה ב קבוצה ז במכס CCCP ידרוש הקפאת רישיון כתנאי לשיחרור הרכב הקפיטליסטי ממסך הברזל (החלודה).

כאשר החבר יטען שזו דרישה שרירותית והזויה, כשם שכל רכב חוצה את מעבר צארלי (וחצי או עקבה) לשם ביקור לא מפקיד רישיון קודם לכן, תשובתו של ירום הודו לחבר היתה - כאן זה לא מעבר צארלי (עקבה, אלנבי ...) כאן זה נמל ריגה (אשדוד).

יילה קומוניסטים הבייתה. מספיק להגן על האזרחים (חברים או לא חברים) מעצמם.

הם כבר לא יודעים מה לאסור כניסה, או יציאה עכשיו פטנט חדש את שתיהן!!!! אולי פשוט יאסרו לעלות את המילה רכב אספנות במזרח גרמניה... שכן כמו שירת נשים, מי יודע לאן מחשבות זימה מעין אלו מובילות.

עצוב וגם פטטי

נ.ב.

תחנונים והפיכת שולחן קלה שכללה חצי יום באשדוד וירום הודו היתרצה לבדוק במכס חיפה... נחשו מה, הם לא הבינו מה הוא שואל והמכונית יצאה לדרכה ביום למחרת.

פורסם

כן וגם ריגה היא לא במזרח גרמניה...

היה ניסיון להפוך ניסיון מר ומתיש למשהוא יותר מצחיק. סליחה עם הדקדקנים.

פורסם

דיברתי עם ניסים ממשרד התחבורה והוא אמר לי שכנראה אין תו תקן E על הדוד ולכן צריך להחזיר אותו לשולח. ביקשתי שיבדקו שוב אבל הוא אמר שאי אפשר ומצידו שאני אלך לשם לבדוק בעצמי. אז הלכתי, (הופתעתי מכמות האנשים הדלילה ומהפקידים שיושבים בחוסר מעש), דיברתי עם סגן הממונה ואמרתי לו שצריך לבדוק אם כתוב E על הדוד (באותה מידה יכולתי להגיד לו שצריך לבדוק אם הדוד בצבע סגול :lol:). הוציאו את הדוד, מישהי שמכירה את ה-ABC בדקה אותו, העתיקה את כל מה שכתוב עליו ושלחה אותי חזרה לסגן הממונה. מסתבר שבמק"ט שלו יש את האות E, אז זה בסדר, לא?8) חתם לי על הדף ויצאתי שמח וטוב לב.

הייתי בטוח שגם אם נמצא תו תקן אני אצטרך לשלוח מכתב ערעור למשרד התחבורה ולחכות עוד כמה שבועות טובים.

פורסם
לפי מה שהבנתי מחברים, שנתקלו בבעיות הללו לאחרונה

מסתבר כניראה שמר ראובן ברדה כבר לא מטפל בנושא הייבוא

כפי שהיה בעבר, וזה לדעתי מקור הבעייה

אולי הוא נישחק /ביקש לעבור מחלקה וכו... לא נעים לומר אבל לדעתי המצב היה באופן ייחסי סביר ובמגמת השתפרות, לא יודע מה קרה פתאום, התחושה החזקה שצפה היא שאנשי "המקצוע" שאמורים להחליט לגבי החלפים /חלקים הם לא מקצועים ולא מבינים מספיק בנושא, וזה עוד בלשון המעטה. אני כבר מתגעגע לברדה

מריו

אם ראובן ברדה לא שם, זה לא בגלל שהוא היה טוב מידי, זה בגלל שהוא היה הדבר הכי גרוע שקרה למשרד התחבורה מאז קיומו. בעיקר לתחום היבוא.

ראובן ברדה אטום היה ואטום ישאר. אישית התלוננתי עליו כי הוא מנע מנכה תזוזה מהבית כי לא אישר צינור גומי.

להעיף אותו מעבודה ממשלתית אי אפשר, אבל אני מאחל לו שיתקע במחסן חשוך, מסריח ובלי חלונות.

אם החוק קובע כי אסור לייבא אגזוז (בטח שלא משומש), אזי אסור לייבא אותו.

אם אין עליו תקן אירופאי, זו הבעיה של מי שקנה אותו. ישראל לא מקבלת את התקנים האמריקאים, אלא אם תוכיח כי אין אפשרות להשיג את החלק באירופה, וכי הוא בא במקורי על הרכב שלך.

לגבי דמי אחסנה, אפשר לבטל אותם אם העיכוב הוא של משרד התחבורה.

• תוכן חדש...