Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5219 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני בטוח ששילוח הכח לגלגים בA4 הזאת הוא גם נפלא,ובהחלט יורגש עם תיבה ידנית או כפולת מצמדיםונכון כח סוס זה לא הכל,במיוחד אם מדובר הבדלים זניחים של 10-20 סוסים אבל לדעתי במחיר הזה לפחות לקבל 160 סוסים,אתה עדיין משלם מחירי פרימיום של 230K ואני מתאר לעצמי כנהוג הרכב יגיע ערום,אז באופן ראילסיטי מדובר במשהו שמתקרב ל250K.

ההפרש בין גרסת ה-120 כ"ס ל-170 כ"ס הוא 25 אש"ח. תמורת פחות כסף (משמעותית), תקבל צ'יפ שיקפיץ את הגרסה החלשה באופן משמעותי - וזה משהו שלא תקבל ברכב אטמוספירי.

• תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
ההפרש בין גרסת ה-120 כ"ס ל-170 כ"ס הוא 25 אש"ח. תמורת פחות כסף (משמעותית), תקבל צ'יפ שיקפיץ את הגרסה החלשה באופן משמעותי - וזה משהו שלא תקבל ברכב אטמוספירי.

ההבדל הוא רק תוכנה או שיש גם טורבו שונה?

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

למה יש לי הרגשה שגרסת ה120 כ"ס מצויידת ב1.8 הישן יותר? בכל אופן, היא מאיצה טוב יותר ממאזדה 3 וכנראה ברמה של מאזדה 6 או דומה מבחינת תאוצה, שזה די עלוב...

סתם קוריוז, באתר של אודי מופיע שA4 בעלת מנוע 2 ל' טורבו עם 210 כ"ס ומשקלה כ1650 ק"ג תאיץ ל100 קמ"ש תוך 6.6 שניות. נתון מאוד מפתיע בהתחשב בכך שגולף GTI, בעלת מנוע זהה וכמה מאות ק"ג פחות מסוגלת להשלים את המיאוץ רק תוך 6.9 שניות.

(לפי נתונים רשמיים)

*ייתכן ותאוצת האודי נמדדה תוך כדי נפילה חופשית.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם
זה בדיחה. אפשר לרכוש הוים אינפיניטי G37 עם מנוע 3.7 ליטר V6 ו328 כ"ס במחיר של 260 אלף שח.

האאודי לא מתקרבת בכלל לרמה של האינפיניטי. גם במחיר ביניים וגם במחיר מלא.

1+

זו הייתה בדיוק המחשבה שלי, לאחר קריאת כל הנתונים. חשוב לזכור, שהאינפינטי עלתה 300K+ עד לא מזמן, אם אני לא טועה.

תודה על שיתוף הכתבה.

פורסם
1+

זו הייתה בדיוק המחשבה שלי, לאחר קריאת כל הנתונים. חשוב לזכור, שהאינפינטי עלתה 300K+ עד לא מזמן, אם אני לא טועה.

תודה על שיתוף הכתבה.

ה G עלתה לפני המבצע 299K.

מעניין מי יעדיף A4 2.0T על פני Q5, שגם עולה פחות וגם מאובזר יותר.

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם

הבעייה המרכזית שלי עם אודי היא שהיא נופלת במחירון ומאבדת את ערכה כמו מגדל קלפים.

בלי כל קשר לכך , 120 כס , זה נתון שיש ברכב שעולה בערך חצי המחיר , כך שלמרות שבכל זאת

מדובר באודי, עדיין לדעתי האישית מחירה מוגזם ביחס לביצועי המנוע בגרסה הבסיסית.

אמיר

Mitsubishi Evolution X MR

פורסם
זה בדיחה. אפשר לרכוש הוים אינפיניטי G37 עם מנוע 3.7 ליטר V6 ו328 כ"ס במחיר של 260 אלף שח.

רק חבל שהאינפיניטי לא מרגישה כמו רכב יוקרה בתא הנוסעים ונראית מאוד פושר מבחוץ. המנוע הנפלא שלה (וזה לא בציניות) זולל המון דלק. לרוב הלקוחות בסגמנט הזה, האודי תתאים יותר.

נראת טוב ואני מאמין שהיא גם אופה אך ביחס למתחרות תו המחיר שלה בקושי משאיר לה סיכוי.

אאודי צריכה להתחיל לקרוא את השוק שבה היא נמצאת יותר טוב כמו בחברות הקונצרן השותפות שלה.

אודי קוראת את השוק מצויין. תראה את כמות המכירות שלהם בארץ ובעולם.

emotion of motion

פורסם

סתם קוריוז, באתר של אודי מופיע שA4 בעלת מנוע 2 ל' טורבו עם 210 כ"ס ומשקלה כ1650 ק"ג תאיץ ל100 קמ"ש תוך 6.6 שניות. נתון מאוד מפתיע בהתחשב בכך שגולף GTI, בעלת מנוע זהה וכמה מאות ק"ג פחות מסוגלת להשלים את המיאוץ רק תוך 6.9 שניות.

(לפי נתונים רשמיים)

+1 :roflmao:

הבדיחה היא עלינו משני כיוונים:

1. ישנם כאלה שעדיין סבורים ש- 120 כ"ס זה חזק ולראיה הם ניתלים בעקומת המומנט של הרכב...

מעניין איך הם יגיבו כשיעקפו בעלייה בידי איזה רכב צ'וקומוק וזה בזמן שרגל ימין שלהם קודחת חור במקום שבו דוושת התאוצה.

2. יהיו אחרים שירכשו את הרכב יסירו את סימני הדגם (אם ישנם כאלה) שמודבקים אל הרכב וידביקו את אלה של הגירסה הבכירה יותר.

אלה בכלל ירגישו שתפסו את אלוהים בביצים.

ושאר האחרים? הם יקבלו הוכחה נוספת לכך שאודי הוא יצרן רגיל שמתחפש ליצרן יוקרה.

פורסם

(לפי נתונים רשמיים)

האופטימיות הזו קיימת אצל עוד יצרנים. היא בדרך כלל משודכת גם לנתוני תצרוכת דלק דמיוניים לחלוטין. על מי הם עובדים או חושבים שהם עובדים ממש לא ברור לי.

אגב אינפיניטי, אחרי נסיעת מבחן על הG שעל הנייר נשמעת מדהימה (כח + הנעה אחורית + יומרה לרכב יוקרתי) אני מוכן לקחת כל דבר אחר פרט אליה.

תא נוסעים כמו אישה עשירה מתבגרת (המון איפור, זריקות ובוטוקס שמכסה על, נו אתם יודעים מה...) ושילדה שאפילו לא מנסה להתמודד עם הכח.

פורסם

+1! מסכים איתך

A3

K04 Inside

פורסם
1.8 עם 120 סוסים ב230k? נשמע כמו אחלה תמורה לכסף :shock:.

עכשיו באמת,אני מבין שתעשיית הרכב עוברת למנועים ירוקים וצמצום נפחים,אבל 120 סוסים על רכב בסגטמט הזה,מה אנחנו ב2002?

ראשית, אתה לא משלם על ה-120 כוחות סוס, אלא על האבזור המפואר והמערכות המתקדמות. חובבי המותג מעריכים את זה הרבה מעבר למה שמי שלא מכיר את אודי מרגיש. המותג ממוצב גבוה אז אין להם סיבה לתמחר אותו במחירים "עממים". המחיר לכזה אוטו עם אבזור שכזה הוא סביר בהחלט. שנית, כמו שכתבו כאן, לכוחות הסוס ישנה חשיבות פחותה מזה של נתון הקג"מ.

פורסם

ייתכן ולא עשית שעורי בית, וזה מחזיר אותי שוב למה שכבר רשמתי - כמות הסוסים אולי זהה, אבל אם היית רואה את הבדלי המומנט, היית מבין שלא הכל נמדד בכ"ס.

• תוכן חדש...