Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5220 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אני דווקא מסכים איתך באמירה הזו, אבל נושא הדיון הוא A4 עם 120 כ"ס.

אתה פסלת את אודי כיצרן רכבי יוקרה. לא את הרכב הספציפי.

emotion of motion

פורסם

אלכס, אתה צודק לחלוטין, בצורה שהתנסחתי ניתן להבין שמדובר בפסילה גורפת - ולא כך הוא.

כוונתי היא למכוניות מהסגמנטים הנמוכים שחולקים מנועים ושלדות עם פולקסווגן, סיאט וסקודה. המכוניות הללו הן יוקרה בתחפושת - להן ורק להן כיוונתי.

פורסם

אני לא חושב שמנועי ה- 1.8T או ה- 2.0T הם בושה לאף יצרן רכב. תראה עם מה BMW מוכרים את גרסאות הבסיס שלהם... 318/320 זה פשוט בדיחה. אז מה אם ה- 2.0T נמצא גם ב- FR, VRS, GTI? אני מוכן לקבל אותו כל יום באאודי A4 AVANT או כל מקבילה אחרת שלה מיצרן אחר. גם ה- 1.8T מסיע אותה לא רע... אפילו שהוא נמצא בלאון, אוקטביה, ופאסאט.

לגבי נושאים אחרים כגון אמינות הגיר ועלות שיפוצו (אם יצטרך), עמידות חומרי הפנים וכו' - זה כבר נושא אחר. בתחום המנועים לא נראה לי שהם סובלים מנחיתות כלשהי, (למעט השימוש הלא ברור ב- 120) אף שחברות אחרות בקונצרן עושות בהם שימוש.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
אלכס, אתה צודק לחלוטין, בצורה שהתנסחתי ניתן להבין שמדובר בפסילה גורפת - ולא כך הוא.

כוונתי היא למכוניות מהסגמנטים הנמוכים שחולקים מנועים ושלדות עם פולקסווגן, סיאט וסקודה. המכוניות הללו הן יוקרה בתחפושת - להן ורק להן כיוונתי.

המכוניות מהסגמנטים הנמוכים (A4, סדרה 3) לא באמת נתפשות כיוקרה בארה"ב ובמערב אירופה (לא יודע לגבי שאר העולם). זו משפחתית בגודל מלא שקצת יותר יקרה ממונדאו, סופרב, פאסאט וכו' בעיקר בגלל הסמל.

emotion of motion

פורסם

בר, כשאתה רוכש במחיר מפולפל מאוד רכב יוקרה, אתה מצפה שיהיה מדובר ברכב מקדמת הטכנולוגיה, מצויד באבזור שצריך וגם שלא צריך, עם מיטב חומרי הגלם ועם מכללים יחודיים שאין להשיג בדגמים פשוטים יותר.

עם יד על הלב, האודי'ס האלה עונות על ההגדרה הזו?

עריכה: הערה לאלכס, ניסיתי להבין למה אודי לא נתפס בעיני כיצרן יוקרה אמיתי בעוד שהאחרים כן - והגעתי למסקנה הזו:

לאודי ישנם מספר דגמים קטן שאכן ראויים לתואר (A6 ומעלה) וגם אצל אלה זה רק ברמות הבכירות של הדגם, הדגמים האחרים של היצרן הזה הם גירסה מאובזרת ומפוארת לשאר התוצרת של הקונצרן הענק - ובאלה אין שום יוקרה.

אצל אודי מרכז הכובד נמצא בדגמי יוקרה מחופשים, דגמים כאלה ניתן למצוא גם אצל יצרנים אחרים אבל אצלהם אלה המיעוט - באודי אלה הרוב.

תחשוב על זה.

פורסם

אני מסכים בהחלט, במיוחד בA3 וקצת ב A4, אבל במבחן המעשי,מנוע ה1.8T של VAG עדיף בהרבה מזה של ה118 ו318, וסדרת הקומפרסור של מירק.

• תוכן חדש...