Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5185 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש רכב לאישתי תקציב 32 אלף ויש מציאות פה ושם ביד 2 וביזבזתי קרוב ל1500 שקל רק על בדיקות שכולם יצאו

"לא משהו בלשון המעטה" מה אני אמור לעשות לבזבז את כל הכסף שלי על בדיקות? כל בדיקה זה 480 שקל !

אם בכל זאת אני רוצה רכב מסויים בלי לקחת לבדיקה אני יכול על פי תגובת המנוע והגיר (רעידות ..נקישות) לראות אם הרכב תקין ולקנות בלב שלם?

יש שברולט שאני מחר הולך לראות אבאוו המוכר אמר שיש ספר טיפולים אני מתכוון ללכת איתו לUMI ולראות את ההיסטוריה של הרכב.. בהיזדמנות זאת אני יכול להגיד לUMI לעלות את הרכב על ליפט ולבדוק עם יש שאסי? עם תשלום סימלי כמובן..

נ.ב אין לי מכר או חבר שיש לו מוסך שהוא יכול להשים את הרכב על ליפט!

תודה לעוזרים.

פורסם

השאלה מה אתה מגדיר כתוצאות בדיקה גרועות.

יש סעיפים שלעולם יצאו חיוביים בבדיקות האלה כמו בלאי מנוע, נקישות מהגיר, צמיגים בלויים.

לרוב מכוני הבדיקה מחרטטים ומכסים את התחת שלהם- לדוגמה מכרתי רכב לפני חודש המציאו שיש לו נזילת שמן. אני והקונה הלכנו ל-2 מוסכים שונים שבדקו את הטענה ושללו אותה.

מצד שני, באופן אישי עדיין לא הייתי מוותר על הבדיקה, לפעמים מתגלים שמה פרטים שהמוכר מסתיר.

אתה יכול לבצע בדיקת שלדה בלבד שתעלה לך רק חצי (בערך 250 ש"ח), אך ברכבים שכבר נמצאים מס' שנים על הכביש לא הייתי מוותר על הבדיקה המלאה. אולי ה1500 ש"ח שכבר שילמת חסכו לך הרבה יותר.

פורסם

לדעתי רוב הבדיקות זה שטויות במיץ. מטחנת כסף.

תלך עם מישהו שמבין, תעשה נסיעת מבחן של 15-30 דקות על הרכב, תתרשם, תראה מה ואיך הולך.

דבר ראשון, תוריד את האבאו מהרשימה שלך.

רכב קוריאני, צעצוע לא אמין, לא נוח, בזבזן של דלק.

עדיף לך לקחת יפנית או קוריאנית (יונדאי\קיה בלבד), עם כמה שנים אחורה, ולהנות מאמינות הרבה יותר טובה.

(לא חייב מכונית מהמזרח, זה מה שהבנתי מה אתה מחפש). יש עוד מלא מכוניות אירופאיות ואפילו אמריקאיות שהם מעולות, ויתנו תמורה גבוהה מאוד ביחס למחיר הזול.

תראה בהודעות שלי, יש אחד עם פיג'ו שעשה לה בדיקה ואמרו שיש לו נזילות שמן וכל השטויות, כבר חצי שנה הוא נוסע ואף מנורה לא נדלקה.

משמע שהם רושמים חרטות כדי שלא לקחת אחריות, או משיקולים שלהם.

בקיצור, אם אתה משלם, עדיף שתשלם רק כדי שיבדקו את השלדה.

לגבי הצד המכאני, תלך עם מישהו שמבין, סיבוב של כמה דקות ברכב, ויודעים עם מה מתעסקים.

פורסם

בשביל הדברים האלה פשוט צריך להכיר אנשים, בדיוק 2 - פחח ומכונאי טוב שאתה סומך עליהם. לפחות תחסוך מעצמך את הכסת"ח של המכונים. אם אין לך פחח מוכר, תעשה בדיקת שאסי בלבד (לדעתי בכל מכון) ואת הרכב תיקח למוסך שאתה נוהג לטפל בו או מוסך מתמחה של המותג.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

קשה מאוד להשיג רכב מושלם במחירים האלה.

לדעתי הפיתרון שלך צריך להיות העלאה מסויימת של התקציב בפריסה לתשלומים וקנייה דרך חברת ליסינג שמתחייבת לסדר את כל הריג'קטים.

אם אתה בקטע של האביאו הגרועה, זה יהיה גם קל מאוד מבחינתך כי כאלה נמכרות סביבות 35K בחברות ההשכרה והליסינג.

• תוכן חדש...