Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קורס רענון נהיגה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5179 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

בשבוע שעבר עשיתי במבחן רענון נהיגה.

כבר השבוע עדיין לא שמעתי כל תוצאה ממבחן אם עברתי או לא.

איך אדע?

נאמר לי שיישלחו אלי בדואר.

אך רציתי לדעת כמה זמן שאקבל מכתב בדואר?

תודה מראש

פורסם

אתה מדבר על הקורס רענון שעושים אחרי 5 שנים? אם כן גם לי יצא ככה, ניגשתי לקורס ושילמתי 100 ומשהו ש"ח ועשיתי את הקורס, אך לא החזירו תשובה עם עברתי, אחרי שבועיים התקשרתי למשרד התחבורה ואמרתי למה אני לא קיבלתי את הכרטיס החדש. היא הגיבה שלי שאתה צריך לשלם בנוסף 415 ש"ח בשביל לקבל את הפלסטיק רישיון החדש, שתקף ל-10 שנים.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

כן, מדובר על הקורס רענון שעושים אחרי 5 שנים. מתי עשית את הקורס הזה? נראה לי שעשית לפני המון שנים כי אמרת ששילמת 100שח...

שילמתי 212 שח וגם המרצה אמר שישלחו לנו תשובה בסמס בתוך יומיים ובדואר. כבר עבר השבוע לא קיבלתי כל סמס בכלל ואין לי מושג מתי אקבל בדואר.

ואין לי כל אפשרות לברר בטלפון כי אין לי מס טלפון...

פורסם

אני עשיתי את הקורס לפני חצי שנה, אצלי נפל ככה שעשיתי את זה אחרי 6 שנים, כי הייתה להם איזושהי בעיה עם הבתי ספר שמעבירים את הקורס הזה, אמרתי אני לא זוכר כמה שילמתי, אבל קרוב ל-200 ש"ח, גם לי אמרו שישלחו SMS אבל לא שלחו לי כלום.

תתקשר למשרד התחבורה עצמו, תמצא את המספר טלפון שלהם באתר, לא למי שמעביר את הקורס, שם יתנו לך תשובה

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

הבנתי...

אני תוהה שגם לא קבלת אישור שעברת במבחן בדואר בכלל?

אגב, תודה על המענה מהיר.

פורסם

גם לא בדואר, כלום.

פורסם

וואי זה ממש שטות שהמדינה עושה לאנשים בשביל להרוויח על גבם עוד כסף,לא מספיק משלמים כל כמה שנים 220 ש"ח על חידוש הרשיון. האם כל אחד מחויב לעבור את הרענון הזה לאחר 5 שנים?

פורסם
כן, מדובר על הקורס רענון שעושים אחרי 5 שנים. מתי עשית את הקורס הזה? נראה לי שעשית לפני המון שנים כי אמרת ששילמת 100שח...

שילמתי 212 שח וגם המרצה אמר שישלחו לנו תשובה בסמס בתוך יומיים ובדואר. כבר עבר השבוע לא קיבלתי כל סמס בכלל ואין לי מושג מתי אקבל בדואר.

ואין לי כל אפשרות לברר בטלפון כי אין לי מס טלפון...

לא שולחים שום תשובה

ברגע שעשית הכל בסדר

פורסם

בזמנו עשיתי בצבא, אני לא יודע מה עלות באזרחות כי זה פוטר אותי, למזלי.

את האמת אני מצאתי את הקורס רענון נהיגה מאוד מועיל, למדתי דברים חדשים, היה מרצה טוב שלא שיעמם אותי.

לא ידעתי איך בודקים את גיל הצמיג עד אז, למשל.

כמובן שיש את כל הדברים שהוא מחוייב להעביר על פי התוכנית לימוד, אבל עם הוא יודע איך לחרוג מהתוכנית ולהוסיף בין לבין נושאים מעניינים יותר, זה דבש :)

פורסם
לא שולחים שום תשובה

ברגע שעשית הכל בסדר

אבל מדוע המרצה אמר לנו שישלחו לנו בסמס ובדואר?

אגב, לדעתי שכל משתתף חייב לדעת ולקבל תוצאה של המבחן שמגיע לו...

פורסם
חכה בסבלנות תקבל בדואר

תודה ואחכה בסבלנות... אבל תוהה כמה זמן? חודש או חודשיים או...?

סופשבוע נעים

פורסם

היי לכולכם

היום התקשרתי למוקד וביררתי שעברתי את המבחן. (מצאתי את מס הטלפון דרך אינטרנט)

אגב, הם טענו שהם התנצלו מאוד שלא שלחו לי בסמס וישלחו לי בדואר בקרוב. בלהההה....

בקיצור, הכי טוב להתקשר ולברר. זהו !!!

חג פסח שמח !!!

:-)

• תוכן חדש...