Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5182 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם :)

העלתי תמונה מדויקת של המגבר שלי , הבחור שהתקין לי את המגבר עשה כיון לבד ואני מעוניין לדעת אם זה בסדר , מחובר על המגבר קומפוננט מורל טמפו 6 וסאב JBL GTO1202D . אני אשמח להסבר מדויק מה אני אמור לעשות במידה וזה לא מכוון כמו שצריך ! ! מה זה גיין , איך הוא מופיע אצלי במגבר ?

עוד שאלה קטנה ודיי חשובה , לפני מספר דקות נכנסתי לבגז' כדיי לצלם את התמונה שצירפתי .. מתוך הרכב עצמו יצאו שני כבלים שמתחברים למגבר ! שהחזרתי לא ידעתי אם החזרתי בסדר שהם היו , השאלה היא אם זה משנה הסדר ? מה זה הכבלים האלו בכלל ?

תודה רבה ! !

1.jpg

פורסם

תתחיל מזה שתגיד לנו מה יש חוץ ממגבר : סאב, רמקולים רגילים או רמקולים קומפוננט?

גיין זה עוצמת הגברה אצלך רשום level

פורסם

גיין זה לא ווליום זה רגישות כניסת המגבר לפריאוט של הרדיו דיסק.

HUPIONEER 80PRS front speaker: cresendo audio pwx+ft1 amp1 celestra fa 475 amp 2celestra fa 2150 amp 3dc audio 3.5k power xs power d3100 front battry xs power d2400 rear battry

פורסם
תתחיל מזה שתגיד לנו מה יש חוץ ממגבר : סאב, רמקולים רגילים או רמקולים קומפוננט?

גיין זה עוצמת הגברה אצלך רשום level

אם לא שמת לב מחובר על המגבר קומפוננט מורל 6 וחצי + סאב :)

פורסם
אם לא שמת לב מחובר על המגבר קומפוננט מורל 6 וחצי + סאב :)

לא יודע למה לא שמתי לב למה שרשמת. כנראה הייתי עייף.

לאיזה כבלים התכוונת? מה שבתמונה משמאל?

פורסם

מכל הפורום אין צדיק אחד שבאמת יקדיש לי 5 דקות של יחס ?

אני בטוח שלא חסר פה אנשים תותחים שמבינים ויודעים את העסק הזה ! ! !

אני אשמח לקבל עזרה מפורטת לגבי כיון המגבר , העלתי תמונה בתקווה לחסוך לאנשים שרוצים לעזור בכאבי ראש ..

לגביי הכבלים הסתדרתי כבר לבד .

תודה מראש .

פורסם

בשביל לכוון מגבר צריך לשמוע את המערכת!

אני בטוח שאם תגיע לאחד המפגשים ותהיה נחמד יעזרו לך עם כל העניין הזה.

"גבינה חינם יש רק במלכודת של עכברים" :evil:

פורסם

הכיוונים היבשים הראשוניים נראים בסדר, בשביל להגיע לתוצאות טובות יותר צריך לשמוע את המערכת. כאן אי אפשר לעזור לך דרך הפורום.

שמתי לב, שבMODE המתג עומד על "4", כיון שאצלך מוגברים רמקולים+סאב, תעביר אותו למצב "3".

פורסם

תודה על העזרה !

מוגברים אצלי קומפוננט וסאב שמופצל בגישור , אז ניראה לי שזה אמור להיות על 4 :)

על כמה בערך אמור להיות הגיין ? זה בסדר לפי התמונה ?

פורסם

יפה, אז הסאב המפוצל הוא תופס כביכול ערוץ 1 לצורך העניין, ולא 2.

לגבי הג'יין, אי אפשר לעזור לך בפורום, זה כיון רגיש מאוד שבו אתה מכוון את המגבר ביחס ל preout של HU שלך, שמשתנה אגב, מדגם לדגם...

סתם בשביל הדוגמא, אני ברכב שלי עדיין לא סיימתי לכוון את המערכת עד הסוף, וזה למרות שלא שיניתי שום רכיב קרוב לחצי שנה!

מה שמדגים, עד כמה זה עדין ומסובך להגיע לתוצאות אופטימליות שיהיו מקובלות על האוזניים שלך :wink:

פורסם

מצטער על הבורות . .

הבנתי שהבאס בוסט אמור להיות על 0 ! ! לפי התמונה זה על 0 לדעתכם ? האם שניהם צריכים להיות על 0 ?

עוד שאלה קטנה , למה מה שמכוון בשורה למעלה לא דומה בכלל למה שמכוון בשורה למטה ? זה בסדר בכלל ?

פורסם

עדיף לא להשתמש עם bassboost כי לפי דעתי זה סתם מכניס עיוותים. כיוונים שונים בין שורה למעלה לשורה למטה זה בסדר, זה ערוצים שונים, 2 לרמקולים ו 2 לסאב. תעביר מתג mode ל 3 כי יש לך סאב יחיד. זאת אומרת יש לך 3 ערוצים שעובדים. אבל עדיף לא לגעת כי הבנתי שאתה לא מבין הרבה בתחום, שלא תשרוף משהו. ובכלל כדי לכוון משהו צריך לשמוע, עדיף תגיע למפגש קרוב ושם תקבל עזרא.

• תוכן חדש...